Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είμαι μέσα αδελφέ.Ασυζητιτί.Εξάλλου καθε χρόνο σπρωχνω 500 ευρά για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σε 2 διαρκείας.Στο να συμβάλλω στην σωτηρία θα κολλήσω.Πρέπει να οργανωθούμε.Να πιάσουμε ο ένας τον άλλον,και να δουμε πώς μπορούμε να τσουλήσει.
:rockon: :rockon:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ

«Να γυρίσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ»
Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς κρίνει επιτακτική την ανάγκη επιστροφής του επιχειρηματία και θυμάται την «Ένωση» της εποχής του που σάρωνε τα πρωταθλήματα
www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm[/url]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε παλιαρχηδι,άντε σάλτα κ ψόφα ρε μουνί.Είσαι μήπως κ από κείνα τα αρχηδάκια που σηκώνανε πανό για τον Ξηροκώστα.πάντως την ψολιά από την ΤΕΣΣΑΡΑ του πρωτου γύρου ακόμα την έχεις στον χοντρό μεγάλο σου κώλο που σε πονάει ακόμα.
Και να ηταν μονο μια η 4ρα καλα θα ηταν... ας θυμηθουν ποσες 4ρες αλλα και 5ρες εχουν ρουφηξει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ

«Να γυρίσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ»
Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς κρίνει επιτακτική την ανάγκη επιστροφής του επιχειρηματία και θυμάται την «Ένωση» της εποχής του που σάρωνε τα πρωταθλήματα
www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm[/url]
Νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν να γυρίσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. Αλλά το θέμα είναι να μη κάτσουμε να κυνηγάμε Δράκους και να ονειρευόμαστε Πριγκίπισσες. Ας μείνουμε στο σήμερα. Αν ο Μελισσανίδης θέλει να πάρει την ΑΕΚ θα το κάνει και η απόφασή του αυτή δε θα έχει να κάνει με το τι λέει ο Σάμπα, η ο Σαβέβσκι ή δε ξέρω και εγώ ποιός άλλος. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τον Μελισσανίδη ή τον όποιο Μελισσανίδη.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ

Παππάς και Νοτιάς καλούνται να πάρουν θέσηΟ Χιμένεθ θέλει να τους συναντήσει για να καταλάβει πως σκέφτονται κι αν έχουν φιλοδοξίες που να συμβαδίζουν με τις δικές του. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν εξοφλήσεις μηνών. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια κατάσταση περίπλοκη.  :S
www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html[/url] >:( >:( >:(

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ

Παππάς και Νοτιάς καλούνται να πάρουν θέσηΟ Χιμένεθ θέλει να τους συναντήσει για να καταλάβει πως σκέφτονται κι αν έχουν φιλοδοξίες που να συμβαδίζουν με τις δικές του. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν εξοφλήσεις μηνών. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια κατάσταση περίπλοκη.  :S
www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html[/url] >:( >:( >:(
Σιγα ρε φιλε,  * διομηδη *  μην παρουν θεση, αυτοι και πολλοι αλλοι, το μονο που θελουν ειναι να τα οικονομανε, απο τις επιδοτησεις και τα στημενα !!!!!!!!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
ρε παλιαρχηδι,άντε σάλτα κ ψόφα ρε μουνί.Είσαι μήπως κ από κείνα τα αρχηδάκια που σηκώνανε πανό για τον Ξηροκώστα.πάντως την ψολιά από την ΤΕΣΣΑΡΑ του πρωτου γύρου ακόμα την έχεις στον χοντρό μεγάλο σου κώλο που σε πονάει ακόμα.
τσουζει η κωλαθαρα σου ρε πουστοχανουμο του κερατα
βρωμοτουρκε ΠΑΡΤΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ στα χειλακια σου...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ρε σεις τα αριανα εκαναν  μια νικη κατα λαθος και πιστευουν οτι ξεπλυναν την ντροπη απο τοσες 4ρες, 5ρες 6ρες...  :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε σεις τα αριανα εκαναν  μια νικη κατα λαθος και πιστευουν οτι ξεπλυναν την ντροπη απο τοσες 4ρες, 5ρες 6ρες...  :2funny:
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
Ρε κακομοιρα εδω φοβαστε να κανετε βολτες με διακριτικα στην θεσσαλονικη για ποια δραμα μιλας?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειστε για πολλα γελια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Ρε κακομοιρα εδω φοβαστε να κανετε βολτες με διακριτικα στην θεσσαλονικη για ποια δραμα μιλας?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειστε για πολλα γελια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
και συ που το ξες κοριτσαρα μου...
στην κατερινη παλι σπασιμο θα φαει ο γαμημενος συνδεσμος σας...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και συ που το ξες κοριτσαρα μου...
στην κατερινη παλι σπασιμο θα φαει ο γαμημενος συνδεσμος σας...
Εγω ξερω οτι τελευταια φορα που κατεβηκες Αθηνα ετρεχες με τα σωβρακα  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα ο συνδεσμος GAY φιλων του αρουλη που ειναι? Θεσσαλονικη? σοβαρα τωρα χωρις πλακα αν ξερεις απαντας... Ομαδα με GAY λεσχες φιλων υποστηριζεις και βγαζεις γλωσσα??? ρε εισαι σοβαρος???

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Εγω ξερω οτι τελευταια φορα που κατεβηκες Αθηνα ετρεχες με τα σωβρακα  :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα ο συνδεσμος GAY φιλων του αρουλη που ειναι? Θεσσαλονικη? σοβαρα τωρα χωρις πλακα αν ξερεις απαντας... Ομαδα με GAY λεσχες φιλων υποστηριζεις και βγαζεις γλωσσα??? ρε εισαι σοβαρος???
ποτε κατεβηκα και ετρεχα βρε γελοιε ψευτη....
στην δραμα τα θυμασαι τα γεγονοτα
αν οχι φροντισε να στα πει καποιος που ηταν εκει
και μην βγαζεις γλωσσα...ηρακλη της αθηνας...
και κοψε την μεσκαλινη σου δημιουργει παραισθησεις

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

1990-91  4-1
1992-94  3-0
1995-96  4-0
1996-97  5-1
1997-98  Ο Αρης στη Β` Εθνική
1998-99  6-0
2001-02  4-2
2002-03  4-0
2005-06  Ο Αρης στη Β` Εθνική
2006-07  3-1

Μερικες απο τις αξεχαστες ψωλιες... θα υπηρχαν περισοτερες αλλα δυστηχως κατι χρονιες απουσιαζες στη Β εθνικη  :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα ειπαμε εισαι αρης και γουσταρεις να πουσταρεις!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Alani μην ασχολείσαι με τον καμμένο
Σοβαρα ποτε δεν ασχολουμε φιλε... χαβαλε κανω. Ειλικρινα με διασκεδαζουν πολυ τα σκουλικια,ζουν με την αυταπατη οτι εχουν λαο και ομαδα και βγαζουν απιστευτο γελιο!

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1

Για πες τα μου εμένα ρε φίλε που τα ξέρω..
βάλετε πούλμαν για να πάτε να κάψετε το κλαμπ γιατί τα 10 σκουλήκια που ήταν απο τη δράμα δεν φτάνανε
και πήγατε και άλλοι 40 απο κομοτηνή
και φτάσατε εκεί και την πέσατε με μαχαίρια σε 3 άτομα που βρίσκονταν στο κλάμπ και μαχαιρώσατε τον έναν...
αλλά για πες μου τώρα εσύ που ξέρεις τα πολλά ...
γιατί πήγατε να μας κάψετε σου χει πει κανένας;
Για ρώτα στη λέσχη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom