DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είμαι μέσα αδελφέ.Ασυζητιτί.Εξάλλου καθε χρόνο σπρωχνω 500 ευρά για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ σε 2 διαρκείας.Στο να συμβάλλω στην σωτηρία θα κολλήσω.Πρέπει να οργανωθούμε.Να πιάσουμε ο ένας τον άλλον,και να δουμε πώς μπορούμε να τσουλήσει.
Και να ηταν μονο μια η 4ρα καλα θα ηταν... ας θυμηθουν ποσες 4ρες αλλα και 5ρες εχουν ρουφηξει.ρε παλιαρχηδι,άντε σάλτα κ ψόφα ρε μουνί.Είσαι μήπως κ από κείνα τα αρχηδάκια που σηκώνανε πανό για τον Ξηροκώστα.πάντως την ψολιά από την ΤΕΣΣΑΡΑ του πρωτου γύρου ακόμα την έχεις στον χοντρό μεγάλο σου κώλο που σε πονάει ακόμα.
Νομίζω ότι πολλοί θα ήθελαν να γυρίσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ. Αλλά το θέμα είναι να μη κάτσουμε να κυνηγάμε Δράκους και να ονειρευόμαστε Πριγκίπισσες. Ας μείνουμε στο σήμερα. Αν ο Μελισσανίδης θέλει να πάρει την ΑΕΚ θα το κάνει και η απόφασή του αυτή δε θα έχει να κάνει με το τι λέει ο Σάμπα, η ο Σαβέβσκι ή δε ξέρω και εγώ ποιός άλλος. Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τον Μελισσανίδη ή τον όποιο Μελισσανίδη.Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
«Να γυρίσει ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ»
Ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς κρίνει επιτακτική την ανάγκη επιστροφής του επιχειρηματία και θυμάται την «Ένωση» της εποχής του που σάρωνε τα πρωταθλήματα
www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-104083/na-gurisei-o-melissanidhs-sthn-aek.htm[/url]
Σιγα ρε φιλε, * διομηδη * μην παρουν θεση, αυτοι και πολλοι αλλοι, το μονο που θελουν ειναι να τα οικονομανε, απο τις επιδοτησεις και τα στημενα !!!!!!!!!!!!Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
Παππάς και Νοτιάς καλούνται να πάρουν θέσηΟ Χιμένεθ θέλει να τους συναντήσει για να καταλάβει πως σκέφτονται κι αν έχουν φιλοδοξίες που να συμβαδίζουν με τις δικές του. Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν εξοφλήσεις μηνών. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται για πολλοστή φορά σε μια κατάσταση περίπλοκη. :S
www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pappas_kai_notias_kalountai_na_paroyn_thesh.773129.html[/url] > > >
τσουζει η κωλαθαρα σου ρε πουστοχανουμο του κεραταρε παλιαρχηδι,άντε σάλτα κ ψόφα ρε μουνί.Είσαι μήπως κ από κείνα τα αρχηδάκια που σηκώνανε πανό για τον Ξηροκώστα.πάντως την ψολιά από την ΤΕΣΣΑΡΑ του πρωτου γύρου ακόμα την έχεις στον χοντρό μεγάλο σου κώλο που σε πονάει ακόμα.
τσουζει η κωλαθαρα σου ρε πουστοχανουμο του κερατα
βρωμοτουρκε ΠΑΡΤΑ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΟΥ στα χειλακια σου...
ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑΡε σεις τα αριανα εκαναν μια νικη κατα λαθος και πιστευουν οτι ξεπλυναν την ντροπη απο τοσες 4ρες, 5ρες 6ρες...
Ρε κακομοιρα εδω φοβαστε να κανετε βολτες με διακριτικα στην θεσσαλονικη για ποια δραμα μιλας?ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
και συ που το ξες κοριτσαρα μου...Ρε κακομοιρα εδω φοβαστε να κανετε βολτες με διακριτικα στην θεσσαλονικη για ποια δραμα μιλας?
Ειστε για πολλα γελια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Εγω ξερω οτι τελευταια φορα που κατεβηκες Αθηνα ετρεχες με τα σωβρακακαι συ που το ξες κοριτσαρα μου...
στην κατερινη παλι σπασιμο θα φαει ο γαμημενος συνδεσμος σας...
ποτε κατεβηκα και ετρεχα βρε γελοιε ψευτη....Εγω ξερω οτι τελευταια φορα που κατεβηκες Αθηνα ετρεχες με τα σωβρακα
Τελικα ο συνδεσμος GAY φιλων του αρουλη που ειναι? Θεσσαλονικη? σοβαρα τωρα χωρις πλακα αν ξερεις απαντας... Ομαδα με GAY λεσχες φιλων υποστηριζεις και βγαζεις γλωσσα??? ρε εισαι σοβαρος???
ποτε κατεβηκα και ετρεχα βρε γελοιε ψευτη....
στην δραμα τα θυμασαι τα γεγονοτα
αν οχι φροντισε να στα πει καποιος που ηταν εκει
και μην βγαζεις γλωσσα...ηρακλη της αθηνας...
και κοψε την μεσκαλινη σου δημιουργει παραισθησεις
Σοβαρα ποτε δεν ασχολουμε φιλε... χαβαλε κανω. Ειλικρινα με διασκεδαζουν πολυ τα σκουλικια,ζουν με την αυταπατη οτι εχουν λαο και ομαδα και βγαζουν απιστευτο γελιο!Alani μην ασχολείσαι με τον καμμένο
ποτε κατεβηκα και ετρεχα βρε γελοιε ψευτη....
στην δραμα τα θυμασαι τα γεγονοτα
αν οχι φροντισε να στα πει καποιος που ηταν εκει
και μην βγαζεις γλωσσα...ηρακλη της αθηνας...
και κοψε την μεσκαλινη σου δημιουργει παραισθησεις
λες να ειχε ποτε γκομενα αυτος? καμια τυφλη η' κουφη ε?