Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν θέλω να τα πω σε σένα , στον τρόμπα τα λέω που άκουσε ένα σύνθημα (και αυτό μάλλον απο την τηλεόραση) και το παίζει μάγκας.. πετάει αεράτες και όπου πάνε..
Nαι το καταλαβα απλα σου επεσημανα οτι εχουν γνωση οι φυλακες  :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
δεν θέλω να τα πω σε σένα , στον τρόμπα τα λέω που άκουσε ένα σύνθημα (και αυτό μάλλον απο την τηλεόραση) και το παίζει μάγκας.. πετάει αεράτες και όπου πάνε..
απο την τηλεοραση ε...
ακου μυξιαρη
τα πουστρακια τα αεκακια απο το βολο με το βανακι που ειχαν ταμπουρωθει στις τουαλετες στην ταβερνα στην εθνικη οδο και κλαιγαν να μην τα χαραξουμε
τα θυμασαι;

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
απο την τηλεοραση ε...
ακου μυξιαρη
τα πουστρακια τα αεκακια απο το βολο με το βανακι που ειχαν ταμπουρωθει στις τουαλετες στην ταβερνα στην εθνικη οδο και κλαιγαν να μην τα χαραξουμε
τα θυμασαι;
επίσης θυμάμε και μια γκόμενα που είχα στα τρίκαλα

ρε "μάγκα" τι μου λές για ρώτα τον δικό σου που τραγουδάει με τη στικουδη για το ηράκλειο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
επίσης θυμάμε και μια γκόμενα που είχα στα τρίκαλα

ρε "μάγκα" τι μου λές για ρώτα τον δικό σου που τραγουδάει με τη στικουδη για το ηράκλειο
για το ηρακλειο δεν ξερω τι παιχτηκε
στο γεγονος που σου αναφερω ημουν παρον

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
απο την τηλεοραση ε...
ακου μυξιαρη
τα θυμασαι;
Ο τυπος ειπε τελος και τωρα συνεχιζει... πως φενετε ο αντρας που τιμα τα παντελονια που φορα. Μας λεει για βανακια και ιστοριες για αγριους που τον εχουν παραμυθιασει οι φιλοι του ιεροπουστητες και πουστερ 3  :2funny:

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Ο τυπος ειπε τελος και τωρα συνεχιζει... πως φενετε ο αντρας που τιμα τα παντελονια που φορα. Μας λεει για βανακια και ιστοριες για αγριους που τον εχουν παραμυθιασει οι φιλοι του ιεροπουστητες και πουστερ 3  :2funny:

και γώ ήμανε στο έπος το 40 και καπετάνιος στον τιτανικο και ο 5οσ αδελφός των νταλτον

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για το ηρακλειο δεν ξερω τι παιχτηκε
στο γεγονος που σου αναφερω ημουν παρον
Μετα ξυπνησες η' ειδες και αλλο ονειρο?
Παντως αρχισα να σε συμπαθω ρε... τζαμπα καραγκιοζη που θα ξαναβρουμε? ε?
Ειπαμε ομως φτανει για σημερα,αυριο παλι... μην ξαναλεμε τα ιδια.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ελα να σου δειξω τα παντελονια μου αν θες
και να σου δανεισω και κανεναν γιατι εισαι τερμα φτωχοπουστας και δεν εχεις λεφτα
στα φαγε ολα η αεκαρα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ελα να σου δειξω τα παντελονια μου αν θες
και να σου δανεισω και κανεναν γιατι εισαι τερμα φτωχοπουστας και δεν εχεις λεφτα
στα φαγε ολα η αεκαρα...
Να μου δανεισεις? δεν μου αρεσουν τα κολαν ρε δικε μου κρατα τα για παρτυ σου!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πηγα να σου στειλω πμ αλλα τα χεις αποκλεισμενα
εχεις δικιο
παρεσυρθηN αλλα επροκληθηN σε παρελθοντα χρονο πολλες φορες και δη απο την σκοτεινη
χωρις να αντιδρασω
και παλι εχεις δικιο
Κλινικά ηλίθιε,

Είναι δυνατόν (το βλέπεις το Ν;) να δηλώνεις φιλόλογος;  :headbang: :headbang: :headbang:

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
μπλοφάρεις με 2 - 4 ρε γαμαικανε και έχω καλύτερο φίλο γάμησε το πήγαινε κανα γηπεδάκι (εντός έδρας πάντα γιατί έξω απο το χαριλαου πέφτει φάπα) και ασε τις χουλιγκανιές.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
μπλοφάρεις με 2 - 4 ρε γαμαικανε και έχω καλύτερο φίλο γάμησε το πήγαινε κανα γηπεδάκι (εντός έδρας πάντα γιατί έξω απο το χαριλαου πέφτει φάπα) και ασε τις χουλιγκανιές.
τωρα γινεσαι κακος!

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Αρειανάκια
μην κουνιέστε και πολύ γιατί πολύ πρόσφατα είσασταν στη Β Εθνική αν θυμάμαι καλά.
Το ότι μας την πέσατε αφου μας βρήκατε στα χάλια μας δεν λέει τίποτε.
Γι'α αυτό αράξτε και αφήστε τις μαγκιές

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Αρειανάκια
μην κουνιέστε και πολύ γιατί πολύ πρόσφατα είσασταν στη Β Εθνική αν θυμάμαι καλά.
Το ότι μας την πέσατε αφου μας βρήκατε στα χάλια μας δεν λέει τίποτε.
Γι'α αυτό αράξτε και αφήστε τις μαγκιές
σε μένα την λες;

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Που θα πάει όμως θα πουλέψουν τα καβούρια που το παίζουν ιδιοκτήτες και θα βρεθεί κανένας μη λαμόγιο να τρέξει το μαγαζί και τότε θα δείτε τι σημαίνει ΑΕΚΑΡΑ όλοι!!!

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Που θα πάει όμως θα πουλέψουν τα καβούρια που το παίζουν ιδιοκτήτες και θα βρεθεί κανένας μη λαμόγιο να τρέξει το μαγαζί και τότε θα δείτε τι σημαίνει ΑΕΚΑΡΑ όλοι!!!
Χλομών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom