alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η ροζ ιστορία του κλινικά ηλίθιου
Μαλιστα,ειναι σοβαρο το προβλημα απ'οτι βλεπω...
Η ροζ ιστορία του κλινικά ηλίθιου
πηγα να σου στειλω πμ αλλα τα χεις αποκλεισμεναρε μαλακα ...σε ειχα για πιο μαγκιτη...τωρα τελευταια δεν τα λες ομορφα...μπατσος δεν ειμαι...
απλα φαινεται ασχημο...απλα στο λεω ...αν σε ενδιαφερει...
ετσι κιαλλοιως οπως γουσταρεις ξηγιεσαι... ;) ;)
ας μην εμπαινες εδω....οπως εγω δεν μπαινω στο threadaki του ολυμπιακου για να μην συγχιστω!!πηγα να σου στειλω πμ αλλα τα χεις αποκλεισμενα
εχεις δικιο
παρεσυρθη αλλα επροκληθη σε παρελθοντα χρονο πολλες φορες και δη απο την σκοτεινη
χωρις να αντιδρασω
και παλι εχεις δικιο
Σωστος! Ο χαζοβιολης μπαινει σε θεματα που αφορουν αλλες ομαδες,λεει τις ακυρες μαλακιες του και μετα κανει τον μαλακα λεγοντας οτι προκληθηκε... αλλα απ'οτι καταλαβαινω και απο τα παραπανω ποστ το προβλημα του ειναι αρκετα σοβαρο.ας μην εμπαινες εδω....οπως εγω δεν μπαινω στο threadaki του ολυμπιακου για να μην συγχιστω!!
δεν φτανει ο μισθουλακος μαλακα μου.... :S :S :SΣωστος! Ο χαζοβιολης μπαινει σε θεματα που αφορουν αλλες ομαδες,λεει τις ακυρες μαλακιες του και μετα κανει τον μαλακα λεγοντας οτι προκληθηκε... αλλα απ'οτι καταλαβαινω και απο τα παραπανω ποστ το προβλημα του ειναι αρκετα σοβαρο.
ρε μην ασχολεισαι με το αρειανακι....Σωστος! Ο χαζοβιολης μπαινει σε θεματα που αφορουν αλλες ομαδες,λεει τις ακυρες μαλακιες του και μετα κανει τον μαλακα λεγοντας οτι προκληθηκε... αλλα απ'οτι καταλαβαινω και απο τα παραπανω ποστ το προβλημα του ειναι αρκετα σοβαρο.
Πολυ πιθανον να ειναι κ απ'τα δυορε μην ασχολεισαι με το αρειανακι....
σου ειπα για να μπαινει μονος του εδω και να αρχιζει να βριζει η κοπλεξικο ειναι η καμμενο!
ετσι βγαλε το κομπλεξ σου πεταμενερε μην ασχολεισαι με το αρειανακι....
σου ειπα για να μπαινει μονος του εδω και να αρχιζει να βριζει η κοπλεξικο ειναι η καμμενο!
καλα μιλαμε ρε μεγαλε εισαι εντελος ακυρος... σε κανα καλο γιατρο δε σε εχουν παει?δεν φτανει ο μισθουλακος μαλακα μου.... :S :S :S
α..ρε φτωχομπινεδακο,ενα γραναζι εισαι ενα ανωλοσιμο υποπροιον...
α...ρε πουτανα ζωηηηηηηη
Το ξαναποσταρω γιατί κάνεις την παλαβή..ποτε κατεβηκα και ετρεχα βρε γελοιε ψευτη....
στην δραμα τα θυμασαι τα γεγονοτα
αν οχι φροντισε να στα πει καποιος που ηταν εκει
και μην βγαζεις γλωσσα...ηρακλη της αθηνας...
και κοψε την μεσκαλινη σου δημιουργει παραισθησεις
Ειμαι περιεργος να δω για ποση ωρα ακομα θα αυτοξεφτιλιζεσε!!!ετσι βγαλε το κομπλεξ σου πεταμενε
και τραβα γαμησε καμια πουτανα του 10αρικου
γιατι μονο για εκει εισαι
φτωχαδακι τελειωμενο...
ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα...καλα μιλαμε ρε μεγαλε εισαι εντελος ακυρος... σε κανα καλο γιατρο δε σε εχουν παει?
ενω εσυ μας χτυπησες την πορτα του σπιτου μας και δεν σου ανοιξαμε και ετσι αναγκαστηκες να μας τα πεις απο εδω ε???ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα...
αλλα εισαι κοτα
μαγκιες απο τα ιντερνετ...
τελος απο μενα...δεν ασχολουμε με δειλοπουστες...
Ελα ρε συ τωρα ηρθες να μας πεις για τους αριανους? μια ζωη τα ιδια, μαζευοντε καμια 10ρια αγαμητοι μαλακες και κυνηγανε κανα πιτσιρικα 16χρονο για να πουν οτι καντι εκαναν. Οπαδοι της φαπας και τσαμπιονια της Β εθνικης το επιπεδο τους το δειχνει ο μαγκας που μπαινει εδω και μας εχει πρηξει στη μαλακια.Το ξαναποσταρω γιατί κάνεις την παλαβή..
Για πες τα μου εμένα ρε φίλε που τα ξέρω..
βάλετε πούλμαν για να πάτε να κάψετε το κλαμπ γιατί τα 10 σκουλήκια που ήταν απο τη δράμα δεν φτάνανε
και πήγατε και άλλοι 40 απο κομοτηνή
και φτάσατε εκεί και την πέσατε με μαχαίρια σε 3 άτομα που βρίσκονταν στο κλάμπ και μαχαιρώσατε τον έναν...
αλλά για πες μου τώρα εσύ που ξέρεις τα πολλά ...
γιατί πήγατε να μας κάψετε σου χει πει κανένας;
Για ρώτα στη λέσχη..
καλα καλα συνεχιζε να τραγουδας καραγκιοζηενω εσυ μας χτυπησες την πορτα του σπιτου μας και δεν σου ανοιξαμε και ετσι αναγκαστηκες να μας τα πεις απο εδω ε???
και σκεψου οι μερες αυτες ειναι αλκυωνιδες....που να ερθουν πραγματικα ζεστες!!!
ελα να μου τα πεις απο κοντα αυτα...
αλλα εισαι κοτα
μαγκιες απο τα ιντερνετ...
τελος απο μενα...δεν ασχολουμαι με δειλοπουστες...
Ελα ρε συ τωρα ηρθες να μας πεις για τους αριανους? μια ζωη τα ιδια, μαζευοντε καμια 10ρια αγαμητοι μαλακες και κυνηγανε κανα πιτσιρικα 16χρονο για να πουν οτι καντι εκαναν. Οπαδοι της φαπας και τσαμπιονια της Β εθνικης το επιπεδο τους το δειχνει ο μαγκας που μπαινει εδω και μας εχει πρηξει στη μαλακια.
Καλα μιλαμε εχω κλασει απ'τα γελια σημερα με τον τυποενω εσυ μας χτυπησες την πορτα του σπιτου μας και δεν σου ανοιξαμε και ετσι αναγκαστηκες να μας τα πεις απο εδω ε???
και σκεψου οι μερες αυτες ειναι αλκυωνιδες....που να ερθουν πραγματικα ζεστες!!!