Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eαν εσύ είσαι ευχαριστημένος δεκαπέντε χρόνια με την τρίτη και τέταρτη θέση ok.Eγω δεν είμαι και σαν και μένα παρα πολύ Αεκτζήδες
-Το χειρότερο όλων δε είναι μία ομάδα να συμβιβαστεί στο dna της με τίς ήττες και τίς τρίτες θέσεις....
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος, γιατι το χειροτερο ειναι να αρχισουν τιποτα εβδομες και ογδοες θεσεις. Και δεν ειναι μακρια οπως παμε, πιστεψε με.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το θέμα κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι εάν η ΑΕΚ έχει το υλικό για κάτι παραπάνω ή κάτι παρακάτω. Είμαι της άποψης ότι το υλικό δε προσδιορίζει πάντα τη θέση που θα πάρεις. Εξάλλου πιο τρανο παράδειγμα από την ίδια την ΑΕΚ δεν υπάρχει. Μη ξεχνάμε ότι το 2004-05 με μια ομάδα με σαφώς χειρότερο υλικό από το φετινό (η γνωστή στους αντιπάλους και σαν ΑΕΚ των Μπουρμποκρασσάδων) έχασε το πρωτάθλημα στο ματς με τον Ιωνικό και της "έκλεψαν" το Τσάμπιονς Λινκ στο ματς με τον ΠΑΟ. Άρα για την δική μου άποψη το υλικό δε παίζει πάντα ρόλο. Για εμένα ρόλο παίζει η ομάδα να έχει έναν μπούσουλα. Δηλαδή ένα σχέδιο "μάχης" στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ πχ του 04-05 ήξερε ότι δε μπορεί να μπει μέσα και απλά να "πατήσει" τον αντίπαλο. Κρατούσε την άμυνα πίσω και με 2 παίκτες σα τον Κατσουράνη και τον Ασουνσάο στο κέντρο απλά κοιτούσε να κάνει αντεπιθέσεις της προκοπής στηριζόμενη πάντα σε φάσεις που είχαν δουλευτεί στις προπονήσεις.
Αυτό πιστεύω ότι λείπει από την φετινή ΑΕΚ. Ένα σχέδιο μάχης. Και ουσιαστικά έχω να δω την ΑΕΚ με σχέδιο μάχης από το 2008, τότε δηλαδή που η ΑΕΚ διέθετε και με διαφορά την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και που απλά της στέρησαν το πρωτάθλημα (η χρονιά που για μένα αποτελεί και το σημείο καμπής της πρόσφατης ιστορίας της). Από τότε ούτε με τον Δώνη είχα δει ένα σχέδιο, ούτε με τον Ντούσαν. Με τον Χιμένεθ έχω δει μόνο στα ματς με τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ.
Όμως της ΑΕΚ της λείπει ένας ποιοτικός χαφ. Ένας Κατσουράνης του 04-05. Γιατί ο Μάκος ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι, ο Καφές είναι πια μεγάλος για να του ζητήσεις να κάβει και να ράβει, και ο Ρότζερ απλά έχει δείξει ότι είναι μια καλή λύση για να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει ανάσες στον Καφέ, αλλά που με την καμία δεν είναι για 600 χιλιάρικα τον χρόνο. Ο Σκόκο ΔΕΝ είναι παίκτης του 1,1 εκ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ (απορώ γιατί οι εφημερίδες όταν υπέγραψε έγραφαν αυτά που έγραφαν λες και υπέγραψε ο Μέσι). Κατά την άποψή μου το ταβάνι ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ έπρεπε να είναι τα 800 χιλιάρικα. Τόσα έπρεπε να δώσουν στον Σκόκο και εάν ήθελε. Τόσα στον Τζεμπούρ και τόσα στον Μπλάνκο. Και τώρα που είπα Μπλάνκο (που για άλλη μια φορά σκόραρε) μήπως θα ήταν καλύτερα για την ομάδα αντί η διοίκηση να διώξει αυτόν και να θέλει να τον χαρίσει στον βάζελο, ο Μπλάνκο να διώξει την διοίκηση και να την χαρίσει στον βάζελο; Είναι ντροπή για την διοίκηση να θέλει να διώξει έναν παίκτη που στα 3 χρόνια στην Ελλάδα έχει βάλει σχεδόν 60 γκολ και ο οποίος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα και έχει δεθεί και μαζί της και με τον κόσμο της. ΕΑΝ πάντως φύγει και πάει σε αντίπαλη ομάδα (ΠΑΟ) ο κόσμος της ΑΕΚ δε πρόκειται να τον ξεχάσει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχεις δικιο οτι εκεινη η ΑΕΚ ηταν ισως η ΑΕΚ με το χειροτερο υλικο της εικοσαετιας.
Αν κοιταξεις το ροστερ της, σε πιανουν τα γελια.
Και οχι μονο εχασε τον τιτλο απο τον Ιωνικο, αλλά επιπλέον ουτε τσαμπιονς λιγκ βγηκε, με το 0-0 στη Λεωφόρο και χαρισε και το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο!!!!
Οσον αφορα τον Σκοκο, μην πας μακρια.
Οταν υπεγραψε το ηγεμονικο του συμβολαιο, βγηκα εδω και εκραξα αυτους που του εδωσαν τοσα λεφτα, και αμεσως ελαβα απαντησεις οτι "ειναι ο ποιοτικοτερος παικτης του πρωταθληματος" και διαφορα αλλα φαιδρα.
Αποτελεσμα? Τρεις μηνες τωρα, ειναι ο ποιοτικοτερος περιπατητης του πρωταθληματος.
Μηδεν προσφορα.
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει το καλοκαιρι να πουληθει. Αμεσα.
Ειναι τεμπελης και αδιαφορος. Στο κατω κατω, ας το πω για αλλη μια φορα. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ???
Ελεος πια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ

Συνημμένα

• ora_l.jpg
    ora_l.jpg
    297,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • score_l.jpg
    score_l.jpg
    268,3 KB · Εμφανίσεις: 12

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εχεις δικιο οτι εκεινη η ΑΕΚ ηταν ισως η ΑΕΚ με το χειροτερο υλικο της εικοσαετιας.
Αν κοιταξεις το ροστερ της, σε πιανουν τα γελια.
Και οχι μονο εχασε τον τιτλο απο τον Ιωνικο, αλλά επιπλέον ουτε τσαμπιονς λιγκ βγηκε, με το 0-0 στη Λεωφόρο και χαρισε και το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο!!!!
Οσον αφορα τον Σκοκο, μην πας μακρια.
Οταν υπεγραψε το ηγεμονικο του συμβολαιο, βγηκα εδω και εκραξα αυτους που του εδωσαν τοσα λεφτα, και αμεσως ελαβα απαντησεις οτι "ειναι ο ποιοτικοτερος παικτης του πρωταθληματος" και διαφορα αλλα φαιδρα.
Αποτελεσμα? Τρεις μηνες τωρα, ειναι ο ποιοτικοτερος περιπατητης του πρωταθληματος.
Μηδεν προσφορα.
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει το καλοκαιρι να πουληθει. Αμεσα.
Ειναι τεμπελης και αδιαφορος. Στο κατω κατω, ας το πω για αλλη μια φορα. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ???
Ελεος πια.
Μα αυτό θέλω ακριβώς να πω για το ρόστερ. Ότι δηλαδή με ένα ρόστερ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που έχει τώρα έπαιξε στα ίσια έναν Ολυμπιακό (με ριβάλντο, Τζιοβάνι, Τζόλε, Καστίγιο -στα καλά του- ) και το έχασε από την ήττα με τον Ιωνικό και δεν βγήκε τσάμπιονς λόγο ενός διαιτητικού σφάλματος. Απλά εκείνη η ΑΕΚ είχα κάποια πράγματα που η τωρινή δεν τα έχει. Είχε καταρχάς πλάνο. Η φετινή δεν έχει (πλην κάποιων ματς εξαιρούντων). Είχε παίκτες εργάτες. Η φετινή πλην λαμπρών εξαιρέσεων ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Είχε λαό (όταν φέτος σε ντέρμπι έχουμε με τα βίας 25 με 30 χιλιάδες κόσμο το 04 στο ματς σούπα με τον ΟΣΦΠ έκανα αμάν για να βρω μαγικό χαρτάκι). Η ΑΕΚ τότε ήταν συσπειρωμένη. Οι μέτοχοι είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντέμη (καλώς ή κακώς δε κοιτάμε τώρα αυτά) ο Ντέμης συνεργαζόταν άψογα με τον Ίβιτς (μεγάλο λάθος το ότι έφυγε) και όλοι στήριζαν τον Σάντος ο οποίος και ήξερε φυσικά το τι γίνεται. Φέτος στην ΑΕΚ ο Παππάς έχει δηλώσει ότι έκανε βλακεία που έμεινε και κοιτάει να φύγει, ο Νοτιάς (ας είναι καλά για το προπονητικό που έφτιαξε και φύγαμε από αυτό το πράγμα στους θρακομακεδώνες) έχει δείξει ότι δε θέλει να ασχοληθεί, ο Αδαμίδης προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα (κάνοντας στην πορεία και σωστά και λάθος πράγματα) και ο Χιμένεθ νοιώθει ότι παίζουν με τα νεύρα του και δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει ότι το καλοκαίρι φεύγει από την ΑΕΚ.
Ο Σκόκο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ένα καράβι λεφτά. Κανένας στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν αξίζει 1.1εκ ευρώ!!Μη τρελλαθούμε. Ταβάνι για τα συμβόλαια στην ΑΕΚ έτσι όπως είναι τώρα είναι τα 800 χιλ. Ούτε λεπτό παραπάνω. Δε ξέρω ποίος από όλους του διοικούντες είχαν την φαινή ιδέα να δώσουν 1.1 στον Σκόκο και τσιγκουνεύονται στον Μπλάνκο (που έχει δείξει με την μέχρι τώρα παρουσία του ότι τιμάει τα λεφτά που παίρνει και προσπαθεί είναι παίζει στη φυσική του θέση είτε παίζει δεξί χαφ) 100 με 150 χιλιάρικα παραπάνω...Είναι να τρελλέται κανείς.
Του χρόνου δηλαδή τι επιθετικούς θα έχουμε; Τον 35χρονο Λύμπε, τον Μπάχα και μετά τι;
Γι αυτό έχω πει σε φίλους μου που μιλάμε μέσω νετ ότι κανονικά το καλοκαίρι, πρέπει να κάτσουν κάτω διοίκηση και προπονητής και να μιλήσουν ξεκάθαρα. Να πουν δηλαδή ότι ξαναματαξεκινάει μια προσπάθεια από το 0. Αν θελει ο προπονητής να κάτσει και να δουλέψει από το 0 και να κάνει μια προσπάθεια έχε καλώς. Αλλιώς ας ψάξουμε για κάποιον άλλο ο οποίος όμως θα έχει και τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης και όχι στο πρώτο στραβωπάτημα να αρχίζει η μουρμούρα. Και φυσικά θα πρέπει να κληθούν και οι παίκτες για επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων τους. Κύριε Σκόκο 800 χιλ άμα θες, άμα δε θες σε πουλάμε. Κύριε Γκερέιρο 300 χιλ, αλλιώς σε πουλάμε. Μόνο έτσι. Άλλη λύση δε βλέπω, αντίθετα βλέπω να πηγαίνουμε σε προ 2004 εποχές....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
την ΑΕΚ τη βλέπω να καταντάει όπως στο μπάσκετ
τεράστια ιστορία
αλλά λεφτά γιόκ
δυστυχώς

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
...Ρε σεις...είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ...Κερδίζετε στο 98, ενώ το παιχνίδι ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ...τρώτε 4άρα απ τον Ο. Βόλου και χθες χάνετε απ τα ανύπαρκτα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...Για γέλια και για κλάμματα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μετακομιση στη Ριζουπολη να φτιαξουμε εδρα και μετα ολα τα αλλα... να δουμε αν θα παιξει μπαλα ο κυριος Σκοκο οταν θα εχει τον κοσμο σε 1,5 μετρο αποσταση.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Μετακομιση στη Ριζουπολη να φτιαξουμε εδρα και μετα ολα τα αλλα... να δουμε αν θα παιξει μπαλα ο κυριος Σκοκο οταν θα εχει τον κοσμο σε 1,5 μετρο αποσταση.
όπως βλέπω με τα οικονομικά του συλλόγου
πρέπει να συγχωνευθούν 3-4 ομάδες και μετά να δουν προκοπή.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
όπως βλέπω με τα οικονομικά του συλλόγου
πρέπει να συγχωνευθούν 3-4 ομάδες και μετά να δουν προκοπή.

Οπως και να χει του χρονου το ματζετ θα ειναι λιγο... Μονο σε μια εδρα οπως η ριζουπολη μπορουμε να σταθουμε αξιοπρεπος και να αποφυγουμε διασυρμους απο Βολους... Λιγο παραπανω οργανωση αν υπαρξει θα τα παμε καλυτερα απο φετος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φέτος στη ριζούπολη δε πήγαμε γιατί από ότι είπαν τα ΜΜΕ δεν έβγαιναν τα διαρκείας με τη συνολική χωρητικότητα της ριζούπολης. Αλλά πιστεύω ότι του χρόνου εκεί θα πρέπει να είναι η έδρα μας.Γιατί είναι καθαρός ποδοσφαιρικός χώρος, γιατί είναι ένα τσιγάρο δρόμος από τη φυσική μας έδρα.
Τώρα για συνχώνευση ομάδων δε νομίζω ότι πρόκειται να γίνει. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Από εκεί και μετά για μένα το καλύτερο είναι το καλοκαίρι να κάτσουν κάτω προπονητής και διοίκηση (παρουσία μετόχων) και να καταστρώσουν ένα πλάνο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Οπως και να χει του χρονου το ματζετ θα ειναι λιγο... Μονο σε μια εδρα οπως η ριζουπολη μπορουμε να σταθουμε αξιοπρεπος και να αποφυγουμε διασυρμους απο Βολους... Λιγο παραπανω οργανωση αν υπαρξει θα τα παμε καλυτερα απο φετος.
δεν είναι θέμα μόνο οργάνωσης
αν δεν υπάρχουν και φράγκα
με χίλια αρπακτικά τριγύρω θα έχουμε κλάμματα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε τυχερούλη τί μουνάρα είναι αυτή η ξανθιά που σας φέρανε στην Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του ΓΕΝ;
-Για πολλά  :pipa2:  :fuck1:
Αστα....Εχω πάθει την πλάκα μου!¨Όλο από εκεί πάω..Να σκεφτείς ότι τη συνάντησα στην καντίνα για καφε,ηταν 20 ατομα και αυτή ξεχωριζε εναμιση κεφάλι ψηλότερα..1,85 σιγουρα και χωρίς τακούνια!!!!ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Φέτος στη ριζούπολη δε πήγαμε γιατί από ότι είπαν τα ΜΜΕ δεν έβγαιναν τα διαρκείας με τη συνολική χωρητικότητα της ριζούπολης. Αλλά πιστεύω ότι του χρόνου εκεί θα πρέπει να είναι η έδρα μας.Γιατί είναι καθαρός ποδοσφαιρικός χώρος, γιατί είναι ένα τσιγάρο δρόμος από τη φυσική μας έδρα.
Τώρα για συνχώνευση ομάδων δε νομίζω ότι πρόκειται να γίνει. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Από εκεί και μετά για μένα το καλύτερο είναι το καλοκαίρι να κάτσουν κάτω προπονητής και διοίκηση (παρουσία μετόχων) και να καταστρώσουν ένα πλάνο.
Σωστος ο φιλος...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αστα....Εχω πάθει την πλάκα μου!¨Όλο από εκεί πάω..Να σκεφτείς ότι τη συνάντησα στην καντίνα για καφε,ηταν 20 ατομα και αυτή ξεχωριζε εναμιση κεφάλι ψηλότερα..1,85 σιγουρα και χωρίς τακούνια!!!!ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Aφού είναι νέοπας βάλτε την να σας φέρνει καφέδες χωρίς γόβες και μαλακίες και να την μετράτε όπως έκανε ο Καλούσης στίς ρωσίδες να δούμε τί ύψος έχει. :grin:
-Ασε την είδα και εγώ που ήρθανε ΝΝΑ για τίς τυπικές εξετάσεις και ψάχναμε να βρούμε τα σαγόνια μας  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρίχνω μια ιδέα μαλακία ή όχι εσείς θα την κρίνεται.
-Οσα αδέλφια Αεκτζήδες θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν απο ένα ποσό που θα το ορίσουμε εδώ φανερά και όχι κρυφά.Να πάμε και να αγοράσουμε μετοχές στην επόμενη ΓΣ της ΠΑΕ.
Ο μαλάκας ο τροχανάς νομίζω ότι έχει 0,6%.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διομίδη καλή η ιδέα σου για τις μετοχές. Αν και είμαι στην Άπω Ανατολή πιστεύω να γυρίσω το καλοκαιράκι για διακοπούλες (ακόμα δε ξέρω το πότε βέβαια το καλοκαίρι). Εγώ είμαι μέσα. Δεν ξέρω πόσο έχει η μετοχή της ΑΕΚ και πως μπορείς να αγοράσεις, αλλά πιστέυω ότι είναι καλή ιδέα. Εάν γνωρίζεις το που και πως και πόσο, πες το ή μέσα από εδώ ή στέλνοντας πμ.
Όσο για τα παιδιά, ουσιαστικά δεν καταπάητησαν κανένα κανονισμό (είχαν δικαίωμα να βγούν) και φυσικά δε μπορούμε να τοθσ συγκρίνουμε με τον παίκτη του ΠΑΟ (άλλο να σε μαζεύουν από το μαγαζί και να είσαι ένα με το χώμα και άλλο να είναι 2-3 και να έχουν πίει ένα μπουκάλι). Ο Μπέρνς μπορώ να δεχτώ ότι δεν έχει μάθει την ελληνική νοοτροπία καλά, αλλά ο Γιάχιτς έπρεπε να τη γνωρίζει και να είχε βάλει φρένο.
Ας ελπίσουμε ότι δε θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.
Και πέρα από αυτά ο Χιμένεθ περιμένει πως και πως την επιστροφή του 35χρονου Δέλλα για να μαζέψει τα ασυμάζευτα της άμυνας......Ρε που φτάσαμε.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ[/move]

Σάλτα κ γαμήσου ρε μουνί σκουλήκι κ άντε τράβαα στην τρύπα σου,σκουλήκι σιχαμένο που θα πιάσεις την ΑΕΚ στο στόμα σου.Είσαι μια σιχαμένη χιλιοχυμένη κιλώτα που ευτυχώς που μας κέρδισες μπας κ σωθείς,βρωμόμουνο ε βρωμόμουνο.
Μια ζωή σε γαμάω,σε γαμάω,σε γαμάω κ σε ξαναγαμάω...πρωταθλητή της Β'Εθνικής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom