Εχεις δικιο οτι εκεινη η ΑΕΚ ηταν ισως η ΑΕΚ με το χειροτερο υλικο της εικοσαετιας.
Αν κοιταξεις το ροστερ της, σε πιανουν τα γελια.
Και οχι μονο εχασε τον τιτλο απο τον Ιωνικο, αλλά επιπλέον ουτε τσαμπιονς λιγκ βγηκε, με το 0-0 στη Λεωφόρο και χαρισε και το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο!!!!
Οσον αφορα τον Σκοκο, μην πας μακρια.
Οταν υπεγραψε το ηγεμονικο του συμβολαιο, βγηκα εδω και εκραξα αυτους που του εδωσαν τοσα λεφτα, και αμεσως ελαβα απαντησεις οτι "ειναι ο ποιοτικοτερος παικτης του πρωταθληματος" και διαφορα αλλα φαιδρα.
Αποτελεσμα? Τρεις μηνες τωρα, ειναι ο ποιοτικοτερος περιπατητης του πρωταθληματος.
Μηδεν προσφορα.
Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει το καλοκαιρι να πουληθει. Αμεσα.
Ειναι τεμπελης και αδιαφορος. Στο κατω κατω, ας το πω για αλλη μια φορα. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ???
Ελεος πια.
Μα αυτό θέλω ακριβώς να πω για το ρόστερ. Ότι δηλαδή με ένα ρόστερ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από αυτό που έχει τώρα έπαιξε στα ίσια έναν Ολυμπιακό (με ριβάλντο, Τζιοβάνι, Τζόλε, Καστίγιο -στα καλά του- ) και το έχασε από την ήττα με τον Ιωνικό και δεν βγήκε τσάμπιονς λόγο ενός διαιτητικού σφάλματος. Απλά εκείνη η ΑΕΚ είχα κάποια πράγματα που η τωρινή δεν τα έχει. Είχε καταρχάς πλάνο. Η φετινή δεν έχει (πλην κάποιων ματς εξαιρούντων). Είχε παίκτες εργάτες. Η φετινή πλην λαμπρών εξαιρέσεων ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Είχε λαό (όταν φέτος σε ντέρμπι έχουμε με τα βίας 25 με 30 χιλιάδες κόσμο το 04 στο ματς σούπα με τον ΟΣΦΠ έκανα αμάν για να βρω μαγικό χαρτάκι). Η ΑΕΚ τότε ήταν συσπειρωμένη. Οι μέτοχοι είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντέμη (καλώς ή κακώς δε κοιτάμε τώρα αυτά) ο Ντέμης συνεργαζόταν άψογα με τον Ίβιτς (μεγάλο λάθος το ότι έφυγε) και όλοι στήριζαν τον Σάντος ο οποίος και ήξερε φυσικά το τι γίνεται. Φέτος στην ΑΕΚ ο Παππάς έχει δηλώσει ότι έκανε βλακεία που έμεινε και κοιτάει να φύγει, ο Νοτιάς (ας είναι καλά για το προπονητικό που έφτιαξε και φύγαμε από αυτό το πράγμα στους θρακομακεδώνες) έχει δείξει ότι δε θέλει να ασχοληθεί, ο Αδαμίδης προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα (κάνοντας στην πορεία και σωστά και λάθος πράγματα) και ο Χιμένεθ νοιώθει ότι παίζουν με τα νεύρα του και δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει ότι το καλοκαίρι φεύγει από την ΑΕΚ.
Ο Σκόκο ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ένα καράβι λεφτά. Κανένας στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή δεν αξίζει 1.1εκ ευρώ!!Μη τρελλαθούμε. Ταβάνι για τα συμβόλαια στην ΑΕΚ έτσι όπως είναι τώρα είναι τα 800 χιλ. Ούτε λεπτό παραπάνω. Δε ξέρω ποίος από όλους του διοικούντες είχαν την φαινή ιδέα να δώσουν 1.1 στον Σκόκο και τσιγκουνεύονται στον Μπλάνκο (που έχει δείξει με την μέχρι τώρα παρουσία του ότι τιμάει τα λεφτά που παίρνει και προσπαθεί είναι παίζει στη φυσική του θέση είτε παίζει δεξί χαφ) 100 με 150 χιλιάρικα παραπάνω...Είναι να τρελλέται κανείς.
Του χρόνου δηλαδή τι επιθετικούς θα έχουμε; Τον 35χρονο Λύμπε, τον Μπάχα και μετά τι;
Γι αυτό έχω πει σε φίλους μου που μιλάμε μέσω νετ ότι κανονικά το καλοκαίρι, πρέπει να κάτσουν κάτω διοίκηση και προπονητής και να μιλήσουν ξεκάθαρα. Να πουν δηλαδή ότι ξαναματαξεκινάει μια προσπάθεια από το 0. Αν θελει ο προπονητής να κάτσει και να δουλέψει από το 0 και να κάνει μια προσπάθεια έχε καλώς. Αλλιώς ας ψάξουμε για κάποιον άλλο ο οποίος όμως θα έχει και τη στήριξη του κόσμου και της διοίκησης και όχι στο πρώτο στραβωπάτημα να αρχίζει η μουρμούρα. Και φυσικά θα πρέπει να κληθούν και οι παίκτες για επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων τους. Κύριε Σκόκο 800 χιλ άμα θες, άμα δε θες σε πουλάμε. Κύριε Γκερέιρο 300 χιλ, αλλιώς σε πουλάμε. Μόνο έτσι. Άλλη λύση δε βλέπω, αντίθετα βλέπω να πηγαίνουμε σε προ 2004 εποχές....