διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ναύαρχε καλημέρα.Πρόβλεψη έχουμε?Δεν ειμαι ο Σκοτεινός ρε! Πιες καφέ να ξελαμπικάρεις,καλημερααααααααααααα!!!
Ναύαρχε καλημέρα.Πρόβλεψη έχουμε?Δεν ειμαι ο Σκοτεινός ρε! Πιες καφέ να ξελαμπικάρεις,καλημερααααααααααααα!!!
θα σε αφησει η γυναικα σου;Να'σαι καλά ρε,με εκανες και γέλασα!Λοιπόν,έχω να πάω στο γήπεδο 10 χρόνια αλλα για σενα θα κάνω μια εξαίρεση!Στείλε pm όταν κατέβεις να συναντηθούμε να δούμε μαζί το ματσάκι,εγω δεν καρφώνω όυτε χουλιγκανίζω.Αφού είσαι και "φετας" μπορεί να με πλακώσεις κιόλας.Το εισητήριο,καφέδες,φαγητό δικά μου...Περιμένω,"παιδί της νύχτας"....
χαχαχαχαχχαχα!!! Είπαμε ρε συ!Όπου παίζει η ΑΕΚ διπλό!!!Ναύαρχε καλημέρα.Πρόβλεψη έχουμε?
Εμενα με αφήνει,εσύ κατέβηκες??Περιμένω....θα σε αφησει η γυναικα σου;
Το κατάλαβα!Καφεδάκι ήπιες?Γηπεδο θα πας?Ναυαρχε χιλια συγνωμη,με την τσιμπλα στο ματι,σε ειδα Σκοτεινο
κανεις δεν ξερει τι εχει παιχτει και δεν γραφει,παρολο που παρακολουθει.που ειναι ρε το ατομο ο χιτ;;;κανενας πουστης δεν γνωριζει;;;
δεν πινω καφεδες φιλαρακι,και γηπεδο δεν θα παω δυστυχως,ειμαι με ιωση στο κρεβατι.Το κατάλαβα!Καφεδάκι ήπιες?Γηπεδο θα πας?
Περαστικά αδερφέ!Μακάρι να τα καρφωσουμε τα σκουληκακια το βραδυ για να χαρεις κι εσυ απο το κρεβάτι .....δεν πινω καφεδες φιλαρακι,και γηπεδο δεν θα παω δυστυχως,ειμαι με ιωση στο κρεβατι.
19,30χανουμια τι ωρα παιζετε με τα ασπονδυλα?
οποτε παω να κοιμηθω...
Τα λέω ,αλλά στοίχημα δεν παίζω ο μ@λ@κ@ς!!!χαχαχαχαχχαχα!!! Είπαμε ρε συ!Όπου παίζει η ΑΕΚ διπλό!!!
καπετανιο η πουτσα ειναι μεγαλη....Ωραία η ισοφάριση του Ισμαήλου....
Δεν ηρθες όμως να το δούμε παρέα...καπετανιο η πουτσα ειναι μεγαλη....