διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Την τρίτη ημέρα θα αναστηθείς κατα τας γραφάςτι τρελλο γαμησι κανατε χτες ρε αλανια;;;
τιμης ενεκεν για 3 μερες δεν κραζω...
απο κυριακη τα ....γνωστα
Την τρίτη ημέρα θα αναστηθείς κατα τας γραφάςτι τρελλο γαμησι κανατε χτες ρε αλανια;;;
τιμης ενεκεν για 3 μερες δεν κραζω...
απο κυριακη τα ....γνωστα
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι στην Ελλάδα έπρεπε να ισχύει το ηλεκτρονικό εισητήριο. Υποτίθεται ότι στα Ελληνικά γήπεδα έπρεπε να λειτουργούν κάμερες εντός και εκτός γηπέδου. Χίλια δύο υποτίθεται. Στο ματς με τον ΟΣΦΠ στον πρώτο γύρο έχω δει με τα μάτια μου να σκαρφαλώνουν πιτσιρίκια και μεγάλοι πάνω από την θύρα (νομίζω την 2) και να μπαίνουν ανεξέλεκτα μέσα και το ωραίο ήταν πως δίπλα ακριβώς υπήρχαν ΜΑΤ και ένας αξιωματικός της αστυνομίας και απλά κοιτούσαν. Επίσης το ίδιο μου έχουν πει φίλοι μου ότι γίνεται και στα ματς του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ.1000+
Φυσικα κραταω αυτο περι επενδυσης των παραγοντων, δεν ειναι ποτε δυνατον να κανουν κουμαντο οι οπαδοι, ειτε λεγονται θυρα 7 ειτε Οριτζιναλ, κτλ. Ουσιαστικα η λυση ειναι η διαλυση των οργανωμενων ή η λειτουργια τους με διαφορετικο πλαισιο. Δηλαδη πρεπει να θρηνησουμε νεκρους γαμωτο; Αυτος που χτυπησε τον Μπαγεβιτς τι απεγινε; Αυτος που εφτασε προσωπο με προσωπο με τον Σηφακη; Εκεινος που χτυπησε τον Βεζυριδη;
Έτσι στο 98’ να τσούζει
Η ΑΕΚ έβαλε τον πελάτη στο παιχνίδι και τον ξέρανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με απίστευτη γκολάρα του Μίτσελ από τη σέντρα - Η ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος - Το aek365.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν εκεί. Παρακολουθείστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα και σχολιάστε τον στο CHAT του aek365.gr - Με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός στο 73' μετά από αποβολή του Βύντρα
www.aek365.gr/a-103170/etsi-sto-98-na-tsouzei.htm]http://www.aek365.gr/a-103170/etsi-sto-98-na-tsouzei.htm[/url]
Όχι και δεν έχει πνίξει 2 γκολ σε 1 παιχνίδι ο Alexis.Πχ για μένα είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Καρνέζη σε αυτές τις φάσεις του κυπέλου. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Τζόρβας να φάει τα 2 γκολ που έφαγε ο Καρνέζης.
ο μαρινακης που στην αρχη του πρωταθληματος εκλαιγε σε καθε αγωνιστικη,ποιον προσπαθουσε να φτασει;άλλος θεσμος το κύπελλο ρε.....
ο αγαμίδης μιλούσε για το πρωτάθλημα....μην μπερδεύεσαι....
είπαμε...πρέπει να κλαίμε στο Ελλάντα - όχι να προσπαθούμε να φάσουμε τον καλύτερο
ΑΕΚτζης είμαι μέγα όχι βάζελοςΌχι και δεν έχει πνίξει 2 γκολ σε 1 παιχνίδι ο Alexis.
Ο Φερνάντεζ είναι απείρως καλύτερος και ακόμα δεν έχει καταλάβει κανείς γιατί τον δώσατε δανεικό.
Θα τον ήθελα στο γαύρο για βασικό και τον Πάρντο παγκίτη.
Το φιλί της ζωής και τα συμπεράσματα μιας αξέχαστης βραδιάς
Γιάννης Ξενάκης
www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/308282.html]http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/308282.html[/url]
* Ρε λέτε ο σκοτεινός μετά τα χθεσινά να τρελλάθηκε και να πήρε τα βουνά;
για ποιον λες ρε μαγκα;;;Ήθελα νά'ξερα εκείνος ο τσόγλανος (και η παρέα των 15 μαυροκουκουλοφόρων του κάτω διαζώματος με το πανώ-καρότο), που μας έδειχνε τ'αρχίδια που ΔΕΝ ΕΧΕΙ, πόσα ληγμένα είχε πιεί πριν το ματς? Εμείς φταίμε που δε κατεβήκαμε από τη 14 κ 12 να τα και να δηλώσουν μαζί με τον Σισέ "..νιώθουμε ότι μας πήδηξαν!"
ναι ναι ....με σενιαρισες ...ηρθε και το μπασκετακι και εκλεισα ματι....μεχρι το 98 ημουνα ετοιμος να σκασω γιατι σκεφτομουνα τι θα γινοτανε απο τα μμε μετα απο τετοια αντροπη...Χρηστίδη σ'έφτιαξα χτες παντως...Τέτοια χαρά,ούτε σε δική σου νίκη δε θα είχες!!!
Γεια σας αδέλφια μου.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΤΣΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΑ ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Υπογραφή:η ΄΄Κούλα΄΄
Γεια σας αδέλφια μου.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΕΤΣΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΗΣΑ ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Υπογραφή:η ΄΄Κούλα΄΄