Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μηπως εκανε 17 φορες το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο και γιαυτο κρατησε επιπλεον???
αλλα ψαχνω εγω να βρω το δικιο μου με σενα λες και εσυ προκειτε ποτε να πεις οτι ναι δεν το αξιζαμε και ολυμπιακος η ο παο ειναι σωστος

ελα φιλαρακι γλεντα το και συ και πες οτι δε μιλησαμε
O φιλος μου ο Χρηστιδης παντως εχει δικιο.
Πολυ πουτανα η μπαλα. Κερδιζεις τον Ολυμπιακο στο 90 με μια φωτοβολιδα μεσα στην περιοχη, ενω ο γαβρος πριν εχει χασει πεναλτυ και τρια τετ α τετ.
Προκρινεσαι κατα του Παναθηναικου με γκολ στο...98΄ από τη σεντρα.
Πολυ ροκ κατασταση.

Υ.Γ. Και ενδιαμεσα τρως και ενα 0-4 απο τον Βόλο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
O φιλος μου ο Χρηστιδης παντως εχει δικιο.
Πολυ πουτανα η μπαλα. Κερδιζεις τον Ολυμπιακο στο 90 με μια φωτοβολιδα μεσα στην περιοχη, ενω ο γαβρος πριν εχει χασει πεναλτυ και τρια τετ α τετ.
Προκρινεσαι κατα του Παναθηναικου με γκολ στο...98΄ από τη σεντρα.
Πολυ ροκ κατασταση.

Υ.Γ. Και ενδιαμεσα τρως και ενα 0-4 απο τον Βόλο.
αμα τα δεις απλα τα πραματα αυτη ειναι και η ολη σαλτσα φιλε μου
γιατι αμα ηταν παντα να κερδιζε ο καλυτερος(στην ισπανια συμβαινει αυτο φετος)δεν θα ειχε γουστο
αλλα το θεμα ειναι τι γινετε μεταξυ μας
ενα ιδιο πεναλτι το λες εναντιον σου παραγκα και υπερ σου πεντακαθαρο

αν θες να λεγεσε αντικειμενικος

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω παντως τη ωρα που εκανε το βολε ο καρνεζης,στη προτελευταια φαση,πληρωνα τη σερβητορα της καφετεριας και ελεγα στα βαζελοφιλαρακια μου,οτι εγινε γαμω τα ματς και ας αποκλειστηκαμε(που να φανταστω)!!Αυτη ειναι η ουσια και η ομορφια του ποδοσφαιρου,το απροβλεπτο!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αμα τα δεις απλα τα πραματα αυτη ειναι και η ολη σαλτσα φιλε μου
γιατι αμα ηταν παντα να κερδιζε ο καλυτερος(στην ισπανια συμβαινει αυτο φετος)δεν θα ειχε γουστο
αλλα το θεμα ειναι τι γινετε μεταξυ μας
ενα ιδιο πεναλτι το λες εναντιον σου παραγκα και υπερ σου πεντακαθαρο

αν θες να λεγεσε αντικειμενικος
αναφερεσαι σε αυτο???

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ρε χανουμια να δω ποσες αγωνιστηκες θα φατε η θα καθαρισει ο μαρινακης;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[move]Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ[/move]
Βαγγέλης Μπραουδάκης / Γκολ στο 90'
Αντί ο Χιμένεθ να πανηγυρίζει θα έπρεπε να σκέφτεται πως (παρότι με δύο γκολ κάβα) γλίτωσε τυχαία το ξύλο -έτοιμα ήταν τα θυμωμένα χουλιγκάνια! Πώς και γιατί οι αμυντικοί του παραπατούσαν, πώς και γιατί -πλην Ντιόπ- οι μέσοι του έκαναν τους Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη να μοιάζουν πυραυλοκίνητοι (!), πώς έκλεψε τυχαία την πρόκριση. Να σκέφτεται και να προβληματίζεται διότι δεν θα είναι κάθε φορά της Υπαπαντής...
-------------------------------------------------------------------------------------------
Aνακοίνωση με την οποία περνάει στην αντεπίθεση για όσα ισχυρίζεται ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία του δεύτερου προημιτελικού εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά το κείμενο

Είναι τουλάχιστον αστείο η ομάδα που θα έπρεπε να παίζει με 9 παίκτες από τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα (κόκκινη κάρτα στους Βύντρα, Λέτο) να διαμαρτύρεται επειδή ο διαιτητής κράτησε 40 δευτερόλεπτα επιπλέον των 7 λεπτών που είχαν υποδειχθεί.
Ίσως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αγνοούν ότι ο κανονισμός διαιτησίας ορίζει ότι οι καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων λογίζονται ως επιπρόσθετος χρόνος.

Είναι δικαιολογημένη η ανάγκη του Παναθηναϊκού να καλύψει επικοινωνιακά απέναντι στον κόσμο του τον αποκλεισμό του από την ομάδα μας, η οποία σήμερα πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη και σημαντική πρόκριση.

Συνημμένα

• 16703-aek_agiasofia.jpg
    16703-aek_agiasofia.jpg
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 48

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καταρχάς να πω ότι κάποιοι που γράφουν ότι ο ΠΑΟ πάτησε την ΑΕΚ είναι αστείο πράγμα. Αν κάτσει κάποιος και μετρήσει της ευκαιρίες που έκαναν και οι 2 ομάδες (με τα γκολ) θα δεί ότι είναι αριθμητικά οι ίδιες. Απλά ο ΠΑΟ είχε καλύτερο ποσοστό ευστοχίας.
Πάμε στο διαταύτα. Βασικά δε γουστάρω όταν χάνει η ομάδα μου να τα ρίχνω ΟΛΑ στη διαιτησία. Δε γινέται ρε παιδί μου. Κάπου έχω κάνει λάθος και εγώ (σαν ομάδα). Πχ για μένα είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Καρνέζη σε αυτές τις φάσεις του κυπέλου. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Τζόρβας να φάει τα 2 γκολ που έφαγε ο Καρνέζης. Ο Λέτο στη δεξιά μεριά απλά δεν υπήρχε και η ΑΕΚ από εκεί έκανε όλες τις αντεπιθέσεις της.
Για την ΑΕΚ πιστεύω ότι ήταν λαθασμένη η επιλογή του συστήματος (ένα 4-1-4-1) γιατί ουσιαστικά ο Ντιοπ ήταν μπροστά από την άμυνα και ο Σκόκο με τον Λαγό έπαιζαν στο χώρο του κέντρου. Ο Μίτσελ έπρεπε να είχε μπει πιο νωρίς, ο Σκόκο έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή από το ημίχρονο (ας έβαζε Λεονάρντο που από την στιγμή που έχει μάθει πω η ομάδα θέλει να τον δώσει έχει βάλει κώλο κάτω).
Τώρα για τις καθυστερήσεις. Ουσιαστικά ο διαιτητής το έληξε στο 98. Ο κανονισμός λέει πως εάν οι καθυστερήσεις είναι άνω τον 4 λεπτών τότε ο διαιτητής το λήγει στο ακριβώς και όχι στο και κάτι ψιλά. Το θέμα είναι ότι ο διαιτητής ήταν απλά ΓΕΛΟΙΟΣ. Ναι δίκιο του ΠΑΟ να φωνάζει. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει παγκοσμίος άλλος παίκτης εκτός από τον Βύντρα που αποβάλλεται για καθυστερήσεις στο 73 (!!!!!!!!!!). Αλλά από την άλλη ο Βύντρα έπρεπε να είχε φύγει στο 34. Αλλά εάν πούμε ότι σε αυτή τη φάση του χαρήστηκε ο διαιτητής τότε στο 37 που βρήκε την μπάλα με το χέρι έπρεπε να είχε φάει 2η διαιολογημένη κάρτα και με τη σειρά κόκκινη. Το ίδιο με το Λέτο σε χτύπημα εκτός φάσης. Δηλαδή καταρχάς για ένα ματς που ουσιαστικά ο διαιτητής αποφάσισε την τύχη του. Γιατί δε πιστεύω πως ο ΠΑΟ με 9 παίκτες θα έβγαινε κατά κύμματα στην επίθεση έχωντας χάσει έναν από τους καλύτερους του παίκτες στην επίθεση (Λέτο) και έναν από τους καλύτερους του αμυντικούς. Αναγκαστικά ο Κατσουράνης θα γυρνούσε στην άμυνα (οπότε ο Σισέ δε θα είχε παίκτη να του βγάζει πάσες) και στην επίθεση δε ξέρω τι αλχημείες θα έκανε ο προπονητής του ΠΑΟ.
Άρα για μένα αυτό το παιχνίδι και αυτή η διαιτησία είναι από τις χειρότερες που έχω δει. Η διαιτησία αυτή είναι όντως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ με τη σημείωση όχι για μια από τις δύο ομάδες αλλά και για τις 2. Απλά η ΑΕΚ εποφελήθηκε γιατί είχε ρίξει 2 μπαλάκια στον ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα.
Τώρα για κάτι που γράφτηκε για την φωτοβολίδα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ναι ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει διακοπή του παιχνιδίου. Αλλά εάν είναι να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι δευτερόλεπτα πιο πριν έπρεπε να είχε σφυρίξει πέναλντι σε μαρκάρισμα στον Γκέτζογλού (εάν θυμάμαι καλά). Όσο για το πέναλτι στον Ολυμπιακό εάν κάποιος πιστέυει ότι ο Λεονάρντο μπορεί να γκρεμίσει τον Πάντελιτς τόσο εύκολα τότε πάω πάσο. Και οι ευκαιρίες στο ματς ήταν η λόμπα του Μιραλλάς, η κεφαλιά του Λεονάρντο στο πρώτο ημίχρονο έναν γκολ της ΑΕΚ στο 1 λεπτό (οφσαιντ) και το γκολ της ΑΕΚ. Τώρα που τα είδε κάποιος άλλος τα 3 τετ α τετ δε ξέρω.
Εν κατακλείδι. Και οι 2 ομάδες στο χθεσινό ματς έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν. Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ να φωνάζουμε, αλλά και να κάνουμε κάτι γι αυτό. Αλλά πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν τη συμφαίρει να κάνει κάτι για την διαιτησία γιατί πολύ απλά εάν είχαμε πχ τους διαιτητές που έχουν στην Γερμανία (κατά την άποψή μου η κορυφαία σχολή) τότε θα φαινόταν η γύμνια όλων των ομάδων και οι διοικήσεις δε θα είχαν δικαιολογία. Ενώ τώρα λένε ένα "έγκλημα κατά της ελλάδος" ή "με τέτοια διαιτησία δε θα τελιώσει το πρωτάθλημα" ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο και καθόμαστε και βριζόμαστε γιατί; Όχι για το ποια ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο (ειρησθω εν παρόδω αυτή την στιγμή ο ΟΣΦΠ) αλλά για το ποια ομάδα ευννοεί ή όχι περισσότερο η διαιτήσια. Γι αυτό και μετά από 5 χρόνια στην Αγγλία έχω σταματήσει να πηγαίνω τόσο συχνα γήπεδο. Γιατί δεν ασχολούμαστε με το τι θα κάνουμε εμείς (η ομάδα μας) στο γήπεδο αλλά για το τι θα σφυρίξει ο διαιτητής. Συν βέβαια και 200-300 μαλακισμένα γαμάνε την όλη φάση. Πάλι χθες μουνί τα κάνανε τα δικά μας τα κωλόπαιδα. Και φυσικά είμαι πεποισμένος ότι αυτά τα κωλόπαιδα (και όλων των ομάδων) συντηρούνται από τις διοικήσεις. Δε γίνεται κάποιος πουέχει επενδύσει εκκατομύρια να μη θέλει να προστατέψει την επένδυσή του. Και ένας λόγος που ο Ντέμης έγινε μισητός από την ορίντζιναλ ήταν γιατί ήθελε να διώξει αυτά τα κωλόπαιδα. Κρίμα που τότε δε βγήκαν και άλλοι προέδροι να κάνουν το ίδιο. Έχασε μια ευκαιρία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ωραίες οι απόψεις σου gregory.Μπράβο
Αλλά σε μία χώρα μπουρδέλο σαν την Ελλάδα σε όλες τίς εκφάνσεις της ζωής όλα ένα μπουρδέλο θαναι.
Αυτά που αναφέρεις είναι για χώρες σαν την Ελβετία Σουηδία Φινλανδία (που έχουν παιδία) και όχι για το Ελλαδιστάν.
Οποιος ειναι ισχυρός και έχει τα κονέ, απο πάνω θα είναι μια ζωή, απλά απο καιρού εις καιρόν αλλάζουν λίγο τα κόζια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απλά δε μου κάθεται καλά πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει ρίξει δεκάδες εκατομμύρια σε μιαν επένδυση του να μην την προσταυτεύει κιόλας από κάθε μαλάκα. Μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ πχ κάποιοι να πάνε στην ναυτηλιακή του Πατέρα του Μαρινάκη, του Νοτιά και εγώ δε ξέρω ποιανού άλλου την εταιρεία να την κάνουν γιαλιά καρφιά και να μην κάνει κανένας τίποτα για την σύλληψη τους. Γουστάρω τρελλά το μοντέλο του ΑΡΗ. Οι οποαδοί είναι και μέτοχοι και πρόεδροι και γι αυτό είναι τα 3-4 τελευταία χρόνια παναγίες. Όταν τα έκαναν πουτάνα έπεσαν κατηγορία. Μετά δε ξέρω τι και πως (δε τα παρακολουθώ τα του Άρη) ο Σούπερ 3 έγινε μεγαλομέτοχος της ομάδας και οι οπαδοί του Άρη κάνουν μια καυτή μεν αλλά χωρίς έκτροπα έδρα.
Επίσης μου κάνει εντύπωση πως στα ευρωπαικά ματς (εκεί που υπάρχουν τα μπικικίνια και η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται και δικαιολογίες του τύπου "δεν ήταν εκτεταμένα ήταν μεμονομένα" δεν υπάρχουν) ΟΛΟΙ είναι αγγελούδια.
Όπως είχε πει πριν από πολλά χρόνια ο Γεωργίου "όποιος πυροβολάει γρήγορα σε αυτή την πόλη είναι και ο σερίφης. Και ο σερίφης αποφασίζει ποιος θα πάρει τι". Τότε γελούσα. Τα τελευταία χρόνια κατάλαβα πόσο μεγάλη κουβέντα είπε.
Απλά πιστεύω ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνενας ή λίγοι ασχολούνται με τις ομάδες (για παράγοντες μιλάω) από αγάπη. Οι περισσότεροι κοιτάνε να κάνουν ξέπλυμα χρήματος. Και αυτό που λένε μικρή χώρα η Ελλάδα τι παίκτες να βγάλει ή τι ποδόσφαιρο να έχει, η Ολλανδία είναι ακόμα μικρότερη και όμως έχει βγάλει και παικταράδες και το πρωτάθλημά της θεωρείται καλύτερο και πιο αξιόπιστο από το δικό μας. Και εάν κάποιος πει καλά ναι βόρεια ευρώπη, θα πω ότι και η Πορτογαλλία πάνω κάτω σαν την Ελλάδα είναι πάνω κάτω, αλλά και αυτή και παίκτες έχει βγάλει και στην Ευρώπη το θεωρούν πιο αξιόπιστο από το δικό μας. Απλά εδώ πιστεύω προσωπικά ότι οι παράγωντες δε ΘΕΛΟΥΝ να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί πολύ απλά τους συμφέρει να είναι έτσι όπως είναι.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καταρχάς να πω ότι κάποιοι που γράφουν ότι ο ΠΑΟ πάτησε την ΑΕΚ είναι αστείο πράγμα. Αν κάτσει κάποιος και μετρήσει της ευκαιρίες που έκαναν και οι 2 ομάδες (με τα γκολ) θα δεί ότι είναι αριθμητικά οι ίδιες. Απλά ο ΠΑΟ είχε καλύτερο ποσοστό ευστοχίας.
Πάμε στο διαταύτα. Βασικά δε γουστάρω όταν χάνει η ομάδα μου να τα ρίχνω ΟΛΑ στη διαιτησία. Δε γινέται ρε παιδί μου. Κάπου έχω κάνει λάθος και εγώ (σαν ομάδα). Πχ για μένα είναι λάθος η χρησιμοποίηση του Καρνέζη σε αυτές τις φάσεις του κυπέλου. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Τζόρβας να φάει τα 2 γκολ που έφαγε ο Καρνέζης. Ο Λέτο στη δεξιά μεριά απλά δεν υπήρχε και η ΑΕΚ από εκεί έκανε όλες τις αντεπιθέσεις της.
Για την ΑΕΚ πιστεύω ότι ήταν λαθασμένη η επιλογή του συστήματος (ένα 4-1-4-1) γιατί ουσιαστικά ο Ντιοπ ήταν μπροστά από την άμυνα και ο Σκόκο με τον Λαγό έπαιζαν στο χώρο του κέντρου. Ο Μίτσελ έπρεπε να είχε μπει πιο νωρίς, ο Σκόκο έπρεπε να είχε γίνει αλλαγή από το ημίχρονο (ας έβαζε Λεονάρντο που από την στιγμή που έχει μάθει πω η ομάδα θέλει να τον δώσει έχει βάλει κώλο κάτω).
Τώρα για τις καθυστερήσεις. Ουσιαστικά ο διαιτητής το έληξε στο 98. Ο κανονισμός λέει πως εάν οι καθυστερήσεις είναι άνω τον 4 λεπτών τότε ο διαιτητής το λήγει στο ακριβώς και όχι στο και κάτι ψιλά. Το θέμα είναι ότι ο διαιτητής ήταν απλά ΓΕΛΟΙΟΣ. Ναι δίκιο του ΠΑΟ να φωνάζει. Δεν πρέπει να έχει υπάρξει παγκοσμίος άλλος παίκτης εκτός από τον Βύντρα που αποβάλλεται για καθυστερήσεις στο 73 (!!!!!!!!!!). Αλλά από την άλλη ο Βύντρα έπρεπε να είχε φύγει στο 34. Αλλά εάν πούμε ότι σε αυτή τη φάση του χαρήστηκε ο διαιτητής τότε στο 37 που βρήκε την μπάλα με το χέρι έπρεπε να είχε φάει 2η διαιολογημένη κάρτα και με τη σειρά κόκκινη. Το ίδιο με το Λέτο σε χτύπημα εκτός φάσης. Δηλαδή καταρχάς για ένα ματς που ουσιαστικά ο διαιτητής αποφάσισε την τύχη του. Γιατί δε πιστεύω πως ο ΠΑΟ με 9 παίκτες θα έβγαινε κατά κύμματα στην επίθεση έχωντας χάσει έναν από τους καλύτερους του παίκτες στην επίθεση (Λέτο) και έναν από τους καλύτερους του αμυντικούς. Αναγκαστικά ο Κατσουράνης θα γυρνούσε στην άμυνα (οπότε ο Σισέ δε θα είχε παίκτη να του βγάζει πάσες) και στην επίθεση δε ξέρω τι αλχημείες θα έκανε ο προπονητής του ΠΑΟ.
Άρα για μένα αυτό το παιχνίδι και αυτή η διαιτησία είναι από τις χειρότερες που έχω δει. Η διαιτησία αυτή είναι όντως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ με τη σημείωση όχι για μια από τις δύο ομάδες αλλά και για τις 2. Απλά η ΑΕΚ εποφελήθηκε γιατί είχε ρίξει 2 μπαλάκια στον ΠΑΟ στον πρώτο αγώνα.
Τώρα για κάτι που γράφτηκε για την φωτοβολίδα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ναι ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει διακοπή του παιχνιδίου. Αλλά εάν είναι να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι δευτερόλεπτα πιο πριν έπρεπε να είχε σφυρίξει πέναλντι σε μαρκάρισμα στον Γκέτζογλού (εάν θυμάμαι καλά). Όσο για το πέναλτι στον Ολυμπιακό εάν κάποιος πιστέυει ότι ο Λεονάρντο μπορεί να γκρεμίσει τον Πάντελιτς τόσο εύκολα τότε πάω πάσο. Και οι ευκαιρίες στο ματς ήταν η λόμπα του Μιραλλάς, η κεφαλιά του Λεονάρντο στο πρώτο ημίχρονο έναν γκολ της ΑΕΚ στο 1 λεπτό (οφσαιντ) και το γκολ της ΑΕΚ. Τώρα που τα είδε κάποιος άλλος τα 3 τετ α τετ δε ξέρω.
Εν κατακλείδι. Και οι 2 ομάδες στο χθεσινό ματς έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν. Το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ να φωνάζουμε, αλλά και να κάνουμε κάτι γι αυτό. Αλλά πιστεύω ότι καμιά ομάδα δεν τη συμφαίρει να κάνει κάτι για την διαιτησία γιατί πολύ απλά εάν είχαμε πχ τους διαιτητές που έχουν στην Γερμανία (κατά την άποψή μου η κορυφαία σχολή) τότε θα φαινόταν η γύμνια όλων των ομάδων και οι διοικήσεις δε θα είχαν δικαιολογία. Ενώ τώρα λένε ένα "έγκλημα κατά της ελλάδος" ή "με τέτοια διαιτησία δε θα τελιώσει το πρωτάθλημα" ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο και καθόμαστε και βριζόμαστε γιατί; Όχι για το ποια ομάδα παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο (ειρησθω εν παρόδω αυτή την στιγμή ο ΟΣΦΠ) αλλά για το ποια ομάδα ευννοεί ή όχι περισσότερο η διαιτήσια. Γι αυτό και μετά από 5 χρόνια στην Αγγλία έχω σταματήσει να πηγαίνω τόσο συχνα γήπεδο. Γιατί δεν ασχολούμαστε με το τι θα κάνουμε εμείς (η ομάδα μας) στο γήπεδο αλλά για το τι θα σφυρίξει ο διαιτητής. Συν βέβαια και 200-300 μαλακισμένα γαμάνε την όλη φάση. Πάλι χθες μουνί τα κάνανε τα δικά μας τα κωλόπαιδα. Και φυσικά είμαι πεποισμένος ότι αυτά τα κωλόπαιδα (και όλων των ομάδων) συντηρούνται από τις διοικήσεις. Δε γίνεται κάποιος πουέχει επενδύσει εκκατομύρια να μη θέλει να προστατέψει την επένδυσή του. Και ένας λόγος που ο Ντέμης έγινε μισητός από την ορίντζιναλ ήταν γιατί ήθελε να διώξει αυτά τα κωλόπαιδα. Κρίμα που τότε δε βγήκαν και άλλοι προέδροι να κάνουν το ίδιο. Έχασε μια ευκαιρία το ελληνικό ποδόσφαιρο.

1000+

Φυσικα κραταω αυτο περι επενδυσης των παραγοντων, δεν ειναι ποτε δυνατον να κανουν κουμαντο οι οπαδοι, ειτε λεγονται θυρα 7 ειτε Οριτζιναλ, κτλ. Ουσιαστικα η λυση ειναι η διαλυση των οργανωμενων ή η λειτουργια τους με διαφορετικο πλαισιο. Δηλαδη πρεπει να θρηνησουμε νεκρους γαμωτο; Αυτος που χτυπησε τον Μπαγεβιτς τι απεγινε;  Αυτος που εφτασε προσωπο με προσωπο με τον Σηφακη; Εκεινος που χτυπησε τον Βεζυριδη;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγω ειμαι περιεργος να δω τι θα πει ο αδαμιδης αυριο
οταν με τον ολυμπιακο με περισια ειρωνια ειπε οτι οι ρεφερι ηθελαν να ληξουν το παιχνιδι μεχρι να βαλει γκολ ο ολυμπιακος
ειμαι πολυ περιεργος αλλα μαλλον με τη περιεργια θα μεινω
άλλος θεσμος το κύπελλο ρε.....
ο αγαμίδης μιλούσε για το πρωτάθλημα....μην μπερδεύεσαι....

είπαμε...πρέπει να κλαίμε στο Ελλάντα - όχι να προσπαθούμε να φάσουμε τον καλύτερο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
άλλος θεσμος το κύπελλο ρε.....
ο αγαμίδης μιλούσε για το πρωτάθλημα....μην μπερδεύεσαι....

είπαμε...πρέπει να κλαίμε στο Ελλάντα - όχι να προσπαθούμε να φάσουμε τον καλύτερο
γουστάρει κλάμα ο λαός

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Φίλε Gregory οι οργανωμένοι όλων των ομάδων εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα είναι οι φάλαγγες θανάτου που λέγαμε παλιά και ο νοών νοείτω  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων...
η ερώτηση τώρα είναι απλή
τελικά ο ΠΑΟ τώρα έγινε ομάδα που θα χτυπήσει το πρωτάθλημα με τη διαστημική μπάλα του;
τελικά η ΑΕΚ τώρα πια βρήκε το δρόμο της;

Υ.Γ. ο Ολυμπιακός έχασε γιατί δεν έβαλε γκολ. Γιατί δεν έπαιξε μπάλα. Γιατί δεν έβγαλε επιθέσεις.
Σε μία σούπα ματς...πέρασε ο λιγότερο κακός. Και είναι ο λόγος που τελικά δεν πρέπει να μένουνε οι φίλαθλοι απέξω (οι παίκτες ασχολούνται με άσχετα πράγματα). Αλλά από την άλλη όταν είναι μέσα όπως στο ΟΑΚΑ...τα κάνουνε κώλο... αντε, βρες άκρη...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε χανουμια να δω ποσες αγωνιστηκες θα φατε η θα καθαρισει ο μαρινακης;
Aν κρινουμε απο την  1 αγωνιστικη που εφαγαν τα Παοκια που διελυσαν τον Βολο,τοτε εμας πρεπει να μας πληρωσουν κι απο πανω.
Αδεκαστη η Ελληνικη δικαιοσυνη. :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι τρελλο γαμησι κανατε χτες ρε αλανια;;;