Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• finger.jpg
    finger.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 11

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ο Μανόλο Χιμένεθ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ΑΕΚ, ενώ παραδέχθηκε πως ο Θεός ήταν με την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι που φάνηκε από το τελευταίο γκολ, όπως ο ίδιος τόνισε.

"Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, μας στρίμωξε στα σκοινιά. Όπως είχα πει, το παιχνίδι διήρκησε 180 λεπτά. Στο πρώτο ήμασταν ανώτεροι εμείς, στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός. Ακόμα και όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10, κάναμε επιθέσεις. Νιώθω περήφανος για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΚ απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να νικάς ή να χάνεις, να είσαι ανώτερος ή όχι, αλλά πρέπει να παλεύεις. Είμαι εκνευρισμένος για τα δυο στημένα που φάγαμε. Είχαμε δει βίντεο πως θα αντιμετωπίσουμε. Αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού και μειονέκτημα δικό μας.

Σήμερα ο Θεός ήταν με την ΑΕΚ και αυτό φάνηκε από το τελευταίο γκολ. Αφιερώνω τη νίκη κυρίως στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές και θα τολμούσα να πω ότι παίξαμε φοβισμένοι σε ορισμένες φάσεις, όταν έμοιαζαν άλλα χαμένα. Ο Σάχα πήρε την ομάδα στην πλάτη του και έδειξε στους συμπαίκτες του πως νικάνε και πως παίρνουν προκρίσεις. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, η αδικά υπάρχει στο Κύπελλο. Ακόμα παίζουν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, αλλά η κληρωτίδα ήθελε να τεθούν αντιμέτωπες οι 4 μεγάλες ομάδες και να αποκλειστούν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ".

Για το αν έχει ξαναζήσει παρόμοια πρόκριση: "Με τη Σεβίλλη, κόντρα στη Βαλένθια, είχαμε χάσει 2-1 εκτός έδρας και στη ρεβάνς ο Σκιλασί έβαλε το γκολ της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα θέλαμε τη νίκη την τελευταία αγωνιστική και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό. Σε τόσο υψηλό επίπεδο, δεν είναι ποιος παίζει καλύτερα, αλλά ποιος μπορεί να παίξει καλύτερα. Θεωρώ ότι δίκαια προκριθήκαμε, γιατί κρατήσαμε το μηδέν στον πρώτο παιχνίδι".

Για τους Μίτσελ και Μπάχα: "Ο Μίτσελ χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και μπήκε σε ένα σημείο, που το ματς ήταν δύσκολο. Δεν υπήρχε τακτική. Οι επιθέσεις μας άρχιζαν από τον Σάχα. Ο ποδοσφαιριστής που μπαίνει εκείνη την ώρα δεν είναι εύκολο να βρει μυαλό. Δεν θα πω ότι ο Μίτσελ ήθελε να σκοράρει, αλλά να στείλει εκεί τη μπάλα. Του φωνάζαμε από τον πάγκο να τη στείλει στο δεύτερο δοκάρι. Ήμασταν τυχεροί γιατί σκόραρε απ' ευθείας. Οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού περίμεναν σέντρα, αλλά ο Μίτσελ ενήργησε έξυπνα. Ο Μπάχα βρίσκεται στο50-60% του ποδοσφαιριστή που θέλαμε. Έχουμε υπογράψει έναν καλό ποδοσφαιριστή και έχουμε άλλα δύο ματς στο Κύπελλο για να τους δώσουμε ευκαιρίες".

Για τα γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ: "Κάναμε λάθος στην τακτική και στα στημένα. Αυτό που πληγώνει έναν προπονητή, όταν έχεις προειδοποιήσει ότι θα συμβεί. Έτσι σκόραρε δύο φορές με τον Εργοτέλη. Εμείς έπρεπε να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο μαρκάρισμα τους. Είναι λαθη που διορθώνονται. Δεν θέλω να μειώσω τον Παναθηναϊκό, αλλά τα γκολ που δεχτήκαμε είναι λάθη δικά μας. Ότι σχεδιάζεται επιθετικά στις στημένες φάσεις, υπάρχει αντίδοτο. Και επειδή το ξέραμε, μας πληγώνει περισσότερο. Όπως επίσης το δεύτερο γκολ, όταν έχει τελειώσει το πρώτο μέρος, έχουμε μια μπάλα ποτυ αντί να τη ρίξουμε στο αντίπαλο τέρμα, δώσαμε ένα χαζό πλάγιο. Αλλά αυτό είναι το μεγαλείο του παιχνιδιού. Υπέφερα, αλλά και το απόλαυσα. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο στη ζωή, από το να κοπιάζεις για κάτι".

Για τη διαιτησία: "Δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία. Κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο διαιτητής. Πολλές φορές εμείς οι επαγγελματίες δεν φερόμαστε επαγγελματικά, ζητάμε τα πάντα υπέρ μας και είναι δύσκολο να είμαστε ευχαριστημένοι. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, αλλά δέχονται τόσο μεγάλη πίεση που είναι αξιοθαύμαστο να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Εγώ που ζω έντονα το παιχνίδι, ξέρω ότι και οι διαιτητές κάνουν λάθη. Αυτά δεν γίνονται συνειδητοποιημένα".

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και 5 και 50 λεπτά.Αιντε τώρα το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία  μας τα έπρηξες γκεγκέ?
ετσι ειναι φιλε μου και γιαυτο θα παει και μπροστα το ποδοσφαιρο
γιατι οτιδηποτε συμβει στον ολυμπιακο ειναι ομαδα του δημοσιου η στον παναθηναικο

αλλα για σας ενταξει μωρε μη σκουζεις και για 30 δευτερα και παρε το κουβαδακι σου
το μοναδικο που σας δικαιολογω ειναι οτι απο το μεθυσι της επιτυχιας σας (γιατι για σας ο ημιτελικος κυπελλου επιτυχια ειναι κακα τα ψεματα)δε ξερετε τι λετε

παω πασο μαν.καλη διασκεδαση για αποψε οπου και να πατε να το γλεντησετε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και συ μαλλον δεν εβλεπες το ματς με τον ολυμπιακο κολλετε
ετσι ρε το παιζουμε αδικημενοι και η αεκ ειναι ιδεα και πουτσες μπλε αλλα οταν ειναι για παρτη μας το παιζουμε ειρωνια.
ρε συ θες και τα λες;μπηκαν μεσα κατι μαλακισμενα και εκαναν επεισοδια γιαυτο εγιναν τοσες πολες καθυστερησεις,με εσας δεν εγινε κατι τετοιο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε συ θες και τα λες;μπηκαν μεσα κατι μαλακισμενα και εκαναν επεισοδια γιαυτο εγιναν τοσες πολες καθυστερησεις,με εσας δεν εγινε κατι τετοιο.
μηπως εκανε 17 φορες το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο και γιαυτο κρατησε επιπλεον???
αλλα ψαχνω εγω να βρω το δικιο μου με σενα λες και εσυ προκειτε ποτε να πεις οτι ναι δεν το αξιζαμε και ολυμπιακος η ο παο ειναι σωστος

ελα φιλαρακι γλεντα το και συ και πες οτι δε μιλησαμε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ετσι ειναι φιλε μου και γιαυτο θα παει και μπροστα το ποδοσφαιρο
γιατι οτιδηποτε συμβει στον ολυμπιακο ειναι ομαδα του δημοσιου η στον παναθηναικο

αλλα για σας ενταξει μωρε μη σκουζεις και για 30 δευτερα και παρε το κουβαδακι σου
το μοναδικο που σας δικαιολογω ειναι οτι απο το μεθυσι της επιτυχιας σας (γιατι για σας ο ημιτελικος κυπελλου επιτυχια ειναι κακα τα ψεματα)δε ξερετε τι λετε

παω πασο μαν.καλη διασκεδαση για αποψε οπου και να πατε να το γλεντησετε
Το σχόλιο μου το ξέρεις ότι δεν απευθύνεται σε παναθηναικούς η ολυμπιακούς που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους
Ηρθε ο άλλος απο το πουθενά να μας κάνει είκοσι σχόλια για τον χρόνο.Καλά την ώρα βρήκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Έτσι στο 98’ να τσούζει
Η ΑΕΚ έβαλε τον πελάτη στο παιχνίδι και τον ξέρανε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με απίστευτη γκολάρα του Μίτσελ από τη σέντρα - Η ΑΕΚ στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος - Το aek365.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν εκεί. Παρακολουθείστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα και σχολιάστε τον στο CHAT του aek365.gr - Με 10 παίκτες ο Παναθηναϊκός στο 73' μετά από αποβολή του Βύντρα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
www.aek365.gr/a-103170/etsi-sto-98-na-tsouzei.htm]http://www.aek365.gr/a-103170/etsi-sto-98-na-tsouzei.htm[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μηπως εκανε 17 φορες το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο και γιαυτο κρατησε επιπλεον???
αλλα ψαχνω εγω να βρω το δικιο μου με σενα λες και εσυ προκειτε ποτε να πεις οτι ναι δεν το αξιζαμε και ολυμπιακος η ο παο ειναι σωστος

ελα φιλαρακι γλεντα το και συ και πες οτι δε μιλησαμε
6 λεπτα εκανε το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο;πως να βρεις δικιο οταν δεν εχεις ρε παιχτη.με το ζορι;Μιλαμε για 35!!!δευτερα.δες το βιντεο,στο 7,35 μπηκε το γκολ.οχι 4 λεπτα παραπανω καθυστερηση.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Το σχόλιο μου το ξέρεις ότι δεν απευθύνεται σε παναθηναικούς η ολυμπιακούς που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους
Ηρθε ο άλλος απο το πουθενά να μας κάνει είκοσι σχόλια για τον χρόνο.Καλά την ώρα βρήκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)
φιλε οταν θες να το παιζεις κυριος θα λες τα καλα αλλα και τα ασχημα οποια ωρα και να ειναι
εγω αυτο ξερω.ουτε με σενα εχω ξαναμιλησει ουτε με τον αλλο τυπο που σας κραζει

εγω ακομα και σε νικη της ομαδας μου θα πω οτι ναι ρε ηταν αυτο πεναλτι ας πουμε και δεν επρεπε να κερδισουμε(ασχετο αν θα μποορυσαμε και καθαρα να το παρουμε)

τωρα ειδικα οι αεκτζιδες που κρατανε ενα στατους του καιλα οτι ειστε φουλ αδικημενοι και υπαρχει ενα σχεδιο εξονοτσης της ομαδας οταν ΞΕΡΕΤΕ οτι ακομα και για 30 δευτερα δε θα περνατε την προκριση ας μη λετε ενταξει μωρε μη σκουζετε και τετοια.
εγω προσωπικα ειμαι πικραμενος σαν ολυμπιακος που αποκλειστηκα και για σας το ιδιο μου κανει η εσεις η ο παο να περνουσε αλλα τα συκα συκα μαν
τον αδαμιδη θελω να δω που παρεπιπτοντως ειναι απο τους πιο γλειωδεις προεδρους που εχουν περασει απο ποδοσφαιρικες ομαδες και οχι επειδη ειναι στην αεκ

τωρα αμα γουσταρεις ετσι νταβατζιλικι και στο παπαρι αν αξιζες η οχι τοτε καλα το πας τα καταφερνεις
γεια σας μαγκες

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
6 λεπτα εκανε το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο;πως να βρεις δικιο οταν δεν εχεις ρε παιχτη.με το ζορι;Μιλαμε για 35!!!δευτερα.δες το βιντεο,στο 7,35 μπηκε το γκολ.οχι 4 λεπτα παραπανω καθυστερηση.
οκ δε θα μιλησω για περσινα ξινα σταφιλια
αν αυτο με τις καθυστερησεις και με τη φωτοβολιδα γινοταν αντιθετα θα ειχες την ιδια σταση ε?
θα λεγες οτι δικαια με κερδισε ο ολυμπιακος?
και κει που νομιζα οτι εγω ειμαι καφρος ευτυχως που υπαρχετε και μερικοι και δε νποιωθω μονος

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
πω ρε πούστη τι έπνιξε ο Καρνέζης στο τέλος.... :o

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οκ δε θα μιλησω για περσινα ξινα σταφιλια
αν αυτο με τις καθυστερησεις και με τη φωτοβολιδα γινοταν αντιθετα θα ειχες την ιδια σταση ε?
θα λεγες οτι δικαια με κερδισε ο ολυμπιακος?
και κει που νομιζα οτι εγω ειμαι καφρος ευτυχως που υπαρχετε και μερικοι και δε νποιωθω μονος
καπου σε εχω χασει δηλαδη τι υπονοεις για να καταλαβω.οτι εχασες αδικα απο την ΑΕΚ;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καπου σε εχω χασει δηλαδη τι υπονοεις για να καταλαβω.οτι εχασες αδικα απο την ΑΕΚ;
με εχασες μαλλον
αλλα αν το γκολ το εβαζε ο ολυμπιακος με φωτοβολιδα την ωρα εκεινη και μετα σου κραταγε και αλλες καθυστερησεις θα μιλουσες πολυ απλα ετσι???
ναι μωρε θα λεγες αξιζε και το πηρε.μαγκια του και ετσι???
απορω με τον εαυτο μου παντως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με εχασες μαλλον
αλλα αν το γκολ το εβαζε ο ολυμπιακος με φωτοβολιδα την ωρα εκεινη και μετα σου κραταγε και αλλες καθυστερησεις θα μιλουσες πολυ απλα ετσι???
ναι μωρε θα λεγες αξιζε και το πηρε.μαγκια του και ετσι???
απορω με τον εαυτο μου παντως
αξιζες και μαγκια σου που το πηρες ηταν το κυπελο περυσι.οπως και αλλα ματς.ομως για την φωτοβολιδα δεν εχεις δικιο,μολις ξεκινησε η φαση επεσε,δεν προλαβαινε να το σφηριξει ο διαιτητης,αλλα πραγματικα,ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται απο τον ολυμπιακο;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σε ποιά ομάδα βρήκες να σκοράρεις ρε ΛΑΓΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: (5 χρόνια είχες να βάλεις γκόλ)

Συνημμένα

• lagos-thumb-large.jpg
    lagos-thumb-large.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 38

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αξιζες και μαγκια σου που το πηρες ηταν το κυπελο περυσι.οπως και αλλα ματς.ομως για την φωτοβολιδα δεν εχεις δικιο,μολις ξεκινησε η φαση επεσε,δεν προλαβαινε να το σφηριξει ο διαιτητης,αλλα πραγματικα,ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται απο τον ολυμπιακο;
ρε μαν δε μπορουμε να συνενοοηθουμε
για το περσινο αν το επερνες εσυ για ενα πενλατι και γω θα σου λεγα μαγκια σου γιατι ηταν παιχνιδι γαμησετα
αλλα οκ αφου εσυ δε θα διαμαρτυσουνα για το φωτοβολιδα οκ???παω πασο.δε σε πιστευω αλλα παω πασο

οσο για το αν διαμαρτυρηκε κανεις δε ξερω αν εννοεις επισημα νομιζω οχι
και σαν οπαδοι παλι λιγος ντορος εγινε.και το οτι δεν το προλαβε η δε το ειδε ο διαιτητης ειναι αυτο που γκρινιαζετε μονιμως εσεις...
ενιγουει δε τη βρισκουμε την ακρη
γεια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom