Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Και 5 και 50 λεπτά.Αιντε τώρα το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία μας τα έπρηξες γκεγκέ?
Ναί έχω ταλέντο σ'αυτό.
Και 5 και 50 λεπτά.Αιντε τώρα το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία μας τα έπρηξες γκεγκέ?
Ναί έχω ταλέντο σ'αυτό.
ετσι ειναι φιλε μου και γιαυτο θα παει και μπροστα το ποδοσφαιροΚαι 5 και 50 λεπτά.Αιντε τώρα το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία μας τα έπρηξες γκεγκέ?
ρε συ θες και τα λες;μπηκαν μεσα κατι μαλακισμενα και εκαναν επεισοδια γιαυτο εγιναν τοσες πολες καθυστερησεις,με εσας δεν εγινε κατι τετοιο.και συ μαλλον δεν εβλεπες το ματς με τον ολυμπιακο κολλετε
ετσι ρε το παιζουμε αδικημενοι και η αεκ ειναι ιδεα και πουτσες μπλε αλλα οταν ειναι για παρτη μας το παιζουμε ειρωνια.
μηπως εκανε 17 φορες το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο και γιαυτο κρατησε επιπλεον???ρε συ θες και τα λες;μπηκαν μεσα κατι μαλακισμενα και εκαναν επεισοδια γιαυτο εγιναν τοσες πολες καθυστερησεις,με εσας δεν εγινε κατι τετοιο.
Το σχόλιο μου το ξέρεις ότι δεν απευθύνεται σε παναθηναικούς η ολυμπιακούς που μπορείς να συζητήσεις μαζί τουςετσι ειναι φιλε μου και γιαυτο θα παει και μπροστα το ποδοσφαιρο
γιατι οτιδηποτε συμβει στον ολυμπιακο ειναι ομαδα του δημοσιου η στον παναθηναικο
αλλα για σας ενταξει μωρε μη σκουζεις και για 30 δευτερα και παρε το κουβαδακι σου
το μοναδικο που σας δικαιολογω ειναι οτι απο το μεθυσι της επιτυχιας σας (γιατι για σας ο ημιτελικος κυπελλου επιτυχια ειναι κακα τα ψεματα)δε ξερετε τι λετε
παω πασο μαν.καλη διασκεδαση για αποψε οπου και να πατε να το γλεντησετε
6 λεπτα εκανε το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο;πως να βρεις δικιο οταν δεν εχεις ρε παιχτη.με το ζορι;Μιλαμε για 35!!!δευτερα.δες το βιντεο,στο 7,35 μπηκε το γκολ.οχι 4 λεπτα παραπανω καθυστερηση.μηπως εκανε 17 φορες το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο και γιαυτο κρατησε επιπλεον???
αλλα ψαχνω εγω να βρω το δικιο μου με σενα λες και εσυ προκειτε ποτε να πεις οτι ναι δεν το αξιζαμε και ολυμπιακος η ο παο ειναι σωστος
ελα φιλαρακι γλεντα το και συ και πες οτι δε μιλησαμε
φιλε οταν θες να το παιζεις κυριος θα λες τα καλα αλλα και τα ασχημα οποια ωρα και να ειναιΤο σχόλιο μου το ξέρεις ότι δεν απευθύνεται σε παναθηναικούς η ολυμπιακούς που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους
Ηρθε ο άλλος απο το πουθενά να μας κάνει είκοσι σχόλια για τον χρόνο.Καλά την ώρα βρήκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ;)
οκ δε θα μιλησω για περσινα ξινα σταφιλια6 λεπτα εκανε το γυρο του θριαμβου ο μπλανκο;πως να βρεις δικιο οταν δεν εχεις ρε παιχτη.με το ζορι;Μιλαμε για 35!!!δευτερα.δες το βιντεο,στο 7,35 μπηκε το γκολ.οχι 4 λεπτα παραπανω καθυστερηση.
καπου σε εχω χασει δηλαδη τι υπονοεις για να καταλαβω.οτι εχασες αδικα απο την ΑΕΚ;οκ δε θα μιλησω για περσινα ξινα σταφιλια
αν αυτο με τις καθυστερησεις και με τη φωτοβολιδα γινοταν αντιθετα θα ειχες την ιδια σταση ε?
θα λεγες οτι δικαια με κερδισε ο ολυμπιακος?
και κει που νομιζα οτι εγω ειμαι καφρος ευτυχως που υπαρχετε και μερικοι και δε νποιωθω μονος
με εχασες μαλλονκαπου σε εχω χασει δηλαδη τι υπονοεις για να καταλαβω.οτι εχασες αδικα απο την ΑΕΚ;
αξιζες και μαγκια σου που το πηρες ηταν το κυπελο περυσι.οπως και αλλα ματς.ομως για την φωτοβολιδα δεν εχεις δικιο,μολις ξεκινησε η φαση επεσε,δεν προλαβαινε να το σφηριξει ο διαιτητης,αλλα πραγματικα,ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται απο τον ολυμπιακο;με εχασες μαλλον
αλλα αν το γκολ το εβαζε ο ολυμπιακος με φωτοβολιδα την ωρα εκεινη και μετα σου κραταγε και αλλες καθυστερησεις θα μιλουσες πολυ απλα ετσι???
ναι μωρε θα λεγες αξιζε και το πηρε.μαγκια του και ετσι???
απορω με τον εαυτο μου παντως
ρε μαν δε μπορουμε να συνενοοηθουμεαξιζες και μαγκια σου που το πηρες ηταν το κυπελο περυσι.οπως και αλλα ματς.ομως για την φωτοβολιδα δεν εχεις δικιο,μολις ξεκινησε η φαση επεσε,δεν προλαβαινε να το σφηριξει ο διαιτητης,αλλα πραγματικα,ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται απο τον ολυμπιακο;