Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
χασατε,αλλα στ'αρχιδια σας...εσεις προκριθηκατε
αα. τοτε να χαρω
χασατε,αλλα στ'αρχιδια σας...εσεις προκριθηκατε
Προφανως για εκεινους το ματς εληξε στο ελευθερο του Καρνεζη.To leoforos.gr εδω και μιση ειναι κολλημενο στο 1-3,το 2-3 δεν προκειται να το γραψει
αα. τοτε να χαρω
ναι τωρα το ριχνουν το κλαμα,ενω τις αλλες φορες γελαγανε..αφου ειναι υπο διαλυσηεγω τα λυπαμαι τα βαζελια ρε σεις πρεπει να ριχνουν πολυ κλαμα τωρα.
αδελφε,αν δεν γνωριζεις τους κανονισμους μην πετας πατατες και μας παρει καμια.Nope,καθυστέρηση στην καθυστέρηση δεν παίζει.Αν γινόταν έτσι,η κάθε ομάδα που έχανε θα έκανε αλλαγές στις καθυστερήσεις για να κερδίσει λεπτά...
αστο καλυτερα μην το συνεχισεις...οχι μονο μετρανε οι αλλαγες αλλα και καθυστερησεις στις καθυστερησεις πρεπει να κρατιουντε...κανονικος χρονος παιχνιδιου ειναι...Nope,καθυστέρηση στην καθυστέρηση δεν παίζει.Αν γινόταν έτσι,η κάθε ομάδα που έχανε θα έκανε αλλαγές στις καθυστερήσεις για να κερδίσει λεπτά...
ενω ο Παλομπαρινι ηταν αντικειμενικοτατοςκαλα γιατι η κονεξ παει πισω...με πρασινα γυαλια περιγραφανε...
οχι βεβαια...ειπα κατι τετοιο;;;με μαυροασπρα γυαλια σπηκαριζε...αλλα στα αρχιδια μου...ας επαιζα εγω και να γαμηθει ο παλομπαρινιενω ο Παλομπαρινι ηταν αντικειμενικοτατος
αν το παρεις αντικειμενικα,δεν εχουν και αδικο,η ΑΕΚ ηταν κακη παλι σημερα,και αυτοι επαιξαν καλα.οσο για τον ΚΑρνεζη πιστευω οτι χρωσταμε πολλα στον φερειρα που τον εβαλε και στα 2 ματς.Τελος,αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στον ΠΑΟΚ.Για πόσες κλωτσιές και πόσο φτύσιμο είναι το gazetta?
Ένας εκπληκτικός Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την άθλια ΑΕΚ αλλά αποκλείστηκε ελέω Παππά (που κράτησε 8 λεπτά καθυστέρηση), Μίτσελ και Καρνέζη που έκανε τη γκάφα της χρονιάς και ενώ είχε... χαρίσει και το πρώτο γκολ!
Για το "εκπληκτικός","άθλια","ελέω Παππά" το γράφω.Ναι καλύτερος ήταν ο βάζελος.αν το παρεις αντικειμενικα,δεν εχουν και αδικο,η ΑΕΚ ηταν κακη παλι σημερα,και αυτοι επαιξαν καλα.οσο για τον ΚΑρνεζη πιστευω οτι χρωσταμε πολλα στον φερειρα που τον εβαλε και στα 2 ματς.Τελος,αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στον ΠΑΟΚ.
αστο καλυτερα μην το συνεχισεις...οχι μονο μετρανε οι αλλαγες αλλα και καθυστερησεις στις καθυστερησεις πρεπει να κρατιουντε...κανονικος χρονος παιχνιδιου ειναι...
αδελφε,αν δεν γνωριζεις τους κανονισμους μην πετας πατατες και μας παρει καμια.
εισαι θεοςοχι βεβαια...ειπα κατι τετοιο;;;με μαυροασπρα γυαλια σπηκαριζε...αλλα στα αρχιδια μου...ας επαιζα εγω και να γαμηθει ο παλομπαρινι
Φιλε master21 ποτε μην λες ποτε για αυτη την ομαδα. αυτη ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο βλ.ΟΣΦΠ κ ολυμπιακο βολουΤελος,αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμια ελπιδα απεναντι στον ΠΑΟΚ.
3. Αναγνώριση χαμένου χρόνου ("καθυστερήσεις"):Επειδή είστε μυρωδιές,ρίχτε μια ματιά εδώ. Άρθρο 7 παράγραφος 3.
Το ότι πανηγυρίζετε μία πρόκρισηπου ήρθε με ΤΕΤΟΙΟ τρόπο θα σας κάνει να είστε μια ζωή ΑΕΚάκι. ;)
Πού λεει οτι δεν υπολογιζονται οι καθυστερησεις στις καθυστερησεις?
Μετα το 90, εχουμε δευτερο ημιχρονο ακομη. Δεν εχουμε τριτο ημιχρονο.