Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ούτε εγώ την έχω δει, αλλά ... γυναίκα ποδοσφαιριστή είναι...

Σωστοοοοός...

Κοίτα να δείς που τελικά για τον...Μ... θα πέσω μέσα....αλλά δεν είναι ο Μάξι Λόπεζ....κοίτα να δείς...που θα πέσω και για τον ...Μ... και για τον Ανατόλ....ευτυχώς που έχω δώσει και σε άλλον το όνομα του...Μ... και δεν θα λέτε παπαριές...ο οποίος,άλλος,το έψαξε και μετά από 10 μέρες, που του το είχα πεί, μου είπε πως είχα δίκιο και ότι η ΑΕΚ κινείται για τον συγκεκριμένο παίχτη....δεν ασχολούμαι μόνο με την ΑΕΚ...απλά έχω κάποιες γνωριμίες που μου τα λένε....και για Ολυμπιακό έχω αντίστοιχες,που με ενδιαφέρει κιόλας....αλλά δεν είναι του θέματος τώρα....ήδη η πρώτη εφημερίδα γράφει για...παιχταρά....

Για τον μαμημένο τον Μ...  το έχω λύσει το θέμα. Έχω καταλάβει ποιός είναι (νομίζω). Το θέμα είναι ότι όπως κατάλαβα η μεταγραφή του ήταν συνυφασμένη με την πώληση του Λύμπε. Σωστά ή ισχύει ακόμα η περίπτωση απόκτησής του;

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Για τον μαμημένο τον Μ...  το έχω λύσει το θέμα. Έχω καταλάβει ποιός είναι (νομίζω). Το θέμα είναι ότι όπως κατάλαβα η μεταγραφή του ήταν συνυφασμένη με την πώληση του Λύμπε. Σωστά ή ισχύει ακόμα η περίπτωση απόκτησής του;
Αν ο κοντός ανεβάσει την προσφορά από το 1.400.000 ? το χρόνο σε 2.000.000 ? θα έρθει....κάποτε ήταν συνυφασμένη με την πώληση του Λύμπε...τώρα δεν ξέρω ειλικρινά αν έχει αλλάξει κάτι...πάντως ο Φερέρ ζητάει επιθετικό καθώς με Καπετάνο και Λύμπε η χρονιά δεν βγαίνει....αν το έχεις καταλάβει...μπράβο σου...εγώ πάντως δεν το έχω καταλάβει από μόνος μου.....μου το είπαν....μην αρχίσεις και μου λές ονόματα...

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν ο κοντός ανεβάσει την προσφορά από το 1.400.000 ? το χρόνο σε 2.000.000 ? θα έρθει....κάποτε ήταν συνυφασμένη με την πώληση του Λύμπε...τώρα δεν ξέρω ειλικρινά αν έχει αλλάξει κάτι...πάντως ο Φερέρ ζητάει επιθετικό καθώς με Καπετάνο και Λύμπε η χρονιά δεν βγαίνει....αν το έχεις καταλάβει...μπράβο σου...εγώ πάντως δεν το έχω καταλάβει από μόνος μου.....μου το είπαν....μην αρχίσεις και μου λές ονόματα...

Όχι από μόνος μου, από την κουβέντα που είχαμε εδώ μέσα και κυρίως από κάποια "έξυπνα" post του nik30. Τέλος πάντων. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Την κάνω προς το παρών. Πάω για καφέ. Τα λέμε το βράδυ.....

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε ποδολαγνε τον εχουμε μυριστει τον επιθετικο! παντως δεν νομιζω οτι ειδικα χωρις πωληση λυμπε υπαρχει τετοια περιπτωση....

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Λετε να μας δειχνει την κιτρινομαυρη φανελα?????

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους!!!!κατω τα χερια απο τον ποδολαγνο!!!!!συμφωνω με λακι!!!!ειναι επιτιμος "αλλοθρησκος"!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα,καλη βδομάδα κ καλό μήνα.
Ξου κακά όλοι οι αλλόθρησκοι από το ''ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ''.

:knuppel: :knuppel: :knuppel: :cussing: :cussing: :cussing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark να κανονισουμε για διαρκειας στο μπασκετ!!!περιστερι η εδρα για φετος!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ωραία έδρα.ΑΕΚοπεριοχή το Περιστέρι κιόλας.Μούρλια.Περιμένω εξαγγελίες για το μπάσκετ κ πάμε για το διαρκείας κ εκεί.

Πολύ πιθανόν να παίξουν από του χρόνου Χατζής-Κακιούζης στην Βασίλισσα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαλον παοκ παει ο ανατολ.....ευτυχος..... Α ΡΕ ποδολαγνε μας τρομαξες!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αποψε στις 21:00 μιλαει στο supersport  ο νεος προεδρος της ΑΕΚ δημητρης δροσος..

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα «αετόπουλα»....

O 34χρονος επιθετικός Σάβο Μιλόσεβιτς έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα... και το ονομά του αρχίζει και από Μ...!!!  ;)

Συνημμένα

• Goal_news.jpg
    Goal_news.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 17

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε δεν πάει κ να αρχίζει από Ξ.Έναν επιθετικό ρεεεεεεεεεεε.
Καλημέρα αδέλφια μου κ φίλοι.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
O ΘΕΟΣ προσγειώθηκε.

Συνημμένα

• 400_pilo_1.jpg
    400_pilo_1.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 18

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κατ'εμέ ο Λάκης έπρεπε να μείνει.να δούμε ποιος θα παίξει από εκεί όταν δεν παίζει ο Παππάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom