Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο μορφεο ειναι παιχταρας....!!!!η διαφωνια μου για λεμονη ειναι οτι μεγαλοι παιχτες δεν θα τον σεβαστουν ......και ο γκαλετι ειναι πολυ καλος!!!!ο νουνιες ειναι ερωτηματικο....μπορει να βγει και μπορει οχι..η αμυνα ειναι η καλυτερη που ειχατε τα τελευταια χρονια..αλλα δεν ξερω πως ο τακης μπορει να κρατησει τις ισοροπιες....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ο μορφεο ειναι παιχταρας....!!!!η διαφωνια μου για λεμονη ειναι οτι μεγαλοι παιχτες δεν θα τον σεβαστουν ......και ο γκαλετι ειναι πολυ καλος!!!!ο νουνιες ειναι ερωτηματικο....μπορει να βγει και μπορει οχι..η αμυνα ειναι η καλυτερη που ειχατε τα τελευταια χρονια..αλλα δεν ξερω πως ο τακης μπορει να κρατησει τις ισοροπιες....
Είναι σίγουρα ένα θέμα...εκεί είναι η μαγκιά της διοίκησης...να τον στηρίξει...και να τους πεί πως αυτός είναι προπονητής και αυτός αποφασίζει....όπως είπα δεν είμαι φάν του αλλά είναι γεγονός πως μετά Μπάγεβιτς εποχή σαν ποδόσφαιρο η ομάδα επί των ημερών του έπαιξε πολύ καλή μπάλλα....απλά πλήρωσε την μαλακία με την Μακάμπι,καθώς μετά το 6-2 με Λεβερκούζεν δεν μπόρεσε να τους κρατήσει προσγειωμένους....πάντως επί των ημερών του η ομάδα έπαιξε πολύ καλή μπάλλα αν θυμάσαι....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κοιτα ειναι πολλα πραγματα που παιζουν ρολο...δεν νομιζω οτι ενας νεος ποδοσφαιριστης θα επιλεξει λεμονη για να τον βοηθησει στην εξελιξη του και αυτο εχει μεγαλη σημασια....απο την αλλη ενα μεγαλο ονομα(ριμπο....)παντα θα τον βλεπει αφ υψηλου.... κοιτα οτι με το που ηρθε ο ιβιτς ΑΜΕΣΩΣ πειρατε παιχτες..και καλους μαλιστα..πιστευω οτι σε μεγαλη ομαδα ο προπονητης πρεπει να ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τους παιχτες..αντε να εχει μια δυο "ντιβες" αλλα απο τους υπολοιπους πρεπει να ειναι σιγουρα μεγαλυτερο ονομα..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και ο Καπέλο στην Ρεάλ μεγάλο όνομα ήταν αλλά πήρε τον πούλο...όλα είνα θέμα συγκυριών...με την λογική ότι οι μεγάλοι παίχτες,π.χ Ρίμπο, θα βλέπει αφ υψηλού τον προπονητή,δεν έχεις άδικο...αλλά στην Ελλάδα ο Ρίμπο βλέπει όλους τους προπονητές έτσι....επίπεδο Ρίμπο είναι Μπενίτεθ(για εμένα ο κορυφαίος των κορυφαίων),Χίντιγκ(αμέσως μετά τον Μπενίτεθ),Μουρίνιο(αν και δεν τον πάω),Λίπι(πολύ μεγάλος),Αντσελότι,Καπέλο.....αλλά αυτοί δεν έρχονται εδώ.....θα δείξει το μέλλον...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μακάρι...μακάρι...μακάρι...να αλλάξει η γνώμη η.....γυναίκα του...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ από μένα.Χρόνια πολλά κ στον ξάδελφο teras.
Επειδή διαβάζω περί Ανατόλ,δε νομίζω ο Ντέμης να κάνει τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ.Δεν το πιστεύω.Γενικά δεν έχω πρόβλημα να έρχονται παίχτες από τον Ολυμπιακό(ήμουν κ αυτός που στήριζα τη τότε έλευση του Γεωργάτου στην ΑΕΚ),αλλά για τον Ανατολάκη έχω πάαααρα πολλές ενστάσεις.Δε νομίζω να κόψουν έτσι κ τη τύχη του Σωκράτη(Παπασταθ.)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
πεστα ρε DARK.......μην τρελαθουμε κιολας.....
ΑΝΤΕ...!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μας έγραψες χθες αδελφέ,αλλά δεν πειράζι.Ήταν κι αρκετός κόσμος από δω μέσα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν σε παρεξηγώ εσένα αδελφέ.Εδώ δεν ήρθαν πιο στενοί φίλοι που υπολόγιζα ότι θα έρθουν.Πάντως ξέρω γιατί δεν ήρθες.Σε χαλάει η μυρωδιά του Πασαλιμανιού. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμείς 31 χρόνια την συνηθίσαμε βλέπεις.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γεια σας κωλοχανούμια!!!!!! Ακούσατε το νέο μπάτζετ με την αύξηση κεφαλάιου??? 15.000.000 ευρώ??

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν όχι μεγαλυτερης σημασίας,τουλάχιστον ίσης με την έλευση του Ρίμπο είναι κατ'εμέ, η είδηση περί της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΕΚ.Όπως καταλαβαίνετε αυτή η αύξηση των 15 εκ. ευρώ αλλάζει πολλά πλάνα,κ στον μεταγραφικό τομέα ;)

Τώρα ,ποιος είναι ο επιθετικός που ψήνει ο Σέρα,απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου περί Αντονίτο,που απάντησε ότι ''κοιτάζει για καλύτερον'';

Ο ξάδελφος teras παρόλο που γιορτάζει,δουλεύει κανονικά.Δεν του έδωσαν εορταστική.

Νίκο διάβασα τις δηλώσεις του Δρόσου για το μπάσκετ κ μου φάνηκαν ικανοποιητικές.όταν βγουν τα διρκείας στο μπάσκετ,να πάμε να πάρουμε μαζί.Τουλάχιστον να πηγαίνουμε στο μπασκετάκι μαζί,αφού στην μπάλλα δεν τα καταφέραμε.Μου αρέσαει που έβαλαν τον Κορωνιό προπονητή.Τον θεωρώ μεγάλη προσωπικότητα.

[move]ΑΕΚ ΓΕΡΑ,ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ,ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ναι θα σε παρω τηλ!!!!!και ο αγγελος καλη κινηση!!!!

τι εγινε ο μεγιονκ ζε.................?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα πατέρα sony.Σε περιποιηθήκαμε χθες το απόγευμα για τα περί 23 Ιουλίου.Αντε κ  -23 έμειναν για την έλευση του καινούργιου χανουμακίου.

[move]sony-sony-sony-sony
[/move]

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Ζορισε λενε λογω Μουρθια και του Αντονιτο.Αντε να παρουμε επιθετικο γιατι πολυ αγχωνομαι με το θεμα καθε χρονια.

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κάτι καλύτερο ψάχνει ο Σέρα μάλλον...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και ο Καπέλο στην Ρεάλ μεγάλο όνομα ήταν αλλά πήρε τον πούλο...όλα είνα θέμα συγκυριών...με την λογική ότι οι μεγάλοι παίχτες,π.χ Ρίμπο, θα βλέπει αφ υψηλού τον προπονητή,δεν έχεις άδικο...αλλά στην Ελλάδα ο Ρίμπο βλέπει όλους τους προπονητές έτσι....επίπεδο Ρίμπο είναι Μπενίτεθ(για εμένα ο κορυφαίος των κορυφαίων),Χίντιγκ(αμέσως μετά τον Μπενίτεθ),Μουρίνιο(αν και δεν τον πάω),Λίπι(πολύ μεγάλος),Αντσελότι,Καπέλο.....αλλά αυτοί δεν έρχονται εδώ.....θα δείξει το μέλλον...

Ο ποδολάγνος, μια χαρά τη βρίσκει με το thread...Μπας και είναι ψιλοαεκτζής; (μη βαράτε  ρε...)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ο ποδολάγνος, μια χαρά τη βρίσκει με το thread...Μπας και είναι ψιλοαεκτζής; (μη βαράτε  ρε...)
Γιατί με βρίζεις ρε?Εγώ σε έβρισα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τώρα που θα πάρετε και Ανατόλ να δείς τί θα σας γράφω..... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom