εκτος αυτου δεν ξερω ποσο και αν ειναι καλυτερος ο παππας απο τον λακη....Κατ'εμέ ο Λάκης έπρεπε να μείνει.να δούμε ποιος θα παίξει από εκεί όταν δεν παίζει ο Παππάς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Από ότι όλα δείχνουν θα πάρουμε τερματοφύλακα.Ειδοποιήθηκαν οι 2 μικροί που έχουμε να μην παραβρεθούν στην προετοιμασία σήμερα,οπότε με Σόρε & Αραπατζή αποκλείεται να πορευτούμε τη νέα χρονιά.Ο Μπαροβέρο είναι ακόμα υποψήφιο φαβορί με τον Σηφάκη αουτσάιντερ ο οποίος δοκιμάζεται στην Μαρσέιγ ,οπότε είναι σαν να δοκιμάζεται από την ΑΕΚ.
Αντε ρε,20 μέρες σου έμειναν για να χαζέψεις ακόμα περισσότερο κ να ανταμειφθούν οι κόποι σου. ;) ;) ;)
Αντε ρε,20 μέρες σου έμειναν για να χαζέψεις ακόμα περισσότερο κ να ανταμειφθούν οι κόποι σου. ;) ;) ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν διαφωνώ,αλλά το νιμου κ καράβι σέρνει.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα σε όλους.Λυπάμαι που χαθήκαμε από το forum αλλά πολλή δουλειά ρε πούστη μου και ταξίδια...Χρόνια πολλά έστω και ετεροχρονισμένα στη Σκοτεινή ψυχή του Thread και θα χαρώ να τα πούμε από κοντά πριν φύγετε διακοπές φίλοι...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χαιρετώ κ εγώ τον αδερφό KALI κ ευχαριστώ για τις ευχες.Την άλλη βδομάδα συνάμτηση γιατί στις 23 αναχωρεί κ ο ξάδελφος για τας διακοπάς του.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ενημερωτικά και μόνο σας λέω ότι την άλλη εβδομάδα θα είμαι ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ καθότι η οικογένεια θα παραθερίζει...
[move]ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΩ ΒΙΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ.... /move]
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
[move]ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΓΩ ΒΙΟ ΕΝΑΡΕΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΙΑ.... /move]
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Δεν μπορεί,ρώτα και τον Dark που ξέρει....Του έχω πει δηλαδή για να μην παρεξηγούμεθα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
O αδερφός KALIS το τιμάει το στεφάνι του.ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.Για το στεφάνι του ,βέβαια δεν ξέρω αν τον τιμάει,αλλά θέλω να πιστεύω πως ναι.
KALI θα κανονίσουμε καμμιά παρτουζίτσα παρέα κ με τον ξάδελφο κ τις φιλεναδίτσες του;
KALI θα κανονίσουμε καμμιά παρτουζίτσα παρέα κ με τον ξάδελφο κ τις φιλεναδίτσες του;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Είμαι ανοικτός σε κάθε είδους πρόσκληση,από τήλιο μέχρι σουμάδα.......
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Βοτκούλα στα κολασμένα ξενυχτάδικα που πηγαίνω;;;;
sony μήπως θα έρθεις καμμιά βολτούλα μαζί μου όταν θα κατέβω στα πανέμορφα Χανιά;θα είμαι με την αδελφούλα μου μαζί,αλλά θα κουβαλάει κ τις 2 κολλητές τις που είναι 1.75 η κάθε μιά,πρώην χορεύτριες-μπαλλαρίνες....οπότε καταλαβαίνεις....η κόλαση ακολουθούσε από πίσω τους.Τα βλέπω τα νέα σας χανουμάκια να τα μεγαλώνουν μόνες τους,οι καημένες γυναικούλες σας.
Αν σας πω κ τι έπαθα στο ROMEO πριν 2 βδομάδες θα φρίξετε.Απλά δεν το έχω γράψει γιατί θα αρχίσουν να με κοροϊδεύουν ότι το παίζω,φαντασιώνομαι κ.λ.π.,κ.λ.π.Όποιος αδελφός θέλει με pm για να δει τι εστί γυναίκα που ξέρει τι θέλει. ;) ;) ;)
sony μήπως θα έρθεις καμμιά βολτούλα μαζί μου όταν θα κατέβω στα πανέμορφα Χανιά;θα είμαι με την αδελφούλα μου μαζί,αλλά θα κουβαλάει κ τις 2 κολλητές τις που είναι 1.75 η κάθε μιά,πρώην χορεύτριες-μπαλλαρίνες....οπότε καταλαβαίνεις....η κόλαση ακολουθούσε από πίσω τους.Τα βλέπω τα νέα σας χανουμάκια να τα μεγαλώνουν μόνες τους,οι καημένες γυναικούλες σας.
Αν σας πω κ τι έπαθα στο ROMEO πριν 2 βδομάδες θα φρίξετε.Απλά δεν το έχω γράψει γιατί θα αρχίσουν να με κοροϊδεύουν ότι το παίζω,φαντασιώνομαι κ.λ.π.,κ.λ.π.Όποιος αδελφός θέλει με pm για να δει τι εστί γυναίκα που ξέρει τι θέλει. ;) ;) ;)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θα τις εντυπωσιάσεις σίγουρα.Το έχουν χορέψει εξάλλου live σε παλιο πρωινάδικο ιδιωτικού καναλιού.Λοιπόν ξεκίνα εντατικά μαθήματα.
Με το ένα...
με το δύο...
με το τρία...
ΠΑΜΕ...
Με το ένα...
με το δύο...
με το τρία...
ΠΑΜΕ...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγώ θέλω να τις ρίξω στη λίμνη των πούτσων........
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
KALIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το ξέρω ρε.Δεν ψάρωσα.Αλλά τις έχω σαν αδελφούλες μου.Τις ξέρω από τα 5 τους.Βέβαια αναπτύχθηκαν από τοτε. :'( :'( :'( :'(
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Σωστός ο Κρητικός..Ρε Παύλο σε χτύπησε η ζέστη στο κεφάλι?Μάνες και αδερφές των ΦΙΛΩΝ είναι ιερές.....Αλλά για φίλες αδερφών !!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις