DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάτω τα χέρια από τις φίλες της αδερφής μου ρεεεεεεεεεεεεεεε...
[move] [/move]
[move] [/move]
Καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να ανοίγει ότι θέμα γουστάρει αλλά ρε γαμώτο τέτοιο θέμα σε site με θεματολογία που ασχολείται με κάτι άλλο (βλέπε bourdela.com) τι σκατά γυρεύει; και σα να μην έφτανε αυτό ο ιδρυτής του και κάνα δυο άλλοι ταλαίπωροι φροντίζουν να το συντηρούν με μηνύματα έτσι ώστε να το βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα. Είπαμε να λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα άσχετη με το θέμα μπουρδέλα, αλλά εσείς το γαμήσατε το θέμα. Ήμαρτον.
Καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να ανοίγει ότι θέμα γουστάρει αλλά ρε γαμώτο τέτοιο θέμα σε site με θεματολογία που ασχολείται με κάτι άλλο (βλέπε bourdela.com) τι σκατά γυρεύει; και σα να μην έφτανε αυτό ο ιδρυτής του και κάνα δυο άλλοι ταλαίπωροι φροντίζουν να το συντηρούν με μηνύματα έτσι ώστε να το βλέπουμε μπροστά μας κάθε μέρα. Είπαμε να λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα άσχετη με το θέμα μπουρδέλα, αλλά εσείς το γαμήσατε το θέμα. Ήμαρτον.
Μετά από αυτήν την χαρούμενη νότα γραφικού μέλους,ας έρθουμε στα δικά μας.Μα καλά ρε ο Σορεντίνο μας έχει γαμήσει να πάει Ιταλία.Τώρα ακούγεται ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λεβάντε(Ισπανία-πήγε πρόσφατα σε αυτήν ο Τσιρίλο).Θα μας τρελλάνει.Τελικά τι σκατά θέλει,να πάει Ιταλία ή όπου να ναι αρκεί να μην είναι εδώ;
Πολύ αξία του δώσαμε κ πολύ ασχολούμαστε μαζί του.
Εδώ φίλε μου....
Το site φθίνει, ο Θεός είναι πράσινος και Παναθηναϊκός, το Μάη θα είναι ωραία με την κούπα στον Περαία, μας κοροϊδεύει ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης, έχουμε αιμορροΐδες, ξυρίσαμε τα αρχίδια μας, πουλήσαμε αυτοκίνητα, κότερα, μοτοσακά, βρήκαμε γαμιάδες για το κωλαράκι μας... ρε μόνο η Χανούμα σε πείραξε εσένα...
Καλημέρα,μιας κ λόγω των εργασιών στο φόρουμ αργήσαμε να την πούμε σήμερα.Τι έγινε ρε γαμώτο,μέσα σε ένα μήνα σπάσαμε το ρεκόρ των περσινών διαρκείας.Μα καλά,αυτοί οι Αεκτζήδες τόσα χρόνια στην σφαλιάρα,στο κλάσιμο κ στην μιζέρια,που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα,πώς καταφέρνουν κ είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα τους κάθε χρόνο κ πιο πολύ ,είναι αποροίας άξιον.Ειναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι.
Πείτε μου,δεν πάει πιο πολύ στον ΘΕΟ το κιτρινάκι από ότι η μπλούζα του ασώματου κλαρινατζή που εξάλλου μοιάζει με στολή έγκλειστου στο Άουσβιτς;Εξάλλου κιτρινάκι φοράει κ στην Σελεσάο,του πάει γάντι.
Καλή τύχη στον Βασίλη Λάκη στην νέα του ομάδα.Ελπίζω να μην φανεί το κενό του,πργμα για το οποίο δεν είμαι κ πολύ σίγουρος.