το θέμα ξέρεις ποιο είναι? οτι παραδόξως τον Κοζώνη δεν τον βρήκε ο Νοτιάς αλλά ο Θανόπουλος μέσω του Δημητριάδη ο οποίος είναι φίλος με τον Παπαδημητρίου.Ο Νοτιάς προσπαθεί να διασφαλιστεί ώστε να μην την δώσει την ΑΕΚ όπου όπου.Εγώ θεωρώ ότι και ο Κοζώνης είναι θύμα των εδώ "φίλων του". που του έχουν πει ότι θα βάλει αυτά τα 19εκ. και μετά θα διαχειρίοζεται η ομάδα από τα εσοδά της. Είναι δυνατόν να μην έχουμε μάθει ούτε μία εταιρία του. Είναι δυνατόν να παρουσιάζει ένα απλό statement μιας τράπεζας η οποία έχει 3 καταστήματα, η οποία έχει συνολικές καταθέσεις πςελατών 120εκ.$ και το 1/3 το έχει ο Κοζώνης. Από μια Τράπεζα που έχει alert από το fbi να κλείσει μέχρι τις 17/12? νομίζουμε ότι ο Νοτιάς είναι κανένα παιδάκι? Είναι δυνατόν ο Θανόπουλος να λέει σε δημοσιογράφους ότι δεν πρέπει να ψάξουμε τον Κοζώνη?
Είναι δυνατόν ο θανόπουλος να επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ ακόμα να ηγούνται αποστολών και να δίνουν διαταγές στο γραφείο τύπου? Το φωτάκι το κρέμασε ο Θανόπουλος. Τώρα περιμένουμε και τους πελάτες. Το να δοθεί κάπου η ΑΕΚ είναι εύκολο. Το να δοθεί σε σοβαρά χέρια είναι το δύσκολο.Αυτή είναι η αποψή μου και πιστεψέ με ξέρω πολλά λόγω της εργασίας μου για αυτή την υπόθεση αλλά δεν έχω έγγραφα. Εάν είχα, ειλικρινά σου λέω θα τα έδινα σε δημοσιογράφους μόνο και μόνο να καταλάβει ο κόσμος τι σότο πέφτει.Δεν μπορώ 35 ετών να κάθομαι και να στενοχωριέμαι για την ΑΕΚ και να είμαι κρεμασμένος από τα site να δω τι έγινε. Ο Θανόπουλος είναι ο πιο ψεύτης και άχρηστος πρόεδρος που είχαμε ποτέ.
και που να σου πω για δημοσιογράφους!! Εκεί να δεις.
ΌΛα αυτά που γράφεις περι Κοζώνη κ των τραπεζών που τον καλύθπτον,ΈΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΥΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.Πρόσεξε:δεν τα αμφισβητώ,μου φαίνεσαι πολύ σοβαρός για να πετάς αρλούμπες,αλλά η σοβαρότητα των γραφομένων σου χρήζουν έρευνας ως προς την αξιοπιστία των πηγών σου.
Να σου πω κ κάτι άλλο;;;
σκασίλα μου για τον Κοζώνη τον Νοτιά,τον Θανόπουλο,τις τραπεζες κλπ,κλπ.
Η ΑΕΚ τι πρόκειται να γίνει,που προφανώς τα χρέη της είναι πολλαπλάσια από όσα ξε΄ρουμε.Σύμφωνα ε τον Ισολογισμό της 30/6/2009 που δημοσιεύτηκε,οι βραχυπρόθεσμες κ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της ,είναι 60 εκ ευρώ.
Δηλαδή: Ε Λ Ε Ο Σ.
Πότε μαζέυτηκαν πάλι τόσα χρέη μεσα σε 4 χρόνια με αποδεδειγμένη την συμπαράσταση του κόσμου;
Και η ταμπακιέρα:
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΠΕ΄ΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ;
Το βυθίζουμε ολοκληρωτικά κ ησυχάζουμε(Δ'Εθνική) ή πορευόμαστε ως έχει(πουλάμε Σκόκο κ λοιπούς πρωτοκλασσάτους) κ όπως βγει ,βγήκε;;;;