hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
για αυτο σε παω τυπε..μην κανεις καμμια βλακεια και δεν ξαναγραψεις στο thread. ξεχασε το σκοκο.παει .μια αγαπη ηταν και χαθηκε. ;)
γιατι εισαι αισθηματιας..
για αυτο σε παω τυπε..μην κανεις καμμια βλακεια και δεν ξαναγραψεις στο thread. ξεχασε το σκοκο.παει .μια αγαπη ηταν και χαθηκε. ;)
Χλωμό...αυτά γίνονται στο μουλωχτό!Αφού έχει γίνει βούκινο η ιστορία είναι πολύ δύδκολο να πουληθεί πια στον βάζελο...πρέπει να ψάξουν νέο αγοραστή!δεν ξερω για τους αλλους αλλα αν αποδειχτει οτι πουλησανε το σκοκκο στο βαζελο εγω προσωπικα δε θαξαναγραψω στο παρον θρεντ...
δε θα ξαναγραψω μεχρι να επανελθει η ΑΕΚ εκει που της αρμοζει,δηλαδη μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα....
για αλλου στα @@ μου...Χλωμό...αυτά γίνονται στο μουλωχτό!Αφού έχει γίνει βούκινο η ιστορία είναι πολύ δύδκολο να πουληθεί πια στον βάζελο...πρέπει να ψάξουν νέο αγοραστή!
Χλωμό...αυτά γίνονται στο μουλωχτό!Αφού έχει γίνει βούκινο η ιστορία είναι πολύ δύδκολο να πουληθεί πια στον βάζελο...πρέπει να ψάξουν νέο αγοραστή!
ανεβασε πραμα σημερα ο αρχοντας...γατε μου ξεφυγες μια, μου ξεφυγες 2 ,οχι ομως τωρα..
στην ιταλια εχει βουηξει ο κοσμος με τα σκανδαλα των ιταλιδων στην πολιτικη
και συ κρυβεσαι στα μουλωχτα με σχολια για την αεκ.
αρχισε να δημοσιευεις φωτογραφιες ημιγυμνων ιταλιδων καλλονων γρηγορα!!
εχουμε κανει πολυ υπομονη τοσο καιρο με την παρτυ σου. ;)
παντως βγηκε ενας στο μπραουδακη και ειπε οτι ο σκοκο στην προσωπικη του σελιδα στο φεισμπουκ εγραψε οτι δεν θα παει ποτε στο βαζελο....Χλωμό...αυτά γίνονται στο μουλωχτό!Αφού έχει γίνει βούκινο η ιστορία είναι πολύ δύδκολο να πουληθεί πια στον βάζελο...πρέπει να ψάξουν νέο αγοραστή!
Καταραμένο φέισμπουκ...ότι να 'ναι ο καθένας!παντως βγηκε ενας στο μπραουδακη και ειπε οτι ο σκοκο στην προσωπικη του σελιδα στο φεισμπουκ εγραψε οτι δεν θα παει ποτε στο βαζελο....
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.....
Ησυχαστε μαγκες...
Χλωμό...αυτά γίνονται στο μουλωχτό!Αφού έχει γίνει βούκινο η ιστορία είναι πολύ δύδκολο να πουληθεί πια στον βάζελο...πρέπει να ψάξουν νέο αγοραστή!
Έχετε μπαγιόκο?Να τον δώκετε σε τα μας!
Εμείς έχουμε μπα-κα-γιόκο...σας κάνει???Έχετε μπαγιόκο?
Τι να την κάνουμε την μαυρίλα?Εμείς έχουμε μπα-κα-γιόκο...σας κάνει???
Έχετε μπαγιόκο?
Οτι κάνετε και τον Μάκο...Τι να την κάνουμε την μαυρίλα?
Τι τέλει τότε?Νεξτ πλιζ...Φτωχαδάκια είμαστε, αφού τα ξέρεις.
Αν σταματήσουμε να πετάμε ένα μπαούλο λεφτά σε παλτά κάτι γίνεται.
Άσχετο...αυτόν τον Ριμόλντι γιατί τον αφήσατε να φύγει?Οτι κάνετε και τον Μάκο...
Γιατί το βρίζεις βρε?Καταραμένο φέισμπουκ...ότι να 'ναι ο καθένας!
Τι τέλει τότε?Νεξτ πλιζ...
Εγώ έχω το προφίλ Μπλάνκο!Γιατί το βρίζεις βρε?
Έστειλες και εσυ βιογραφικό?
Έχει μουστάκι?Πόσα θέτε ρε??????????
Έχω ένα μπάρμπα στα στέϊτς στο Φλόριντα,θα μου τα δώκει!