Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Γυναικολογία.
Σαν να λέμε τα χρόνια προβλήματα της ΑΕΚ,άλλωστε κ η ΑΕΚ γένους θηλυκού είναι(Η Α.Ε.Κ.)
Γράψε για τα προβλήματα της ΑΕΚ κ θα πάρεις 10 δαγκωτό.

ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααα

μπα για την ΑΕΚ θα γράψει όταν δίνει γηριατρική...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΌΛα αυτά που γράφεις περι Κοζώνη κ των τραπεζών που τον καλύθπτον,ΈΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΥΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.Πρόσεξε:δεν τα αμφισβητώ,μου φαίνεσαι πολύ σοβαρός για να πετάς αρλούμπες,αλλά η σοβαρότητα των γραφομένων σου χρήζουν έρευνας ως προς την αξιοπιστία των πηγών σου.

Να σου πω κ κάτι άλλο;;;
σκασίλα μου για τον Κοζώνη τον Νοτιά,τον Θανόπουλο,τις τραπεζες κλπ,κλπ.

Η ΑΕΚ τι πρόκειται να γίνει,που προφανώς τα χρέη της είναι πολλαπλάσια από όσα ξε΄ρουμε.Σύμφωνα ε τον Ισολογισμό της 30/6/2009 που δημοσιεύτηκε,οι βραχυπρόθεσμες κ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της ,είναι 60 εκ ευρώ.

Δηλαδή: Ε Λ Ε Ο Σ.

Πότε μαζέυτηκαν πάλι τόσα χρέη μεσα σε 4 χρόνια με αποδεδειγμένη την συμπαράσταση του κόσμου;

Και η ταμπακιέρα:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΠΕ΄ΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ;

Το βυθίζουμε ολοκληρωτικά κ ησυχάζουμε(Δ'Εθνική) ή πορευόμαστε ως έχει(πουλάμε Σκόκο κ λοιπούς πρωτοκλασσάτους) κ όπως βγει ,βγήκε;;;;
συμφωνώ απολύτως μαζί σου. και εμένα η ΑΕΚ με ενδιαφέρει και κανένας άλλος πούστης.Αλλά όχι να μην ψάξουμε να δούμε και σε ποιον θα την δώσουμε.και κατά δεύτερον να σου εξηγήσω. Η ΑΕΚ σαν άνοιγμα ποδοσφαιρικής ομάδας δεν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση. Ουσιαστικά όμως είναι διότι δεν βάζει κανένας χρήματα. Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ. Η ΑΕΚ έχει άμεση ανάγκη για περίπου 5 εκ. για εξοφλήσεις παικτών και ομάδων και περίπου άλλα 10εκ. για την Α.Μ.Κ..
¨ολες οι άλλες υποχρεώσεις είναι απαιτητές σε διάστημα 15 ετών από σήμερα από διακανονισμένα χρέη. Μην ξεχνάμε ότι μια επιχείρηση εχει και έσοδα. τα 60εκ. μου φαίνονται πάρα πολλά αλλά θα δώ τον ισολογισμό και θα σου πω. Το έχεις διαβάσει κάπου ή φαίνεται ξεκάθαρα από τον Ισολογισμό?
Θα σου πω κάτι όμως. Δεν σε πονηρεύει το γεγονός ότι ο Κοζώνης ζητά να διοικήσει την εταιρία πριν ακόμα την αγοράσει? Είναι δυνατόν να δεχθεί λογικός άνθρωπος να παραδώσει τα κλειδιά ένός μαγαζιού σε κάποιον που δεν είναι τίποτα ακόμα. Είναι δυνατόν να τον αφήσουν να κάνει οικονομικό έλεγχο με δικούς του ανθρώπους σε ένα μαγαζί που δεν είναι ακόμα δικό του. Το πιο σημαντικό όμως ξέρεις ποιο είναι? Πρότειναν στον Κοζώνη, να γραφτεί στο προσύμφωνο ότι εάν τα χρέη αποδειχθούν αυτά που του είπαν και τελικά κάνει χωρίς λόγο πίσω, να πληρώσει ρτήτρα. Ξέρεις τελικά τι έγινε? Το αρνήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν τα χρέη είναι και λιγότερα από αυτά που του έχουν πει, μπόρεί να κάνει πίσω χωρίς να έχει καμία επίπτωση.
Η πρόταση του Κοζώνη είναι εθελουσία έξοδος. Αυτό καταλαβαίνω.
Επίσης αυτά που σου λέω, κάποια έχουν γραφτεί καισ ε εφημερίδες. Προς θεού, αυτό με την Τράπεζα το έμαθα εγώ το Σάββατο αλλά νομίζω σήμερα γράφεται κιόλας. Νομίζω.
Για μένα η μόνη λύση τώρα είναι να χρηματοδοτήσουν οι μέτοχοι την ομάδα και να ψάξουν να βρουν κάποιον σοβαρό αγοραστή. Το κυριότερο όμως είναι να φύγει ο Θανόπουλος σήμερα κιόλας. Ακουμε που σου λέω, ο άνθρωπος είναι γελοίος.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο σοβαρό το παλικάρι.
Συνήθως είναι της άρνησης. Δεν του αρέσει ο Κοζώνης, ο ΜΠάγιεβιτς πρέπει να φύγει, ο Μελισσανίδης δεν έπρεπε πέρυσι (πρόπερσι) να μπει, (σχεδόν) όλοι είναι λαμόγια κ.λπ.
Η μόνη θετική πρόταση που έχει κάνει εδώ και 1 1/2 χρόνο που διαβάζω αυτά που γράφει - εκτός από κάτι φαιδρά που έλεγε ότι η ομάδα θα έπαιζε μπάλα με τον Δώνη, ότι ο ΜΠασινάς ήταν παικταράς και κάτι άλλα αστεία - είναι ότι υποστήριζε την πολυμετοχικότητα με πρόεδρο τον Ντέμη.  :2funny:  :2funny: Αυτούς δηλαδή που μας γάμησαν.

Επίσης σε προηγούμενο ποστ μάς είχε πει ότι είναι σαραντάρης. Τώρα μας λέει ότι είναι τριανταπεντάρης, ο φίλος μας.

Μήπως είναι τελικά ο γνωστός κλώνος; Λέω μήπως.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΩΝΟΣ.
Φαίνεται από το επίπεδο των γραπτων του.
και όσον αφορά για την σοβαρότητά του ή μη ,εγώ δεν συμφωνώ μαζί σου,άσχετα αν έχω άλλες απόψεις σε πολλά θέματα μαζί του.

Το παλληκάρι ότι γράφει,το γράφει συνήθως τεκμηριωμένα κ ξέρει να το υπερασπίζεται...επαναλαμβάνω άσχετα αν δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά.

Απλά,αλλος ένας χαροκαμμένος ΑΕΚΤΖΗΣ με την δικία του γνώμη,συμπεριλαμβανομένης κ αυτής στα εκατομμύρια γνώμες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλό απόγευμα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

ΣΚΟΤΑΔΙ-ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΡΕΒΟΣ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο σοβαρό το παλικάρι.
Συνήθως είναι της άρνησης. Δεν του αρέσει ο Κοζώνης, ο ΜΠάγιεβιτς πρέπει να φύγει, ο Μελισσανίδης δεν έπρεπε πέρυσι (πρόπερσι) να μπει, (σχεδόν) όλοι είναι λαμόγια κ.λπ.
Η μόνη θετική πρόταση που έχει κάνει εδώ και 1 1/2 χρόνο που διαβάζω αυτά που γράφει - εκτός από κάτι φαιδρά που έλεγε ότι η ομάδα θα έπαιζε μπάλα με τον Δώνη, ότι ο ΜΠασινάς ήταν παικταράς και κάτι άλλα αστεία - είναι ότι υποστήριζε την πολυμετοχικότητα με πρόεδρο τον Ντέμη.  :2funny:  :2funny: Αυτούς δηλαδή που μας γάμησαν.

Επίσης σε προηγούμενο ποστ μάς είχε πει ότι είναι σαραντάρης. Τώρα μας λέει ότι είναι τριανταπεντάρης, ο φίλος μας.

Μήπως είναι τελικά ο γνωστός κλώνος; Λέω μήπως.
δικαιωμά σου να με λες κλώνο αλλά κάποιοι μπορούν ίσως να σε διαβεβαιώσουν πως δεν είμαι. Είμαι 38 ετών και έκανα λάθος αντί για 8 έγραψα 5. Το σαραντάρης είναι έκφραση. Αυτό σε πείραξε? Τώρα εαν ο Μπασινάς είναι παικταράς ή όχι είναι προσωπική άποψη και ναι το είχα γράψει όταν τον πήραμε. Αυτό πίστευα αλλά δεν βγήκε. Τι σχέση έχει αυτό, δεν καταλαβαίνω.
Το κέφι μας κάνουμε εδώ και λέμε τον πόνο μας. Δεν σου ζήτησα να συμφωνήσεις με εμένα, αλλά να λες φαιδρές τις απόψεις μου για παίκτες και για προπονητές,δ εν στο επιτρέπω.  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
:'( :'( :'( :'(

Συνημμένα

• filathlos.jpg
    filathlos.jpg
    141,8 KB · Εμφανίσεις: 17

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η τελευταια σοβαρη εφημεριδα...
Για αυτο εχει πεσει τοσο σε πωλησεις..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
επειδη εχω κατι λεφτα στην ακρη
ποσο κοστιζει ενα οικοπεδο 28000τ.μ. στην Ν.Φιλαδελφια;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και επειδη ειμαι και χαζος
γιατι η οριτζιναλ-χχρηστος-ερασιτεχνικη-μαμα ΑΕΚ δεν εκανε το καθηκον της να παει στο πρωτοδικιο για διορισμο ΔΣ;
και τι σχεση εχει αυτο με οικοπεδα στο Ελληνικο η στα Σπατα;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=20pt]Aπειλή για βόμβα στην ΠΑΕ! [/size]
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στη Γράμμου. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο και ανησύχησε, όπως είναι λογικό όλους τους εργαζόμενους. Από την ΑΕΚ έγινε αναφορά για το τηλεφώνημα και η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έφτασε, προκειμένου να ελέγξει σπιθαμή προς σπιθαμή τα γραφεία. Όλοι όσοι βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στα γραφεία κατέβηκαν στο δρόμο και περιμένουν την Αντιτρομοκρατική να ολοκληρώσει τον έλεγχο.

:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και επειδη ειμαι και χαζος
γιατι η οριτζιναλ-χχρηστος-ερασιτεχνικη-μαμα ΑΕΚ δεν εκανε το καθηκον της να παει στο πρωτοδικιο για διορισμο ΔΣ;
και τι σχεση εχει αυτο με οικοπεδα στο Ελληνικο η στα Σπατα;
Αυτή την στιγμή υπάρχει διοίκηση...τι δουλειά έχει η ορίτζιναλ με αυτά?
Ο Ψιψινέλ την έβαλε την βόμβα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:blowup:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτή την στιγμή υπάρχει διοίκηση...τι δουλειά έχει η ορίτζιναλ με αυτά? :blowup:
οριτζιναλ=ερασιτεχνικη=10% των μετοχων
εχει καθηκον, εαν δει οτι οι ενεργειες του ΔΣ βλαπτουν τον συλλογο δλδ την επιχειρηση και κατα επεκταση τους μικρομετοχους, να προσφυγει στο πρωτοδικειο για να εκπεσει η διοικηση και να διοριστει αλλη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παντως μεσα το μπουγιο,δε σχολιασε κανεις την αλλαγη του προδοτη και το περασμα του τζεραλντο κοφτη... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οριτζιναλ=ερασιτεχνικη=10% των μετοχων
εχει καθηκον, εαν δει οτι οι ενεργειες του ΔΣ βλαπτουν τον συλλογο δλδ την επιχειρηση και κατα επεκταση τους μικρομετοχους, να προσφυγει στο πρωτοδικειο για να εκπεσει η διοικηση και να διοριστει αλλη
Αυτή είναι η τελευταία λύση...και όπως δείχνουν τα πράγματα αναπόφευκτη!
Κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια...ο Χατζημούσιας πρόεδρος και στην μπάλα! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτή είναι η τελευταία λύση...και όπως δείχνουν τα πράγματα αναπόφευκτη!
Κάποιοι θα βγάλουν σπυράκια...ο Χατζημούσιας πρόεδρος και στην μπάλα! :2funny:
δεν ξερω για τους αλλους αλλα αν αποδειχτει οτι πουλησανε το σκοκκο στο βαζελο εγω προσωπικα δε θαξαναγραψω στο παρον θρεντ...
δε θα ξαναγραψω μεχρι να επανελθει η ΑΕΚ εκει που της αρμοζει,δηλαδη μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω για τους αλλους αλλα αν αποδειχτει οτι πουλησανε το σκοκκο στο βαζελο εγω προσωπικα δε θαξαναγραψω στο παρον θρεντ...
δε θα ξαναγραψω μεχρι να επανελθει η ΑΕΚ εκει που της αρμοζει,δηλαδη μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα....
δηλαδη θα μας πρηζεις τα αρχιδια μονο στα αλλα θρεντ?
ο σκοκο ειναι ηδη κλεισμενος γιδι ξυπνα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δηλαδη θα μας πρηζεις τα αρχιδια μονο στα αλλα θρεντ?
ο σκοκο ειναι ηδη κλεισμενος γιδι ξυπνα
Moνο σε εσενα,με πμ...
το οτι ειναι κλεισμενος το ξερεις ή στο λεει το ολυμπιακο σου ενστικτο??

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

λυπαμαι hitman αλλα ο σκοκο εχει πουληθει ηδη στον παναθηναικο. ηταν το μονο περιουσιακο στοιχειο της αεκ

που ειχε καποια αξια.

μην κανεις καμμια βλακεια και δεν ξαναγραψεις στο thread. ξεχασε το σκοκο.παει .μια αγαπη ηταν και χαθηκε. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom