Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αναβλήθηκε η σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ,προφανώς λόγω τυχόν κινητοποιήσεων από μεριάς οπαδών της ΑΕΚ.Διαβάστε εδώ :

Εξάλλου κ να την έκαναν ,τι θα έλεγαν;;;

Ποιος παίχτες θα αγοράσουμε τον Γενάρη;;;

μπουαααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποια είναι η αγαπημένη ταινία των Αεκτζήδων;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Αναβλήθηκε η σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ,προφανώς λόγω τυχόν κινητοποιήσεων από μεριάς οπαδών της ΑΕΚ.Διαβάστε εδώ :

εκλεισε ο σκοκο στον πατερα

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• 233158.jpg
    233158.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 14

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΌΧΙ.
Ο κατήφορος.
Μπουαααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχααααααααααα

Παρεπιπτόντως,αν υπάρχει ΑΕΚ μέχρι τότε,δεν θα ρθει ο Εστογιανόφ στο ΟΑΚΑ;;;
θα δει από την καλή ο πουτάνας γιος την τιανία που επικαλείσαι.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παρεπιπτόντως,αν υπάρχει ΑΕΚ μέχρι τότε,δεν θα ρθει ο Εστογιανόφ στο ΟΑΚΑ;;;
θα δει από την καλή ο πουτάνας γιος την τιανία που επικαλείσαι.

Ε μα και εσείς διώξατε τον τρομοκράτη. Θα του είχε εξηγήσει καλά το όνειρο  :hammer: 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο τρομοκράτης πρέπει να λέει ευχαριστώ ,γιατί έχει γλιτώσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που συμβαίνει στην ΑΕΚ.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ο τρομοκράτης πρέπει να λέει ευχαριστώ ,γιατί έχει γλιτώσει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου που συμβαίνει στην ΑΕΚ.
Σκοτεινέ, με όλα αυτά που γίνονται έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω τα εξής.
1. Εχει πειστεί κάποιος για τις δυνατότητες του Κοζώνη. Εδώ και 1,5 μήνα δεν μπορεί να αποδείξει τις οικονομικές του δυνατότητες? Είναι δυνατόν?
2. Είναι δυνατόν ο αλήτης ο θανόπουλος να λέει στην συνέντευξη τύπού "τι λέτε ρε" που ο Κοζώνης να μας προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία?
3. Είναι δυνατόν κάποιος να προτείνει να του δώσουν το management μιας εταιρίας πριν ακόμα την αγοράσει? που αλλού έχει γίνει αυτό? Ούτε σε αγοραπωλησία περιπτέρου.
4. ποιος επιτρέπι σε ανθρώπους που δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ ακόμα να μετέχουν στην αποστολή τςη ομάδας?

Εγώ πιστεύω ότι ο Νοτιάς είναι ο μόνος σοβαρός και φροντίζει να πάρει εγγυήσεις και πως 'έχει πέσει καθαρά θύμα του θανόπουλου και κάποιων άλλων που προχώρησαν την υπόθεση. Ο θανόπουλος τα ε΄χει κάνει όλα και τώρα τα λούζεται.

Τι λες?

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επίσης θα πρέπει να βγει ο Νοτιάς και να πει τι άκριβώς έχουν ζητήσει από τον Κοζώνη, τι τους πήγε και τι έχει γίνει ακριβώς, για να μάθουμε επιτέλους ποιον να πιστέψουμε και ποιον όχι. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκοτεινέ, με όλα αυτά που γίνονται έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω τα εξής.
1. Εχει πειστεί κάποιος για τις δυνατότητες του Κοζώνη. Εδώ και 1,5 μήνα δεν μπορεί να αποδείξει τις οικονομικές του δυνατότητες? Είναι δυνατόν?
2. Είναι δυνατόν ο αλήτης ο θανόπουλος να λέει στην συνέντευξη τύπού "τι λέτε ρε" που ο Κοζώνης να μας προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία?
3. Είναι δυνατόν κάποιος να προτείνει να του δώσουν το management μιας εταιρίας πριν ακόμα την αγοράσει? που αλλού έχει γίνει αυτό? Ούτε σε αγοραπωλησία περιπτέρου.
4. ποιος επιτρέπι σε ανθρώπους που δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ ακόμα να μετέχουν στην αποστολή τςη ομάδας?

Εγώ πιστεύω ότι ο Νοτιάς είναι ο μόνος σοβαρός και φροντίζει να πάρει εγγυήσεις και πως 'έχει πέσει καθαρά θύμα του θανόπουλου και κάποιων άλλων που προχώρησαν την υπόθεση. Ο θανόπουλος τα ε΄χει κάνει όλα και τώρα τα λούζεται.

Τι λες?

Καταρχάς καλη σου μέρα κ καλή εβδομάδα.
Κατά δεύτερον περίμενα ώρα να τοποθετηθείς.
Κατά τρίτον συμφωνώ ότι ο Νοτιάς καλα΄κάνει κ ζητάει εγγυήσεις για το που θα δώσει την ΑΕΚ κ αυτό είναι προς τιμήν του.
Όμως,πριν κανά-δυο βδομάδες που έδινε ο Θανό συνέντευξη τύπου για την μεταβίβαση των μετοχών,είπε με στόμφο ότι έχουμε ψάξει τι εστί Κοζώνης κ πρόκειται για αξιόπιστο και εύρωστο άτομο.
Μιας κ ο Θανό είναι υπάλληλος του Νοτιά,τότε τι τον κρατάει κ τον εκθέτει έτσι;;;
και εν πάση περιπτώση 2 μήνες το μαγειρεύουν κ μα΄λιστα οι πρώτες επαφές έγιναν από το καλοκαίρι τώρα το πήραν χαμπάρι για τον Κοζώνη ότι είναι οικονομικά αδύναμος.
Και στην τελική ο Νοτιάς κατοικοεδρεύει στο Αμέρικα κ αυτός είναι ο επιχειρηματίας.
Οπότε αυτός είναι πιο προσβάσιμος στο να μάθει τι εστί Κοζώνης,από τον εγχώριο κ δύσκολα λόγω απόστασης να μάθει,Θανόπουλο.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς καλη σου μέρα κ καλή εβδομάδα.
Κατά δεύτερον περίμενα ώρα να τοποθετηθείς.
Κατά τρίτον συμφωνώ ότι ο Νοτιάς καλα΄κάνει κ ζητάει εγγυήσεις για το που θα δώσει την ΑΕΚ κ αυτό είναι προς τιμήν του.
Όμως,πριν κανά-δυο βδομάδες που έδινε ο Θανό συνέντευξη τύπου για την μεταβίβαση των μετοχών,είπε με στόμφο ότι έχουμε ψάξει τι εστί Κοζώνης κ πρόκειται για αξιόπιστο και εύρωστο άτομο.
Μιας κ ο Θανό είναι υπάλληλος του Νοτιά,τότε τι τον κρατάει κ τον εκθέτει έτσι;;;
και εν πάση περιπτώση 2 μήνες το μαγειρεύουν κ μα΄λιστα οι πρώτες επαφές έγιναν από το καλοκαίρι τώρα το πήραν χαμπάρι για τον Κοζώνη ότι είναι οικονομικά αδύναμος.
Και στην τελική ο Νοτιάς κατοικοεδρεύει στο Αμέρικα κ αυτός είναι ο επιχειρηματίας.
Οπότε αυτός είναι πιο προσβάσιμος στο να μάθει τι εστί Κοζώνης,από τον εγχώριο κ δύσκολα λόγω απόστασης να μάθει,Θανόπουλο.
το θέμα ξέρεις ποιο είναι? οτι παραδόξως τον Κοζώνη δεν τον βρήκε ο Νοτιάς αλλά ο Θανόπουλος μέσω του Δημητριάδη ο οποίος είναι φίλος με τον Παπαδημητρίου.Ο Νοτιάς προσπαθεί να διασφαλιστεί ώστε να μην την δώσει την ΑΕΚ όπου όπου.Εγώ θεωρώ ότι και ο Κοζώνης είναι θύμα των εδώ "φίλων του". που του έχουν πει ότι θα βάλει αυτά τα 19εκ. και μετά θα διαχειρίοζεται η ομάδα από τα εσοδά της. Είναι δυνατόν να μην έχουμε μάθει ούτε μία εταιρία του. Είναι δυνατόν να παρουσιάζει ένα απλό statement μιας τράπεζας η οποία έχει 3 καταστήματα, η οποία έχει συνολικές καταθέσεις πςελατών 120εκ.$ και το 1/3 το έχει ο Κοζώνης. Από μια Τράπεζα που έχει alert από το fbi να κλείσει μέχρι τις 17/12? νομίζουμε ότι ο Νοτιάς είναι κανένα παιδάκι? Είναι δυνατόν ο Θανόπουλος να λέει σε δημοσιογράφους ότι δεν πρέπει να ψάξουμε τον Κοζώνη?
Είναι δυνατόν ο θανόπουλος να επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ ακόμα να ηγούνται αποστολών και να δίνουν διαταγές στο γραφείο τύπου? Το φωτάκι το κρέμασε ο Θανόπουλος. Τώρα περιμένουμε και τους πελάτες. Το να δοθεί κάπου η ΑΕΚ είναι εύκολο. Το να δοθεί σε σοβαρά χέρια είναι το δύσκολο.Αυτή είναι η αποψή μου και πιστεψέ με ξέρω πολλά λόγω της εργασίας μου για αυτή την υπόθεση αλλά δεν έχω έγγραφα. Εάν είχα, ειλικρινά σου λέω θα τα έδινα σε δημοσιογράφους μόνο και μόνο να καταλάβει ο κόσμος τι σότο πέφτει.Δεν μπορώ 35 ετών να κάθομαι και να στενοχωριέμαι για την ΑΕΚ και να είμαι κρεμασμένος από τα site να δω τι έγινε.  Ο Θανόπουλος είναι ο πιο ψεύτης και άχρηστος πρόεδρος που είχαμε ποτέ.

και που να σου πω για δημοσιογράφους!! Εκεί να δεις. 

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλή εβδομάδα καισε σένα φίλε. Συγχώρα με που δεν ανταπέδωσα, αλλά είμαστε όλοι στην τσίτα...

Τι τραβάμε!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
το θέμα ξέρεις ποιο είναι? οτι παραδόξως τον Κοζώνη δεν τον βρήκε ο Νοτιάς αλλά ο Θανόπουλος μέσω του Δημητριάδη ο οποίος είναι φίλος με τον Παπαδημητρίου.Ο Νοτιάς προσπαθεί να διασφαλιστεί ώστε να μην την δώσει την ΑΕΚ όπου όπου.Εγώ θεωρώ ότι και ο Κοζώνης είναι θύμα των εδώ "φίλων του". που του έχουν πει ότι θα βάλει αυτά τα 19εκ. και μετά θα διαχειρίοζεται η ομάδα από τα εσοδά της. Είναι δυνατόν να μην έχουμε μάθει ούτε μία εταιρία του. Είναι δυνατόν να παρουσιάζει ένα απλό statement μιας τράπεζας η οποία έχει 3 καταστήματα, η οποία έχει συνολικές καταθέσεις πςελατών 120εκ.$ και το 1/3 το έχει ο Κοζώνης. Από μια Τράπεζα που έχει alert από το fbi να κλείσει μέχρι τις 17/12? νομίζουμε ότι ο Νοτιάς είναι κανένα παιδάκι? Είναι δυνατόν ο Θανόπουλος να λέει σε δημοσιογράφους ότι δεν πρέπει να ψάξουμε τον Κοζώνη?
Είναι δυνατόν ο θανόπουλος να επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν είναι τίποτα στην ΑΕΚ ακόμα να ηγούνται αποστολών και να δίνουν διαταγές στο γραφείο τύπου? Το φωτάκι το κρέμασε ο Θανόπουλος. Τώρα περιμένουμε και τους πελάτες. Το να δοθεί κάπου η ΑΕΚ είναι εύκολο. Το να δοθεί σε σοβαρά χέρια είναι το δύσκολο.Αυτή είναι η αποψή μου και πιστεψέ με ξέρω πολλά λόγω της εργασίας μου για αυτή την υπόθεση αλλά δεν έχω έγγραφα. Εάν είχα, ειλικρινά σου λέω θα τα έδινα σε δημοσιογράφους μόνο και μόνο να καταλάβει ο κόσμος τι σότο πέφτει.Δεν μπορώ 35 ετών να κάθομαι και να στενοχωριέμαι για την ΑΕΚ και να είμαι κρεμασμένος από τα site να δω τι έγινε.  Ο Θανόπουλος είναι ο πιο ψεύτης και άχρηστος πρόεδρος που είχαμε ποτέ.

και που να σου πω για δημοσιογράφους!! Εκεί να δεις.  

ΌΛα αυτά που γράφεις περι Κοζώνη κ των τραπεζών που τον καλύθπτον,ΈΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΧΡΗΖΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡ ΕΡΕΥΝΑΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟ ΠΥΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.Πρόσεξε:δεν τα αμφισβητώ,μου φαίνεσαι πολύ σοβαρός για να πετάς αρλούμπες,αλλά η σοβαρότητα των γραφομένων σου χρήζουν έρευνας ως προς την αξιοπιστία των πηγών σου.

Να σου πω κ κάτι άλλο;;;
σκασίλα μου για τον Κοζώνη τον Νοτιά,τον Θανόπουλο,τις τραπεζες κλπ,κλπ.

Η ΑΕΚ τι πρόκειται να γίνει,που προφανώς τα χρέη της είναι πολλαπλάσια από όσα ξε΄ρουμε.Σύμφωνα ε τον Ισολογισμό της 30/6/2009 που δημοσιεύτηκε,οι βραχυπρόθεσμες κ μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της ,είναι 60 εκ ευρώ.

Δηλαδή: Ε Λ Ε Ο Σ.

Πότε μαζέυτηκαν πάλι τόσα χρέη μεσα σε 4 χρόνια με αποδεδειγμένη την συμπαράσταση του κόσμου;

Και η ταμπακιέρα:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΠΕ΄ΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ;

Το βυθίζουμε ολοκληρωτικά κ ησυχάζουμε(Δ'Εθνική) ή πορευόμαστε ως έχει(πουλάμε Σκόκο κ λοιπούς πρωτοκλασσάτους) κ όπως βγει ,βγήκε;;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από την στεναχώρια μου σήμερα,βολοδέρνω όλη την μέρα στο Ιντερνετ για να βρω ειδησεις κ δεν έχω δουλέψει καθόλου με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ρε πούστη μου. :headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...μου φαίνεσαι πολύ σοβαρός για να πετάς αρλούμπες...

Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο σοβαρό το παλικάρι.
Συνήθως είναι της άρνησης. Δεν του αρέσει ο Κοζώνης, ο ΜΠάγιεβιτς πρέπει να φύγει, ο Μελισσανίδης δεν έπρεπε πέρυσι (πρόπερσι) να μπει, (σχεδόν) όλοι είναι λαμόγια κ.λπ.
Η μόνη θετική πρόταση που έχει κάνει εδώ και 1 1/2 χρόνο που διαβάζω αυτά που γράφει - εκτός από κάτι φαιδρά που έλεγε ότι η ομάδα θα έπαιζε μπάλα με τον Δώνη, ότι ο ΜΠασινάς ήταν παικταράς και κάτι άλλα αστεία - είναι ότι υποστήριζε την πολυμετοχικότητα με πρόεδρο τον Ντέμη.  :2funny:  :2funny: Αυτούς δηλαδή που μας γάμησαν.

Επίσης σε προηγούμενο ποστ μάς είχε πει ότι είναι σαραντάρης. Τώρα μας λέει ότι είναι τριανταπεντάρης, ο φίλος μας.

Μήπως είναι τελικά ο γνωστός κλώνος; Λέω μήπως.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Από την στεναχώρια μου σήμερα,βολοδέρνω όλη την μέρα στο Ιντερνετ για να βρω ειδησεις κ δεν έχω δουλέψει καθόλου με την ΑΡΡΩΣΤΙΑ ρε πούστη μου. :headbang: :headbang: :headbang:
aaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxax.....αυριο δινω γυναικολογια και δεν εχω ανοιξει τιποτα σημερα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
aaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxax.....αυριο δινω γυναικολογια και δεν εχω ανοιξει τιποτα σημερα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γυναικολογία.
Σαν να λέμε τα χρόνια προβλήματα της ΑΕΚ,άλλωστε κ η ΑΕΚ γένους θηλυκού είναι(Η Α.Ε.Κ.)
Γράψε για τα προβλήματα της ΑΕΚ κ θα πάρεις 10 δαγκωτό.

ααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

you can run but you can't hide....

την κυριακη δεν θα αναβληθει το ματς......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom