You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
φαντάσου όμως τι γίνεται!! Για να κάνει ο κοντός εξώδικο ώστε τα χρήματα που του χρωστά η ΑΕΚ να μείνουν μέσα στην ΠΑΕ και να μην τα καρπωθεί κάποιος, φαντάσου τι σχέσεις έχουν μεταξύ τους.
όπως εγώ με τους περισσότερους γαύρους εδώ μέσα.
μπουααααααααααααααααχχχχχχαααααααα
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Ακούω τα σχόλιά σας...
Από ότι όλα δείχνουν(μη λέμε βεβαια κ μεγάλα λόγια) ο θείος Μπομπ είναι με το ένα πόδι [size=20pt]στο καράβι[/size] για να σαλπάρει προς τα εδώ.
Συνημμένα
Και εγώ συμφωνώ ρε παιδιά.Λογικά μόνο αν κάνει πίσω θα χαλάσει.Τώρα όσον αφορά την οικονομική του επιφάνεια είναι θετικό που θα βάλει 22εκ.στην ομάδα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και το ότι έχει ελεγθεί από τη Μόργκαν Στάνλευ,αν είναι έτσι όπως μας τα είπε ο Θανόπουλος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Συμφωνώ. Ο μόνος πραγνατικός λόγος γα να χαλάσει πιστεύω ότι είναι να κάνει πίσω. Ας ελπίσουμε πραγματικά να έχει χρήματα και να αγαπάει όντως την ομάδα. Τι άλλο να πω φίλε? Θα δείξει.
Εμένα με ανησυχεί και το ψιλοπροχωρημένο της ηλικίας του,για ευνόητους λόγους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Δεν υπήρχε και άλλος τρόπος να μπει από την στιγμή που οι μέτοχοι δεν απαιτούν χρήματα. Μόνο με Α.Μ.Κ..Αυτό το ξέραμε. Τώρα είναι αυτό που λέω και παραπάνω. Μακάρι να έχει χρήματα και να θέλει να τα επενδύσει και μακάρι να αγαπάει την ομάδα πραγματικά. Ο,τι και νε λέμε τώρα μόνο ο χρόνος θα δείξει. Πάντως Κροίσος δεν είναι σίγουρα. Το μόνο που με κάνει διστακτικό είναι πως τις ίδιες φράσεις χρησιμοποίησε ο Θανόπουλος και για τους Κύπριους πριν μήνες. Είχε πει "μακάρι να δώσει ο θεός να μπουν αυτοί οι άνθρωποι στην ΑΕΚ" και αποδείχθηκαν απατεώνες. Τα ίδια ακριβώς είπε και σήμερα.....Και εγώ συμφωνώ ρε παιδιά.Λογικά μόνο αν κάνει πίσω θα χαλάσει.Τώρα όσον αφορά την οικονομική του επιφάνεια είναι θετικό που θα βάλει 22εκ.στην ομάδα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και το ότι έχει ελεγθεί από τη Μόργκαν Στάνλευ,αν είναι έτσι όπως μας τα είπε ο Θανόπουλος.
Συμφωνώ.Γι'αυτό και εγώ λέω κάτσε πρώτα να το δούμε και εδώ είμαστε να τον κρίνουμε.Δεν υπήρχε και άλλος τρόπος να μπει από την στιγμή που οι μέτοχοι δεν απαιτούν χρήματα. Μόνο με Α.Μ.Κ..Αυτό το ξέραμε. Τώρα είναι αυτό που λέω και παραπάνω. Μακάρι να έχει χρήματα και να θέλει να τα επενδύσει και μακάρι να αγαπάει την ομάδα πραγματικά. Ο,τι και νε λέμε τώρα μόνο ο χρόνος θα δείξει. Πάντως Κροίσος δεν είναι σίγουρα. Το μόνο που με κάνει διστακτικό είναι πως τις ίδιες φράσεις χρησιμοποίησε ο Θανόπουλος και για τους Κύπριους πριν μήνες. Είχε πει "μακάρι να δώσει ο θεός να μπουν αυτοί οι άνθρωποι στην ΑΕΚ" και αποδείχθηκαν απατεώνες. Τα ίδια ακριβώς είπε και σήμερα.....
Ελπίζω πάντως ότι γίνει να είναι για το καλό της ομάδας,να βρει επιτέλους την ηρεμία της γιατί μετά την καλή περιόδο Μελισ-Καρρά τα έχουμε δει όλα σ'αυτό το σύλλογο.
είσαι μικρός μάλλον. Εάν θυμάσαι Ζαφειρόπουλο, αυτά είναι πταίσματα. Τι να πεις? Οπου φτωχός και η μοίρα του. Πάντως ρε παιδί μου έχουμε και μιζέρια στο DNA μας εμείς οι ΑΕΚζήδες. Δηλαδή κάποιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν η προσωποποίηση της μιζέριας. Εχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και αυτοί και ο καθένας θέλει να υποστηρίξει τα γραφομενά του.Συμφωνώ.Γι'αυτό και εγώ λέω κάτσε πρώτα να το δούμε και εδώ είμαστε να τον κρίνουμε.
Ελπίζω πάντως ότι γίνει να είναι για το καλό της ομάδας,να βρει επιτέλους την ηρεμία της γιατί μετά την καλή περιόδο Μελισ-Καρρά τα έχουμε δει όλα σ'αυτό το σύλλογο.
Καθόλου μικρός δεν είμαι,απλά αναφέρθηκα από την τελευταία καλή περίοδο και μετά.είσαι μικρός μάλλον. Εάν θυμάσαι Ζαφειρόπουλο, αυτά είναι πταίσματα. Τι να πεις? Οπου φτωχός και η μοίρα του. Πάντως ρε παιδί μου έχουμε και μιζέρια στο DNA μας εμείς οι ΑΕΚζήδες. Δηλαδή κάποιες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν η προσωποποίηση της μιζέριας. Εχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και αυτοί και ο καθένας θέλει να υποστηρίξει τα γραφομενά του.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Κλααααααψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεε ....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Βγήκε αμέσως στα φιλαράκια του το μαλακιστήρι!Κλααααααψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεε ....
Το έχασα ρε γαμώτο...
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
5)Πως η ομαδα απο το 70Μ για τ ο 35%, εφτασε να χαριζεται και να μην την παιρνει ανθρωπος???
Αυτό το ποσό ήταν για γέλια. Καμιά Ελληνική ομάδα δε μπορεί να πιάσει τόσα, τι είμαστε Άρσεναλ ή Ίντερ;;;;
αφού δεν απόκτήσαμε γήπεδο στα Φιλαδέλφεια, αποκτήσαμε μπουρδέλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65