Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σενάριο μέν αλλά με τους αμέτοχους, για να την βγάλουν καθαρή όλα πρέπει να τα σκέφτεσαι.Μάλλον μετά απο την  πιθανολογούμενη παραίτηση του πινόκιο-θανόπουλου θα πάμε σε λύση πρωτοδικείου όπου δεν θα υπάρχει βάση νόμου καμμία ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης(όπως έγινε και με την διοίκηση του Ζαγοράκη που διορίστηκε απο το πρωτοδικείο) για τίς κλεψιές και τα χρέη που θα έχει αφήσει.Ετσι θα βγούνε και λάδι οι αμέτοχοι και με τον αχυράνθρωπο που θα τοποθετήσουν θα συνεχίσουν να ελέγχουν την ΑΕΚ.Λέω τώρα εγώ...........  :knuppel:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λεονάρντο: «Έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο»

09/11/2009, 20:24 | Διαβάστηκε 2630 φορές Αποστολή

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας με σκορ 3-1, «έκλεισε» την ψαλίδα από τους πρωτοπόρους στους 11 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, αποτέλεσμα που ανάγκασε πολλούς να θεωρούν ξανά τους κιτρινόμαυρους άξιους διεκδικητές του τίτλου του πρωταθλητή. Τη συγκεκριμένη άποψη συμμερίζεται και ο Λεονάρντο. «Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στο ξεκίνημα. Μένει να φανεί αν θα μας στοιχίσει. Έχουμε αρκετές πιθανότητες για τον τίτλο και σκοπεύουμε να τις εξαντλήσουμε», επισήμανε ο άσος της ΑΕΚ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μπορω ρε σταματα με εχει πιασει η κοιλια μου δεν μπορω αλλο :2funny: :2funny: :2funny:
Γελάς με το "πιθανότητες για τίτλο" ή με το "ο άσος της ΑΕΚ";;; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σώπαινε ρε κρυφοσκατόγαυρε.Νομίζεις δεν σε έχω καταλάβει τι κρυφός γαύορς που είσαι;;;επειδή την λες κ καλά στους γραφικούς γαύρους εδώ μέσα,νομίζεις ότι δεν σε έχουμε καταλάβει

εγώ που είμαι φανεροκρυφοσκατόγαβρος με έχετε καταλάβει;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εσυ ρε κουφαλα να ριχνεις και αλλο αλατι στην πληγη :2funny: :2funny: :2funny:
To Nιόνιο δεν υποστηρίζεις εσύ ή θυμάμαι λάθος;;
Αλλά και πάλι, η ΑΕΚ είναι ο καλύτερος αγοραστής των παλτών σου. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κορυφαίος ο Μαντούκα πάλι!  :S

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Κορυφαιο το οβερ θα ελεγα...  Που μας εδωσε μια ξεκουραστη 300αρα στη τσεπη!! :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρε μπραβο ρε κουφαλα!!  Τι τρελες μαντεψιες ειναι αυτες?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν βλέπουμε μπάλα αλλά τουλάχιστον μας πληρώνει η ομάδα!  :rockon:
Ειδικά τα όβερ είναι σαν να κλέβεις εκκλησία!  :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πραγματικα ... Μονο οι boukαδες δεν το εχουν παρει χαμπαρι ακομα!  Και μας πληρωνουν πλουσιοπαροχα τα οβερακια της.  Χα χα χα χα χα χα χα!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
                          Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ!!!
Μέσα στην ανυπαρξία των πουθενάδων (ο πέτρος παππάς χρησιμοποίησε τον όρο)η ΑΕΚΑΡΑ μας βρίσκει τα πατήματα της έστω και δύσκολα.Ας είναι είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΟΜΠ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για να δούμε τι θα πει αύριο ο Θανόπουλος... :rolleyes:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Για να δούμε τι θα πει αύριο ο Θανόπουλος... :rolleyes:
Φίλε, τις τελευταίες ημέρες διαβάζω το thread, αλλά δεν γράφω όντας ξενρωμένος από αυτά που γίνονται. Ευτυχώς δεν έχουν καταφλερει ακόμη όλοι τους να μου κόψουν το γήπεδο, παρότι το προσπαθούν με αυτά που κάνουν. Αύριο gatte, οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ έχουν τεράστια υποχρέωση στον κόσμο της ΑΕΚ να μην αφήσουν τον Θανόπουλο να φύγει εάν δεν δώσει τις παπαραίτητες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα του Κοζώνη. Δεν θα αντέξει η ΑΕΚ ούτε εμείς ακόμη έναν να κάνει τις δουλειές του μέσω της ΑΕΚ και να την καταστρέψει. Συγνώμη αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα όλο αυτό τον καιρό ποια είναι η οικονομική δυνατότητα του Κοζώνη. Εσύ?
Λοιπόν, εάν ο άνθρωπος ε΄χει αποδεειγμένα μεγάλη επιφάνεια, καλώς να έρθει και να τον υποδεχθούμε με λαμπάδες. Αυτό όμως ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να το ξέρει με αποδείξεις. Δηλαδή, ποιες εταιρίες έχει, τι τζίρο και άλλα.
Αδικο έχω γαμώ το κερατό μου?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε, τις τελευταίες ημέρες διαβάζω το thread, αλλά δεν γράφω όντας ξενρωμένος από αυτά που γίνονται. Ευτυχώς δεν έχουν καταφλερει ακόμη όλοι τους να μου κόψουν το γήπεδο, παρότι το προσπαθούν με αυτά που κάνουν. Αύριο gatte, οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ έχουν τεράστια υποχρέωση στον κόσμο της ΑΕΚ να μην αφήσουν τον Θανόπουλο να φύγει εάν δεν δώσει τις παπαραίτητες εγγυήσεις για την οικονομική δυνατότητα του Κοζώνη. Δεν θα αντέξει η ΑΕΚ ούτε εμείς ακόμη έναν να κάνει τις δουλειές του μέσω της ΑΕΚ και να την καταστρέψει. Συγνώμη αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει ακόμα όλο αυτό τον καιρό ποια είναι η οικονομική δυνατότητα του Κοζώνη. Εσύ?
Λοιπόν, εάν ο άνθρωπος ε΄χει αποδεειγμένα μεγάλη επιφάνεια, καλώς να έρθει και να τον υποδεχθούμε με λαμπάδες. Αυτό όμως ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να το ξέρει με αποδείξεις. Δηλαδή, ποιες εταιρίες έχει, τι τζίρο και άλλα.

ΚΑΘΟΛΟΥ.
Και ακόμα κανείς μας,δεν έχει καταλάβει τι σκατά περιουσία έχει ο Κοζώνης.Έχω ακούσει/διαβάσει 500 διαφορετικές απόψεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι ρε συ που να την ξέρω την οικονομική του δυνατότητα!Απλά επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή την στιγμή και επειδή δεν μπορεί να προξενήσει μεγαλύτερο κακό από αυτό που κάνανε οι "σωτήρες" θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουν τις εξυπναδούλες οι αμέτοχοι και να αφήσουν το Νοτιά να χειριστεί την υπόθεση!Όλοι αυτοί μας είχανε δείξει τις φορολογικές τους δηλώσεις όταν μπηκανε στην ΑΕΚ?Δεν γίνονται πουθενά αυτά...
Ξαφνικά τους έπιασε και ο πόνος για την Ερασιτεχνική...τόσα χρόνια δεν δίνανε ούτε τα νόμιμα στην Ερασιτεχνική και τώρα απαιτούν να βάλει τα 300.000 από τα 5εκ. που έχει υποσχεθεί ο Κοζώνης!Ρε δεν γαμιέστε που μιλάτε ακόμα...
Στην τελική διευκόλυνση στην εταιρία σας πάει να κάνει ο Κοζώνης...και να χαλάσει η δουλειά με υπαιτιότητα του...στην αγαπημένη σας ΑΕΚ που "σώσατε" θα μείνουν τα χρήματα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όχι ρε συ που να την ξέρω την οικονομική του δυνατότητα!Απλά επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή την στιγμή και επειδή δεν μπορεί να προξενήσει μεγαλύτερο κακό από αυτό που κάνανε οι "σωτήρες" θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουν τις εξυπναδούλες οι αμέτοχοι και να αφήσουν το Νοτιά να χειριστεί την υπόθεση!Όλοι αυτοί μας είχανε δείξει τις φορολογικές τους δηλώσεις όταν μπηκανε στην ΑΕΚ?Δεν γίνονται πουθενά αυτά...
Ξαφνικά τους έπιασε και ο πόνος για την Ερασιτεχνική...τόσα χρόνια δεν δίνανε ούτε τα νόμιμα στην Ερασιτεχνική και τώρα απαιτούν να βάλει τα 300.000 από τα 5εκ. που έχει υποσχεθεί ο Κοζώνης!Ρε δεν γαμιέστε που μιλάτε ακόμα...
Στην τελική διευκόλυνση στην εταιρία σας πάει να κάνει ο Κοζώνης...και να χαλάσει η δουλειά με υπαιτιότητα του...στην αγαπημένη σας ΑΕΚ που "σώσατε" θα μείνουν τα χρήματα!

ΟΚ σε αυτά που λες,αλλά αν είναι να γίνει κα΄τι,να είναι καλό,όχι άλλος ένας ΄΄Σκλαβενίτης΄΄.
αφού παέι να βρεθεί κάτι ας σιγουρευτούμε πρώτα ότι πρέπει να αισιοδοξούμε για΄ένα καλύτερο αύριο κ όχι για νέα Πέτρινα χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom