δηλαδή πιστεύεις ότι αξίζει για 5εκ. να πάρει την ΑΕΚ κάποιος που δεν θα ξέρουμε τι και ποιος είναι είναι. Επειδή κάποιος μαλάκας θέλει να ξεφορτωθεί την ΑΕΚ, να μας φορτωθεί ένας ενδεχόμενος απατεώνας? Είναι δυνατόν να μην ξέρει ο κόσμος τι εστί Κοζώνης? Δεν ζήτησα φορολογική δήλωση, αλλά να μην ξέρουμε τι δυνατότητες έχει? ¨οχι ρε gatte!! Αρκετοί έχουν περάσει. Θυμάσαι τον σκλαβενίτη? Εάν δεν τον έβγαζαν οι εφημερίδε ςστην φόρα, θα ξέραμε ποιος ήταν? Μην τα ξεχνάμε. και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι είναι απατεώνας, αλλά εάν δεν είναι, οφείλει να πει στον κόσμο ποιος είναι! Ετσι το βλέπω εγώ. Ακούω για 50εκ, γα 100εκ., για γήπεδο, για 10 μεταγραφές...Όχι ρε συ που να την ξέρω την οικονομική του δυνατότητα!Απλά επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή την στιγμή και επειδή δεν μπορεί να προξενήσει μεγαλύτερο κακό από αυτό που κάνανε οι "σωτήρες" θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουν τις εξυπναδούλες οι αμέτοχοι και να αφήσουν το Νοτιά να χειριστεί την υπόθεση!Όλοι αυτοί μας είχανε δείξει τις φορολογικές τους δηλώσεις όταν μπηκανε στην ΑΕΚ?Δεν γίνονται πουθενά αυτά...
Ξαφνικά τους έπιασε και ο πόνος για την Ερασιτεχνική...τόσα χρόνια δεν δίνανε ούτε τα νόμιμα στην Ερασιτεχνική και τώρα απαιτούν να βάλει τα 300.000 από τα 5εκ. που έχει υποσχεθεί ο Κοζώνης!Ρε δεν γαμιέστε που μιλάτε ακόμα...
Στην τελική διευκόλυνση στην εταιρία σας πάει να κάνει ο Κοζώνης...και να χαλάσει η δουλειά με υπαιτιότητα του...στην αγαπημένη σας ΑΕΚ που "σώσατε" θα μείνουν τα χρήματα!
Το μόνο που δεν έχω ακούσει είναι ποιες εταιρίες έχει και ποια είναι η οικονομική του δυνατότητα!!