aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Γι'αυτό το σκοπό υπάρχει ο Ευρωθρύλος ρε συΆντε κάνα ποντάκι για τη μαμά πατρίδα !να ανέβουμε πάνω από τους Ελβετούς!
Ο ευρωθρυλος τα έχει παρει τα ποντάκια του φέτος …μην τα ισοπεδώνουμε όλα !και έχει και συνέχεια για τη θρυλαρα… το μήνυμα μου δε περιέχει καμιά δόση ειρωνείας για την ΑΕΚ !μακάρι να κερδίσει σήμερα!Γι'αυτό το σκοπό υπάρχει ο Ευρωθρύλος ρε συ
E τότε οφείλω να ανακαλέσω φι'αυτό που είπα....μου είναι ειλικρινά αδιάφορο πάντως το τί κάνει ο ΟΣΦΠ στην Ευρώπη.Ο ευρωθρυλος τα έχει παρει τα ποντάκια του φέτος …μην τα ισοπεδώνουμε όλα !και έχει και συνέχεια για τη θρυλαρα… το μήνυμα μου δε περιέχει καμιά δόση ειρωνείας για την ΑΕΚ !μακάρι να κερδίσει σήμερα!
τι καμπουρα να δουμε ρε ακουπε???αλλά δε ξέρουν μάλλον πως η καμήλα δε βλέπει τη δικιά της καμπούρα.
ρε πισωγλεντη μην ανακατευεσαι με μας,στρακια δεν γουσταρουμε στο τοπικ μας.τι καμπουρα να δουμε ρε ακουπε???
αντε τραβα να θαυμασεις το ωατραχοδημιουργημα..
Ο καθένας έχει την άποψη του .όλες οι απόψεις από τη θέση που γίνονται έχουν τα δικα τους κριτήρια ! για αυτό υπάρχει ο διάλογος για να κάνουμε αντιπαράθεση και να βγάζουμε συμπεράσματα !E τότε οφείλω να ανακαλέσω φι'αυτό που είπα....μου είναι ειλικρινά αδιάφορο πάντως το τί κάνει ο ΟΣΦΠ στην Ευρώπη.
Υ.Γ:Να ξέρεις πως η ειρωνική μου απάντηση είναι επειδή έχουμε συνηθίσει να ειρωνεύονται οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες σου την ΑΕΚ,αλλά δε ξέρουν μάλλον πως η καμήλα δε βλέπει τη δικιά της καμπούρα.
ελα να μαζεψεις την καριολα σου να πατε γηπεδο γιατι μου εχει λιωσει το καυλι απο το πολυ τσιμπουκωμα..ρε πισωγλεντη μην ανακατευεσαι με μας,στρακια δεν γουσταρουμε στο τοπικ μας.
τι λιωσει ρε κακομοιρη,το εχεις ξεφλουδισει απο το τρομπαρισμα.μαλακακο το παιζεις και μαγκα επειδη εχεις την ευνοια του μοντ.σε εχουμε γραμενο στα παπαρια μας.ελα να μαζεψεις την καριολα σου να πατε γηπεδο γιατι μου εχει λιωσει το καυλι απο το πολυ τσιμπουκωμα..
φαινεται..σε εχουμε γραμενο στα παπαρια μας.
Ο ευρωθρυλος τα έχει παρει τα ποντάκια του φέτος …μην τα ισοπεδώνουμε όλα !και έχει και συνέχεια για τη θρυλαρα… το μήνυμα μου δε περιέχει καμιά δόση ειρωνείας για την ΑΕΚ !μακάρι να κερδίσει σήμερα!
Ένας λόγος που πρέπει να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας στην Ευρώπη είναι ότι μας βλέπουν ως Ελλάδα στο εξωτερικό οποια ομάδα και αν παίζει δεν παύει να είναι ελληνική και ένας ακόμα λόγος υποστήριξης είναι ότι όσες περισσότερες ομάδες ελληνικές στην Ευρώπη πιο πολλά λεφτά πέφτουν στην αναβάθμιση των ομάδων μας !και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!Σωστός,σωστότατος και άψογος.
Μάλλον σε παρεεμηνευσε ο αδερφός Νάτσο Σκόκο.Νάτσο βάλε κανά γκολ σήμερα ρεεεεεεε.
Εγώ σε κατάλαβα ότι δεν ειρωνευόσουν.
Ευχαριστούμε για τις ευχές και ας τις επικαλεύεσαι ύπο το πρίσμα και μόνο του εθνικού συμφέροντος-δεν είναι κακό.
ναι,ελληνικες με 10 ξενους στην εντεκαδα.αντε να ισχυσει το μετρο για 6 γηγενεις στην ενδεκαδα.να γλυτωσουμε απο τους διαφορους μαντουκες,χερσυ,μπλανκο,αρτσε,γιαχιτς,ενσαλιβα,γιαχαγια.Ένας λόγος που πρέπει να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας στην Ευρώπη είναι ότι μας βλέπουν ως Ελλάδα στο εξωτερικό οποια ομάδα και αν παίζει δεν παύει να είναι ελληνική και ένας ακόμα λόγος υποστήριξης είναι ότι όσες περισσότερες ομάδες ελληνικές στην Ευρώπη πιο πολλά λεφτά πέφτουν στην αναβάθμιση των ομάδων μας !και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
ναι,ελληνικες με 10 ξενους στην εντεκαδα.αντε να ισχυσει το μετρο για 6 γηγενεις στην ενδεκαδα.να γλυτωσουμε απο τους διαφορους μαντουκες,χερσυ,μπλανκο,αρτσε,γιαχιτς,ενσαλιβα,γιαχαγια.