Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ναι,ελληνικες με 10 ξενους στην εντεκαδα.αντε να ισχυσει το μετρο για 6 γηγενεις στην ενδεκαδα.να γλυτωσουμε απο τους διαφορους μαντουκες,χερσυ,μπλανκο,αρτσε,γιαχιτς,ενσαλιβα,γιαχαγια.
Κ'εμείς από Οσκαροντομίδες!!! Τόπο στα ελληνόπουλα άμπαλοι!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αντε κ γω συμφωνώ.Βρες μου όμως κανέναν σοβαρό Έλληνα για να στελεχώσεις την ομάδα σου κ να πάψουν οι μικρές ομάδες να ζητάνε για τον εκάστοτε Έλληνα ,τον ουρανό με τ'αστρα,και γω μαζί σου.Γιατί αν κοιτάξεις,δεν υπάρχουν κ πολλοί σπουδαίοι παίχτες στην χώρα μας για να΄αξίζει να δπανήσεις.Ένα ταλέντο άντε δυο-τρια κυκολοφοτρούσαν το καλοκαίρι στην πιάτσα,που έψαχναν να πάνε σε μεγάλη ομάδα κ ο ένας ήταν ο Μάκος.Από κει καταλαβαίνεις επίπεδο.
καταρχας οχι μονο να κοιταμε να αγορασουμε αλλα και τις ακαδημιες.ο παυλης για μενα ειναι πολυ καλυτερος του μπλανκο.αν δεν εχει παιχνιδια στα ποδια του ομως πως θα δειξει το ταλεντο του;και ταλεντα υπαρχουν στην ελλαδα.τον κουτσιανικουλη δεν μπορουσαμε να τον παρουμε;και ο μακος ειναι καλο παιχτακι,δεν μπορει να ξεχασε την μπαλα.εχουμε καλα ταλεντα πιστευω αλλα με την νοοτροπια και την ξενομανια που εχουμε,δεν τα αφηνουμε να αναδειχτουν.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έτσι φίλε. Δε γίνεται οι πιτσιρικάδες στην Εθνική Νέων να ξανακάνουν πελάτες τους Πορτογάλους, με τους άμπαλους Λιθουανούς να έχουν 30(!) τελικές και συχνές διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις και στους μπουρδελοσυλλόγους μας να μην έχουν θέση ούτε στη 18άδα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Έτσι φίλε. Δε γίνεται οι πιτσιρικάδες στην Εθνική Νέων να ξανακάνουν πελάτες τους Πορτογάλους, με τους άμπαλους Λιθουανούς να έχουν 30(!) τελικές και συχνές διακρίσεις στις διεθνείς διοργανώσεις και στους μπουρδελοσυλλόγους μας να μην έχουν θέση ούτε στη 18άδα.
αυτά πες τα στον κάθε μαλάκα που κάθεται και κατακρίνει τον κάθε νέο που βγαίνει στο κουρμπέτι.

από εχτές κιόλας είδες πόσοι έβριζαν μητρογλου σοιλέδη Φετφατζίδη.

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αδέρφια καλησπέρα.Σχετικά νέος στο site,πολύ παλιός στην αρρώστια μας.Το μοναδικό που έχω να πω είναι μετά από την σρακοστή που έχουμε τραβήξει...."Καλή Ανάσταση"

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
αυτά πες τα στον κάθε μαλάκα που κάθεται και κατακρίνει τον κάθε νέο που βγαίνει στο κουρμπέτι.

από εχτές κιόλας είδες πόσοι έβριζαν μητρογλου σοιλέδη Φετφατζίδη.
Και κάνουν και αβάντες στον Όσκαρ... :jerking: :jerking:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=20pt]ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ!!![/size]

[size=20pt]1-0!!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!γαμω την γκαντεμιά μου,γαμω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μαλάκα...έκανα τα βουντού μου σήμερα...όλα Ο.Κ...όπως χτές με τον γαύρο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μαλάκα...έκανα τα βουντού μου σήμερα...όλα Ο.Κ...όπως χτές με τον γαύρο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκανες τα βουντου σου ομως για αρκετη η ωρα και η αεκ δυστηχως το ρουφηξε..

καταρα πια αυτη η ομαδα να χαμογελασει λιγο..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα βάλει και 2ο.....έχω ρίξει μέσα κόκκαλα βροντόσαυρου...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ουτε να χαρούμε μισή ωρα δεν μπορούμε ρε πούστη μου πια..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σκατά....ανάποδα λειτουργούν....... :S :S :S :S :S :S

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ποιο συνθημα ταιριαζει απολυτα στην αεκουλα του βατραχουλη?????????

Ενα μπου..... (σεβομαι το φορουμ που μας φιλοξενει)..... ενα μπου.... εισαστε....!!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.741
Πόντοι
12.056
Σιγα που ηθελε να βαλει γκολ ο Μαντουκα...
Σαν κριαρι πηγε πανω την μπαλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ουτε το μπιλιαρδο δεν γινετε αυτο  :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom