Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
Βρε ηλίθιε, όταν λέω Α Εθνική, εννοώ Α Εθνική . Από το 1959. Σε αυτό που πόσταρες, βλέπω ότι από τον Βαζελο έχετε 11 ηττες εντός . Από την ΑΕΚ έχετε 16. Ξέρεις ποιος αριθμός από τους 2 είναι μεγαλύτερος ;

Για το κύπελλο κράτησα επιφύλαξη . Αν το βρω , θα σου πω.

Πρωτάθλημα πριν το 59 δεν έψαξα γιατί εσείς παίζατε με τον Εθνικό , ενώ εμείς με τον Βαζελο και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Γίδια γαύροι.
Α, ναι ξεχασα. Τα πρωταθληματα τα μετρατε απο οταν σας συμφερει. Οκ ποσες θελεις; 16 φορες με εχεις κερδισει; Περισσοτερες απο τους αλλους; Οκ. Μονο που ο βαζελος ειναι ΠΑΝΩ απο σενα. Δηλαδη η Αεκ ειναι τριτη. Τι μου λες δηλαδη οτι εγινες ισια κι ομοια μαζι μου; Ειμαι πρωτος και απο τον βαζελο και εισια κατω απο αυτον. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! Παντα να ψαχνετε κατι να βρειτε για να δειξετε οτι ειστε σε κατι ανωτεροι. Πουθενα δεν ειστε και παντα ειστε απο κατω απο τον Ολυμπιακο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
έρχεται το ευρωπαϊκό...
Ανελαβε ποστο στην αεκ ο Καρεμπε; Οχι ρε πουστη μου.

Ρε την αεκ... Σαν την κυρια Κοκοβικου που ξεψαρωσε μόλις της εβαλε στεφανι ο Αντωνακης... Η κυρια Ελενιτσα του δημοτικου. :2funny:

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.211
Πόντοι
3.786
Α, ναι ξεχασα. Τα πρωταθληματα τα μετρατε απο οταν σας συμφερει. Οκ ποσες θελεις; 16 φορες με εχεις κερδισει; Περισσοτερες απο τους αλλους; Οκ. Μονο που ο βαζελος ειναι ΠΑΝΩ απο σενα. Δηλαδη η Αεκ ειναι τριτη. Τι μου λες δηλαδη οτι εγινες ισια κι ομοια μαζι μου; Ειμαι πρωτος και απο τον βαζελο και εισια κατω απο αυτον. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! Παντα να ψαχνετε κατι να βρειτε για να δειξετε οτι ειστε σε κατι ανωτεροι. Πουθενα δεν ειστε και παντα ειστε απο κατω απο τον Ολυμπιακο.
Μετράω τα πρωταθλήματα σου. Εγώ είπα ότι έχεις 47. Αλλά στατιστικά στο πρωτάθλημα μετράω από τοτε που υπάρχει πρωτάθλημα: αυτό που παίζουν όλοι με όλους στην έδρα όλων....

Ούτε αμφισβήτησα ποτέ ότι η ΑΕΚ είναι 3η σε τίτλους. Αυτό που είπα είναι ότι ο γαύρος έχει 75 τίτλους , ο Βαζελος 39, η ΑΕΚ 29 και ο ΠΑΟΚ 11. Μάθε να διαβάζεις τι σου λένε πριν γράψεις τις γαυρικες μαλακίες σου .

Θα ψάξω και ποσους αποκλεισμούς έχετε από το κύπελλο από την ΑΕΚ και πόσες από τον ΠΑΟ, όταν έχω χρόνο. Νομίζω ότι πιο συχνά αποκλείεστε από την ΑΕΚ, αλλά επιφυλάσσομαι.

Πάντως , βαζελοι και παοκτσηδες γενικά είναι πιο αξιοπρεπείς από εσάς παρόλο που ήρθαν 2οι φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα. Εσείς σκουζετε συνέχεια εδώ σαν ξεκωλιασμενες παρθένες. Περαστικά κωλόγαυροι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
@Reznov

Μην γελας καθολου, βρες ψυχιατρο, δεν ειναι καλα οι ανθρωποι.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.211
Πόντοι
3.786

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
Μετράω τα πρωταθλήματα σου. Εγώ είπα ότι έχεις 47. Αλλά στατιστικά στο πρωτάθλημα μετράω από τοτε που υπάρχει πρωτάθλημα: αυτό που παίζουν όλοι με όλους στην έδρα όλων....

Ούτε αμφισβήτησα ποτέ ότι η ΑΕΚ είναι 3η σε τίτλους. Αυτό που είπα είναι ότι ο γαύρος έχει 75 τίτλους , ο Βαζελος 39, η ΑΕΚ 29 και ο ΠΑΟΚ 11. Μάθε να διαβάζεις τι σου λένε πριν γράψεις τις γαυρικες μαλακίες σου .

Θα ψάξω και ποσους αποκλεισμούς έχετε από το κύπελλο από την ΑΕΚ και πόσες από τον ΠΑΟ, όταν έχω χρόνο. Νομίζω ότι πιο συχνά αποκλείεστε από την ΑΕΚ, αλλά επιφυλάσσομαι.

Πάντως , βαζελοι και παοκτσηδες γενικά είναι πιο αξιοπρεπείς από εσάς παρόλο που ήρθαν 2οι φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα. Εσείς σκουζετε συνέχεια εδώ σαν ξεκωλιασμενες παρθένες. Περαστικά κωλόγαυροι.
79 τίτλους έχει ο Ολυμπιακος, τα ψαλιδια να τα κανεις σε αλλους.

Ψαξε, σε παρακαλω και ποτε εκανες την καλυτερη σου εμφανιση στην εδρα μου ανεξαρτητου αποτελεσματος. Ειναι στατιστικά που μετραει στην ανωτεροτητα. Ψαξε Καπετανιε.

Αληθεια τωρα, κυβερνας βαπορι; Και δεν εχει γινει τιτανικος ακομα;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.463
Πόντοι
6.056
@Reznov

Μην γελας καθολου, βρες ψυχιατρο, δεν ειναι καλα οι ανθρωποι.
για το κυρια κοκοβικου γελασα :2funny:

κατα τα αλλα ο σαββιδαρος τελικα καταφερε και εφτιαξε μια ομαδα φετος

απλα δεν ηταν η δικια του

τον ευχαριστουμε αλλα πουλο χθες

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
911
Πόντοι
86
Ο άλλος πήρε νταμπλ μετά από 500.135.000 χρόνια και κάθεται και μετράει πόσες φορές με έχει αποκλείσει στο κύπελλο και πόσες φορές είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από εμένα. Αλλά όχι, δεν τους έχουμε κάνει κομπλεξικους. :blahblah1:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
Ο άλλος πήρε νταμπλ μετά από 500.135.000 χρόνια και κάθεται και μετράει πόσες φορές με έχει αποκλείσει στο κύπελλο και πόσες φορές είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από εμένα. Αλλά όχι, δεν τους έχουμε κάνει κομπλεξικους. :blahblah1:
Μην μιλας. Δειξε σεβασμο. Ειναι η νταμπλουχος ομαδα που μας εχει κερδισει στο σπιτι μας περισσοτερες φορες απο τους αλλους. Θα σεβεσαι! Θα σεβεσαι και εσυ και ολοι μας οι γαυροι!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246

κατα τα αλλα ο σαββιδαρος τελικα καταφερε και εφτιαξε μια ομαδα φετος

απλα δεν ηταν η δικια του

τον ευχαριστουμε αλλα πουλο χθες
«Την ψωνισε».... Που ελεγε και ο Αντωνακης. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.211
Πόντοι
3.786
79 τίτλους έχει ο Ολυμπιακος, τα ψαλιδια να τα κανεις σε αλλους.

Ψαξε, σε παρακαλω και ποτε εκανες την καλυτερη σου εμφανιση στην εδρα μου ανεξαρτητου αποτελεσματος. Ειναι στατιστικά που μετραει στην ανωτεροτητα. Ψαξε Καπετανιε.

Αληθεια τωρα, κυβερνας βαπορι; Και δεν εχει γινει τιτανικος ακομα;
75 έχει. Δεν μετράω μαλακίες...και η ΑΕΚ έχει λιγκ καπ και σούπερ καπ αλλά δεν τα μέτρησα ποτέ.

Κάτι κύπελλα Χριστούγεννων κλπ , μέτρησέ τα εσύ.

Όχι. Δένω τάνκερ σε μαρίνα παίζοντας ταυτόχρονα σκάκι ή λύνοντας σουντόκου.

Μάθε γράμματα και αριθμούς πρώτα, επιστήμονα της 7... Ήθελα να ήξερα απο ποτέ έχεις να δεις την ομάδα σου στο γήπεδο ή αν μαθαίνεις τα νέα της από τον "πρωταθλητή"

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
75 έχει. Δεν μετράω μαλακίες...και η ΑΕΚ έχει λιγκ καπ και σούπερ καπ αλλά δεν τα μέτρησα ποτέ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΜΕ.

Συνολικα στο ποδοσφαιρο εχω 80 ειναι και ενα Βαλκανικο που κοσμει το ερυθρολευκο μουσειο. Δεν ειναι Ευρωπαικο αλλα σε αυτον τον θεσμο πηγα, έφτασα τελικο, κερδισα την κουπα, και την εφερα.

Που θα σας κανουμε ψαλιδι γιατι εσεις δεν μετρατε τα δικα σας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.076
Πόντοι
28.246
Καπετανιε, και σου εχω κανει την χαρη και δεν εχω συμπεριλαβει και τα νταμπλ και κινδυνευω να τα ακουσω απο τους γαυρους. Αν τα βάλω και αυτα μεσα παρα εναν χρονο λιγοτερο βγαινουν ολα μαζι οσο ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ. 98.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.081
Πόντοι
456
Κανείς δεν κοιτάει την ουσία που είναι οτι ο λαθρέμπορας παραδίδει δωρεάν σεμινάρια πως κάνουν μπίζνες, που έλεγε και ο μάκαρος ,οι αεριτζήδες και οι απατεώνες στο ελλαδιστάν. πήρε τζάμπα την αεκ που χρώσταγε σε όποιον μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά,γαλλικά κλπ, - στ αρχίδια του οι τρίτες εθνικές αυτά είναι για τους ρομαντικούς- και με μόνα έξοδα τους μισθούς των ρωσοπόντιων γορίλλων που έχει να τραμπουκίζει κόσμο και μερικά δωράκια σε διαιτητές και στον μπαλτάκο φέτος, θα την πουλήσει σε κανά κορόιδο άραβα νταμπλούχα και με καινούργιο γήπεδο που χτίστηκε με τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ, του οπαπ και της ευρωπαικής ένωσης, έχοντας και τα κορόιδα τους νοσταλγούς της βυζαντινής αυτοκρατορίας να κανουν συλλαλητήρια και να φωνάζουν αγιά σοφιά εδώ και τώρα - (άσχετα που τώρα έχει στείλει ο οπαπ εξώδικα σε όλους τους σταθμούς και τα σάιτ να λένε οπαπ αρένα και όχι αγία σοφία που τους κορόιδευε), και θα κονομήσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.
Άντε άλλος έλληνας με 0 ευρώ να βγάλει 100 εκατομμύρια σε 5-6 χρόνια πόσα είναι από τότε που έπαιζε στα τοπικά η αεκ. αυτός πρέπει να γράψει βιβλίο.Θυμάμαι τον καρατζαφέρη που έλεγε οτι ο καλύτερος υπουργός εμπορίου στην ελλάδα θα ήταν ο μελλισαν, δεν υπάρχει κανείς στα βαλκάνια που να ξέρει καλύτερα το λαθρεμπόριο.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.790
Πόντοι
6.536
Hip Hop Wtf GIF

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.303
Πόντοι
5.006
στην Ισπανια εχει κατι ωραια κλουμπ με πουτανες.... τωρα τελευταια προτιμουν τις ερυθρολευκες.... αμα θες πεστο μας να σε στειλουμε
Βρε τραβα να σε γαμησουν έχεις φαει τις ψωλες του αιώνα :alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.115
Πόντοι
11.956
Ανελαβε ποστο στην αεκ ο Καρεμπε; Οχι ρε πουστη μου.

Ρε την αεκ... Σαν την κυρια Κοκοβικου που ξεψαρωσε μόλις της εβαλε στεφανι ο Αντωνακης... Η κυρια Ελενιτσα του δημοτικου. :2funny:
Κοίτα την απάντηση μου χαχαχαχαχα ΝΤΑΜΠΛ....ευκολα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.339
Πόντοι
2.356