Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Είσαι ψείρα στο γιακά μην κουνας την ουρά σου μπροστά μου δεν θα ασχοληθώ να σε γαμησω
Ρε μιλαμε εχουν πολλη πλακα. Βαζελοι, ασπρομαυροι, κιτρινομαυροι. :grin::2funny:
Μπραμπ, παω να φτιαξω ποτο. Θα σου προτεινα το ιδιο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
Ρε μιλαμε εχουν πολλη πλακα. Βαζελοι, ασπρομαυροι, κιτρινομαυροι. :grin::2funny:
Μπραμπ, παω να φτιαξω ποτο. Θα σου προτεινα το ιδιο.
Για γέλια είναι όλοι τους μου έβαλε ο αλλος φωτογραφία την τζάμπα σοφια και το τρόπαιο μπροστα να το προσκυνησουμε κάτσε να λύσω την ζώνη να παω γονυπετης για προσκύνημα στο 3ο νταμπλ της αεκ

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Καλως τα καυλερά παλικάρια της αεκ .Ψάχνω να γαμηθώ επειδή ο ROB.C δεν γαμάει βρωμόγερους Δεν είναι νεκρόφιλος .Παρακαλώ τους νταμπλούχους να ξεσκίσκουνε τον ζαρωμένο κώλο μου ,είμαι σε μόνιμη υστερία,δεν με πιάνουνε τα ψυχοφάρμακα, θέλω πούτσα πράσινη κίτρινη παοκτζίδικη αρειανή, πούτσα νάναι κι ότι νάναι, γαμήστε με κατουρήστε με να ηρεμήσω ,τον παίρνω από όλες τις τρύπες με ταλέντο κ μεράκι
zebu (2).gif
Φιλάκια
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Για γέλια είναι όλοι τους μου έβαλε ο αλλος φωτογραφία την τζάμπα σοφια και το τρόπαιο μπροστα να το προσκυνησουμε κάτσε να λύσω την ζώνη να παω γονυπετης για προσκύνημα στο 3ο νταμπλ της αεκ
Πρεπει να πλυθεις πρωτα πριν μπεις μεσα. Και το τζαμι δεν ειναι ετοιμο, δεν εχει ακομα βρυσες.
.
Ο αλλος με παρεθεσε και χορευει σαν τη ροζαλια.

Τελευταία τροποποίηση:

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
Για κάνα λαιβ στριμινγκ στο τικ τοκ Είσαι να προμοταρεις κρέμες

στην Ισπανια εχει κατι ωραια κλουμπ με πουτανες.... τωρα τελευταια προτιμουν τις ερυθρολευκες.... αμα θες πεστο μας να σε στειλουμε

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Ωωωωωω εγινε πιο ευκολος ο δρομος. Γιατι εγω χρειαστηκε να περάσω τρεις αντιπαλους και τους περασα με πεντε νικες και μια ισοπαλια. Η ιδια ερωτηση. Θα ερθετε στο Europa ρε παλικαρια ή θα πατε στο πιο κατω;

Περυσι πέρασες 3 αντιπάλους??

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Περυσι πέρασες 3 αντιπάλους??
Εισαι και μαλακας. Περυσι και προπερσι δεν πηγα καθολου. Την σεζον 2019-2020 καλοκαιρι παρακολουθουσες καθολου; Η απο περυσι αποφασισες να ασχοληθεις;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εισαι και μαλακας. Περυσι και προπερσι δεν πηγα καθολου. Την σεζον 2019-2020 καλοκαιρι παρακολουθουσες καθολου; Η απο περυσι αποφασισες να ασχοληθεις;

Είσαι και βλακας, σου λέω για πέρυσι που σε γαμησαν της μοσαντ, για να ανταπαντησεις, να κάνουμε κάνα τζιβιτζιλικι στο τελος

Τελικά θες απλά να σου λέω για τα merkava που σου έβαλαν στον πάτο, δεν εξηγείται αλλιώς :thefinge:

Θυμάμαι και μολντε, και χερενφειν, και 7αρες μην φοβάσαι. Έχω δει τον πάτο σου σε διαχρονικές ταινίες του Marc dorcel :tooth:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.045
Πόντοι
456
Είσαι και βλακας, σου λέω για πέρυσι που σε γαμησαν της μοσαντ, για να ανταπαντησεις, να κάνουμε κάνα τζιβιτζιλικι στο τελος

Τελικά θες απλά να σου λέω για τα merkava που σου έβαλαν στον πάτο, δεν εξηγείται αλλιώς :thefinge:

Θυμάμαι και μολντε, και χερενφειν, και 7αρες μην φοβάσαι. Έχω δει τον πάτο σου σε διαχρονικές ταινίες του Marc dorcel :tooth:
όταν γαμούσε ο ολυμπιακός γιουβέντους, ατλέτικο,μάντσεστερ στο καραισκάκη, το αεκάκι έπαιζε με την δόξα τριγλίας. τα τσίρκουλα με την ομάδα του ποταμού νερέτβα τα θυμάσαι? άμα μιλάει και το αεκάκι για οτιδήποτε στο ποδόσφαιρο να πάμε να φουντάρουμε όλοι.σε όλα τα ομαδικά σπορ έχει πέσει στην τρίτη κατηγορία, τι πα να συγκρίνετε κακομοίρηδες με το θηρίο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

Τις τεσσαρες, πενταρες, εξαρες, που μαζεψες και μεσα στον Πειραια και κειθε οπου ησουνα και ειχες για εδρα τις θυμασαι; Αστα διαλα που ταπωθηκες και μου το γυρισες στο και καλα τζερτζελακι για να περναει η ωρα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Κατσε να σου πω την σειρα γιατί δεν ξέρεις λογω οτι δεν εχεις ξανα παιξει. Ξεκινας προκριματικα τσου λου πρεπει να περάσεις τρεις γυρους. Αν περασεις τους πρωτους δυο εξασφαλιζεις γιουροπα. Αν δεν περασεις παιζεις προκριματικα γιουροπα, αν περασεις τον πρωτο προκριματικο γιουροπα εξασφαλιζεις το καρνεισον και συνεχιζεις για γιουροπα να παιζεις προκριματικα. αν οχι παιζεις προκριματικα καρνεισον. Αν δεν περασεις και εκει δεν εχει αλλο. Που το βλεπεις να παιζεις;
Τσου Λου.

Εσύ έως που λες θα φτάσει ο γαυρουλης ;
Σήμερα είναι μέρα χαράς νανανανανανανανανα φορτσα αεκαρα νανανανανα τις κούπες θα σηκώσουμε στα νέα δειλινά νανανανανανανανανανανανανα
:rockon:
Γαυρακο, από την τρελή χαρά που σας σκίσαμε την κωλαρα τραγουδάς συνέχεια ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Καπετανιο, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο γαυρουλης όπως τον αποκαλείς αλλά κάπου έλεος ρε σεις. Η μεγαλύτερη ομάδα, μακράν κιόλας, στην Ελλάδα. Και πανικός σε όλο τον πλανήτη. Κάπου έλεος. Είπαμε, να το πανηγυρίζετε αλλά εσείς το ξεφτυλισατε λες και σηκωσατε ciampions league και ευρωπαϊκό σούπερ καπ καπάκι. Μιλάμε άνθρωπος που γεννήθηκε το 1979 μέχρι σήμερα στα 43 του δεν είχε ξανά δει δύο κούπες μαζί από την αεκ. Η ΩΡΑ τα λέει όχι εγώ

Τελευταία τροποποίηση:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Καπετανιο, δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει ο γαυρουλης όπως τον αποκαλείς αλλά κάπου έλεος ρε σεις. Η μεγαλύτερη ομάδα, μακράν κιόλας, στην Ελλάδα. Και πανικός σε όλο τον πλανήτη. Κάπου έλεος. Είπαμε, να το πανηγυρίζετε αλλά εσείς το ξεφτυλισατε λες και δηλώσατε ciampions league και ευρωπαϊκό σούπερ καπ καπάκι. Μιλάμε άνθρωπος που γεννήθηκε το 1979 μέχρι σήμερα στα 43 του δεν είχε ξανά δει δύο κούπες μαζί από την αεκ. Η ΩΡΑ τα λέει όχι εγώ
Συγγνώμη Ζεμπου. Παρασυρθηκαμε. Θα δείξουμε έλεος. Από εδώ και πέρα που θα σας γαμαμε περισσότερο από ποτέ (μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες ήττες που έχει η ομάδα σου εντός έδρας, τις έχει από την ΑΕΚαρα) στο τέλος θα σας χαϊδευουμε. Άντε,καλημέρα τώρα.

Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι καύλα._

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Συγγνώμη Ζεμπου. Παρασυρθηκαμε. Θα δείξουμε έλεος. Από εδώ και πέρα που θα σας γαμαμε περισσότερο από ποτέ (μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες ήττες που έχει η ομάδα σου εντός έδρας, τις έχει από την ΑΕΚαρα) στο τέλος θα σας χαϊδευουμε. Άντε,καλημέρα τώρα.

Τελεία και παύλα ΑΕΚ είσαι καύλα._
Αμα ψάξω και τις βρω πόσες με έχεις κερδίσει μέσα στην εδρα μου και βγεις λάθος θα φωνάξεις ότι είσαι μαλακας; Γιατί και ο Τσακίρης 8 έλεγε ότι είναι στην Φιλαδέλφεια οι ήττες της αεκ από τον Ολυμπιακό αλλά βγήκανε περισσότερες

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
(μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες ήττες που έχει η ομάδα σου εντός έδρας, τις έχει από την ΑΕΚαρα)
Αμα ψάξω και τις βρω πόσες με έχεις κερδίσει μέσα στην εδρα μου και βγεις λάθος θα φωνάξεις ότι είσαι μαλακας; Γιατί και ο Τσακίρης 8 έλεγε ότι είναι στην Φιλαδέλφεια οι ήττες της αεκ από τον Ολυμπιακό αλλά βγήκανε περισσότερες
Παρακαλειται ο @raopau που αρέσκεται σε αυτά, αν συμφωνεί να ξεκινήσει την έρευνα. Δεν βιαζόμαστε, γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές. Θα σιγονταρω στην έρευνα.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Λέω ότι ο ΟΣΦΠ τις περισσότερες ηττες στην έδρα του στην Α Εθνική τις έχει από την ΑΕΚ (16). Επίσης , με μικρή επιφύλαξη , τους περισσότερους αποκλεισμους από το κύπελλο τους έχει επίσης από την ΑΕΚ. Δεν είπα ότι έχει περισσότερες νίκες η ΑΕΚ στα μεταξύ μας παιχνίδια!

Αυτό που λέω είναι ότι την μεγαλύτερη ζημιά ιστορικά στην έχει κάνει η ΑΕΚ και όχι ο Βαζελος.

Όπως και να χει, μετρήστε το καυλι μας αν θέλετε. Εμείς ακόμα το γλενταμε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Λέω ότι ο ΟΣΦΠ τις περισσότερες ηττες στην έδρα του στην Α Εθνική τις έχει από την ΑΕΚ (16). Επίσης , με μικρή επιφύλαξη , τους περισσότερους αποκλεισμους από το κύπελλο τους έχει επίσης από την ΑΕΚ. Δεν είπα ότι έχει περισσότερες νίκες η ΑΕΚ στα μεταξύ μας παιχνίδια!

Αυτό που λέω είναι ότι την μεγαλύτερη ζημιά ιστορικά στην έχει κάνει η ΑΕΚ και όχι ο Βαζελος.

Όπως και να χει, μετρήστε το καυλι μας αν θέλετε. Εμείς ακόμα το γλενταμε
Καλημέρα καπετάνιε.

Να σε βοηθήσω.
Εμείς έχουμε 19 διπλά και εσείς 16.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
ΑΕΚ ΑΕΚ.....αυτό που έγινε εχτές ούτε η σούπερ ομάδα του 90δεν το έκανε.... έρχεται το ευρωπαϊκό....όπως στο μπάσκετ θα δείξει το δρόμο στους άλλους ...όταν η ΑΕΚ πήρε ευρωπαϊκό οι άλλοι δεν ειξεραν τι ήταν αυτό ..
100χρονια του χρόνου με τελικό στην Φιλαδέλφεια..... δηλαδή εάν έπαιζε εχτές με 11 η ΑΕΚ πόσα θα έβαζε?????

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Ξεκινα να φωναζεις. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

Βρε ηλίθιε, όταν λέω Α Εθνική, εννοώ Α Εθνική . Από το 1959. Σε αυτό που πόσταρες, βλέπω ότι από τον Βαζελο έχετε 11 ηττες εντός . Από την ΑΕΚ έχετε 16. Ξέρεις ποιος αριθμός από τους 2 είναι μεγαλύτερος ;

Για το κύπελλο κράτησα επιφύλαξη . Αν το βρω , θα σου πω.

Πρωτάθλημα πριν το 59 δεν έψαξα γιατί εσείς παίζατε με τον Εθνικό , ενώ εμείς με τον Βαζελο και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Γίδια γαύροι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom