You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
γειά σας συναγωνιστές. κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να κατεβάσει σήμερα ρίμπο στα δεξιά και Μπλάνκο - Καλόν μπροστά. Για μένα καλύτερα να μείνει έξω ο Λυμπερόπουλος παρά ο Ριβάλντο. Ο Νικόλας δεν είναι σε καλή κατάσταση.
Πάμε γερά για την πρόκριση. Μπορούμε.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Πάμε γερά για την πρόκριση. Μπορούμε.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Επισκέπτης
λίγο αν κρατάγαμε τον παππού ακόμα και στης προπονήσεις θα χάναμε.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Μάγκες καλή επιτυχία....και σας δίνω και το σκόρ:
1-2....και αν το πιάσω περιμένω...κέρασμα....απο city tours και πάνω....
ΥΓ--->Παίξτε το στοίχημα....
1-2....και αν το πιάσω περιμένω...κέρασμα....απο city tours και πάνω....
ΥΓ--->Παίξτε το στοίχημα....
α ρε κουφαλες αεκτζιδες για δειτε τι λεει το in.gr
μιλαμε για επιπεδο
Η ώρα των κρίσιμων ρεβάνς στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA έφτασε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ανοίγουν τον... χορό στης 7 μ.μ. στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, ενώ στις 21:45 η «Ένωση» παίζει στην Μαδρίτη με την Ισπανία.
μιλαμε για επιπεδο
Η ώρα των κρίσιμων ρεβάνς στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA έφτασε για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ανοίγουν τον... χορό στης 7 μ.μ. στη Λεωφόρο με αντίπαλο τη Ρέιντζερς, ενώ στις 21:45 η «Ένωση» παίζει στην Μαδρίτη με την Ισπανία.
μαλλον το περασατε στο ντουκου
ξαναλεω για δειτε τι γραφει το in.gr
Επισκέπτης
Έπρεπε να γράψεις τάδε έφη podolagnos!!!χανούμιααααααααααααα.........καλή επιτυχία σήμερα...ξεσκίστε τους σπανιολόπουστες.....εμπρός και οι 2 στους 16.....και όποιος θέλει το κακό μας να του βγεί το....φρύδι..[podolagnos]....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
με την ισπανια?τι εγινε αρχισε το euro?μακαρι να περασουν και οι 3.θα ειναι μακραν η πιο επιτυχημενη χρονια των ομαδων μας στα ευρωπαικα κυπελλα.τους μισους βαθμους αν περναμε καθε χρονο απτους φετινους δε θα ειμασταν τωρα 15οι.μαλλον το περασατε στο ντουκου
α γεια σουμε την ισπανια?τι εγινε αρχισε το euro?μακαρι να περασουν και οι 3.θα ειναι μακραν η πιο επιτυχημενη χρονια των ομαδων μας στα ευρωπαικα κυπελλα.τους μισους βαθμους αν περναμε καθε χρονο απτους φετινους δε θα ειμασταν τωρα 15οι.
εγω παντος ειμαι 26 και δε θυμαμαι αλλη χρονια να εχουμε τοσο καλη μαζικα παρουσια
ουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.α γεια σου
εγω παντος ειμαι 26 και δε θυμαμαι αλλη χρονια να εχουμε τοσο καλη μαζικα παρουσια
και αν κατσεις και σκεφτεις πως αποκλειστηκαν αρης,λαρισα,πανιωνιος εκει ειναι που τρελενεσεουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.
ο πανιωνιος στο 2-0 γινεται 2-3
ο αρης με τη μπολτον στο 90+
και η λαρισα αν θυμαμαι καλα μηδεν βαθμους αλλα με μπαλαρα λεμε
αυτο λεω ρε φιλαρακιο αρης στην ουσια αποκλειστηκε με το γκολ του στελιου στο μπολτον.ο πανιωνιος αυτοκτονησε πραγματικα.
οπως ξαναλεω οτι η λαρισα επαιξε πολυ καλη μπαλα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
ουτε εγω θυμαμαι.ολες οι ομαδες μαζεψαν βαθμους φετος.
12 η Θρυλάρα....και συνεχίζουμε......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65