You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λέω να πάω να παίξω το διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ σήμερα.Έχω να παίξω στοίχημα 5 χρόνια.
ΤΟ ΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
ΤΟ ΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
ναι ρε φιλεας ερθει και ας ειναι με 4,75....
εγω σε eurobet me 5,5..
κοιτα αν εξαιρεσεις που παιζω παντα ενα τριευρο τζοκερ με 3 διπλα αποδοσης 15 που ποτε δεν εχει κατσει
παντα παιζω για λιγα
δηλαδη αν βγαλεις 50-100 ευρω λιγα ειναι?
λιγα..?ναι ρε φιλε
κοιτα αν εξαιρεσεις που παιζω παντα ενα τριευρο τζοκερ με 3 διπλα αποδοσης 15 που ποτε δεν εχει κατσει
παντα παιζω για λιγα
δηλαδη αν βγαλεις 50-100 ευρω λιγα ειναι?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ειναι...
Αν τόχεις διαίσθηση, ρίχτο.Λέω να πάω να παίξω το διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ σήμερα.Έχω να παίξω στοίχημα 5 χρόνια.
ΤΟ ΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
Τι φοβάσαι, μη χάσεις 10-20 ευρώ;
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τα πιο μεγάλα ποσά που έχω πιάσει σε παιχνίδια του ΟΠΑΠ είανι 300.000 κ 1 εκ. δρχ. σε ΠΡΟΠΟ που έπιασα δεκατριάρι.Επί δραχμών μιλάμε,δηλαδή παλιά κ καλά λεφτά για τότε.Έκτοτε περονόσπορος.
Στοίχημα το έχω κόψει μαχαίρι,αλλά λέω να ακούσω τον φίλο μου την πάπια κ την διαισθηση μου κ να το ρίξω στο διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.
Στοίχημα το έχω κόψει μαχαίρι,αλλά λέω να ακούσω τον φίλο μου την πάπια κ την διαισθηση μου κ να το ρίξω στο διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.
Λέω να πάω να παίξω το διπλάκι της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ σήμερα.Έχω να παίξω στοίχημα 5 χρόνια.
ΤΟ ΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ
Καλημερα στους συναγωνιστες Αεκτζηδες.οχι ρε dark.....
μην το κανεις....
εβαλα στο διπλο τα τελευταια μου λεφτα.....
οχι ρε συ εχω και να πληρωσω το ενοικιο....
Αν και στο στοιχημα παιζει μεγαλο ρολο η εμπνευσει πιστευω οτι μαλλον παρασυρεστε απο την αγαπη σας για την ομαδα.
Δεν θελω να σας στεναχωρισο αλλα σαν ποιο αντικημενικος και χωρις εμπαθεια για την Αεκ το βλεπω παρα πολυ δυσκολο να κατσει διπλο το ματσακι στην αγωνιστηκη κατασταση που ειναι η Αεκ.
Αν ήταν εύκολο, δεν θα είχε και απόδοση 4,75.Καλημερα στους συναγωνιστες Αεκτζηδες.
Αν και στο στοιχημα παιζει μεγαλο ρολο η εμπνευσει πιστευω οτι μαλλον παρασυρεστε απο την αγαπη σας για την ομαδα.
Δεν θελω να σας στεναχωρισο αλλα σαν ποιο αντικημενικος και χωρις εμπαθεια για την Αεκ το βλεπω παρα πολυ δυσκολο να κατσει διπλο το ματσακι στην αγωνιστηκη κατασταση που ειναι η Αεκ.
Ρίχτο ρε Σκοτεινέ, η διαίσθηση είναι μεγάλη υπόθεση σ' αυτά τα πράγματα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν το παιξα τελικά.Το δίνει μόνο σε τριάδα
Τον βάζελο τον έχει μόνο του,για το οποίο δεν έχω καμμιά διαίσθηση.
Πολυ καλη αποδοση απλος εκανα και εγω μια προβλεψη εγω το βλεπω ασσο και απο ημοχρονο.βρασιδα ειπα και στο τοπικ του στοιχηματος οτι το ματς ειναι πολυ δυσκολο!!!
ο μονος λογος που το επιλεγω ειναι η αποδοση(5,5)....
Στο στοιχημα φυσικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο οποτε οποιος εχει εμπνευσει ας το τολμιση και απο εμενα καλα κερδη.
Αν θες να συμπληρωσεις παντος εγω βλεπω ασσο τους βαζελους εστω και δυσκολα και ασσο την Βιγιαρεαλ.Δεν το παιξα τελικά.Το δίνει μόνο σε τριάδα
Πόσο τον δίνει τον άσσο της Πανάθας;Δεν το παιξα τελικά.Το δίνει μόνο σε τριάδα
1,7Πόσο τον δίνει τον άσσο της Πανάθας;
Η πολυ καλη Αεκ εχει ελπιδες για προκριση και δεν θελει απαραιτητα την νικη αλλα με βαση τα τελευταια παιχνιδια δεν δειχνει ικανη.Σιγά την δυσκολία που έχει η Χετάφε βρε παλικάρια.
Σοβαροί να είστε μέσα στο γήπεδο και θα το κερδίσετε.
Έχει και καλή απόδοση το διπλό....
Πιστευω οτι θα το παλεψει αλλα δεν θα τα καταφερει.
Σκοτεινέ, 4,75 η ΑΕΚ, επι 1,7 η Πανάθα ίσον 8,075.
Βρες και ένα ματσάκι του 1,20 και το πας στο 9,70.
Δεν είναι κι άσχημα.
Οχι αλλα στην αρχη τουλαχιστον εδειχνε οτι επερνε τα αποτελεσματα ενω τωρα ουτε αυτο γινεται.φετος εχει δει κανενας την πολυ καλη ΑΕΚ...?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις