1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ασε ρε τεράστιε που θα μας μάθεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου τώρα....και το που φτάνει το μυαλό μου δεν το ξέρεις εσύ. Μαθήματα ζωής και ποδοσφαίρου στο γιο σου το φαντάρο.... Εμείς δε χρειαζόμαστε μαθήματα ούτε Γ.Γ. να μας πούν πώς να σκεφτόμαστε. Πρώτα κρίνε τη δική σου συμπεριφορά και μετά των άλλων. Και αν είσαι μια φορά κυνικός. Εγώ μπορώ να γίνω δέκα.... Και δε χρειάζομαι κανένα κλώνο....Αλλά έχετε μάθει στον Περισσό καλά... Οποιος διαφωνεί με την παρτη σας είναι ρουφιάνος, οππορτουνίστας και ηλίθιος... Ου ρε και πάλι......άκου φίλε γιατί όπως θα δεις στο προηγούμενο μου ποστ τα έχω μπερδέψει μαζί σου τι ρόλο βαράς, τελικά εσύ είσαι μεγαλύτερο θύμα από εμάς τους ΑΕΚτσήδες και απλά αυτοαυνανίζεσαι με το να σού πιάνουν τα οπίσθια οι κύριοι Σ. και υιός Κόκκαλη και πριν σου απαντήσω εγώ και να καταθέσω τα επιχειρήματα μου για αυτό για σκέψου λίγο πρώτα εσύ τι είναι το ποδόσφαιρο τελικά ψάξε να δεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου μέσα στο γενικό κοινωνικό σύνολο και αν το μυαλό σου δεν έχει αυτή την δυνατότητα να ανακαλύψει γιατί στα λέω τα ποιο πάνω που πάω στοίχημα ότι το μυαλό σου δεν έχει την δυνατότητα να φτάσει έως εκεί γιατί απλά αν είχε δεν θα είχες και αυτή την συμπεριφορά εδώ μέσα.