Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 401 άτομα (1 μέλη και 400 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άκου φίλε γιατί όπως θα δεις στο προηγούμενο μου ποστ τα έχω μπερδέψει μαζί σου τι ρόλο βαράς, τελικά εσύ είσαι μεγαλύτερο θύμα από εμάς τους ΑΕΚτσήδες και απλά αυτοαυνανίζεσαι με το να σού πιάνουν τα οπίσθια οι κύριοι Σ. και υιός Κόκκαλη και πριν σου απαντήσω εγώ και να καταθέσω τα επιχειρήματα μου για αυτό για σκέψου λίγο πρώτα εσύ τι είναι το ποδόσφαιρο τελικά ψάξε να δεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου μέσα στο γενικό κοινωνικό σύνολο και αν το μυαλό σου δεν έχει αυτή την δυνατότητα να ανακαλύψει γιατί στα λέω τα ποιο πάνω που πάω στοίχημα ότι το μυαλό σου δεν έχει την δυνατότητα να φτάσει έως εκεί γιατί απλά αν είχε δεν θα είχες και αυτή την συμπεριφορά εδώ μέσα.
ασε ρε τεράστιε που θα μας μάθεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου τώρα....και το που φτάνει το μυαλό μου δεν το ξέρεις εσύ. Μαθήματα ζωής και ποδοσφαίρου στο  γιο σου το φαντάρο.... Εμείς δε χρειαζόμαστε μαθήματα ούτε Γ.Γ. να μας πούν πώς να σκεφτόμαστε. Πρώτα κρίνε τη δική σου συμπεριφορά και μετά των άλλων. Και αν είσαι μια φορά κυνικός. Εγώ μπορώ να γίνω δέκα.... Και δε χρειάζομαι κανένα κλώνο....Αλλά έχετε μάθει στον Περισσό καλά... Οποιος διαφωνεί με την παρτη σας είναι ρουφιάνος, οππορτουνίστας και ηλίθιος... Ου ρε και πάλι......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ηλίθιος και με δικαστική απόφαση δεν αποτελεί βρισιά όπως και το βλάκας είναι περίπου το ίδιο.
τώρα για το κομμουνάκος είναι τιμή μου να με αποκαλούν άτομα σαν και εσένα έτσι.
τιμή μου και μένα κομμουνάκια να δέχονται να οτυς λέω έτσι..... 
Μια διαπίστωση.... Σε πολλά θρεντς συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις σου. Οταν όμως σε πιάνει το οπαδιλίκι(πολιτικό, ή ποδοσφαιρικό) οι απόψεις σου είναι για τον πούτσο.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε τεράστιε που θα μας μάθεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου τώρα....και το που φτάνει το μυαλό μου δεν το ξέρεις εσύ. Μαθήματα ζωής και ποδοσφαίρου στο  γιο σου το φαντάρο.... Εμείς δε χρειαζόμαστε μαθήματα ούτε Γ.Γ. να μας πούν πώς να σκεφτόμαστε. Πρώτα κρίνε τη δική σου συμπεριφορά και μετά των άλλων. Και αν είσαι μια φορά κυνικός. Εγώ μπορώ να γίνω δέκα.... Και δε χρειάζομαι κανένα κλώνο....Αλλά έχετε μάθει στον Περισσό καλά... Οποιος διαφωνεί με την παρτη σας είναι ρουφιάνος, οππορτουνίστας και ηλίθιος... Ου ρε και πάλι......
παιδιά συγκινήθηκα.΄Τελικά ξέρει να γράφει και "δύσκολες" λέξεις. Εγώ νόμιζα ότι μόνο να βρίζει μπορεί. Μπράβο φίλε μου. Συνέχισε έτσι.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Καλησπέρα κιτρινόμαυρα αδέρφια, επιτέλους και κάτι ευχάριστο με το σχόλασμα παππού. Να δούμε και τι θα γίνει με την ρήτρα..

[move]ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ *ΟΥΝΙΑ.........[/move]

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παιδιά συγκινήθηκα.΄Τελικά ξέρει να γράφει και "δύσκολες" λέξεις. Εγώ νόμιζα ότι μόνο να βρίζει μπορεί. Μπράβο φίλε μου. Συνέχισε έτσι.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Ρε φιλε σταματα την ειρωνια....
ΔΕΝ εχω καταλαβει τοση ωρα ΓΙΑΤΙ  τσακωνεστε???????

Ποιο ειναι το θεμα????????

α και ο Persona ειναι ΒΑΖΕΛΟΣ.......

ξεκοληστε επιτελους!!!!!!!!

Επισκέπτης
τιμή μου και μένα κομμουνάκια να δέχονται να οτυς λέω έτσι..... 
Μια διαπίστωση.... Σε πολλά θρεντς συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις σου. Οταν όμως σε πιάνει το οπαδιλίκι(πολιτικό, ή ποδοσφαιρικό) οι απόψεις σου είναι για τον πούτσο.
δηλαδή να και ένας που του αρέσει να τον λένε ηλίθιο παιδί μου εσύ θα πας μπροστά.
πάντως εσείς οι γαύροι έχετε μεγάλο στοκ σε αυτό το είδος.
ααααααααααααααααααααααα ξέχασα πάνω που χάθηκε ο ΠάνοςΚ32 μας προέκυψες εσύ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδή να και ένας που του αρέσει να τον λένε ηλίθιο παιδί μου εσύ θα πας μπροστά.
Ρε ειναι βαζελος!!!!!
τι κολημα φαγατε ρε????
ξεκοληστε!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξυπνα απο τον εφιαλτη,παναθηναικος ειναι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι αν είναι ΠΑΟ η ΟΣΦΠ?
η διατριβή μου έχει θέμα το συζητάω με έναν  :jerking: :jerking: :jerking:
ουτε με εγχειρηση δεν σου βγαζουν το κομπλεξ εσενα
[size=20pt]Κ[/size]ολλημενος[size=20pt]Κ[/size]αι[size=20pt]Ε[/size]νωσιτης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιος σου είπε ότι ασχολούμαι αν είναι ΠΑΟ η ΟΣΦΠ?
η διατριβή μου έχει θέμα το συζητάω με έναν  :jerking: :jerking: :jerking:
Οταν δε γαμείς ποτέ χρειάζεται να βαράς καμμιά μαλακία.... 14 χρόνια αγάμητος στη μπάλλα, μια ζωή αγάμητος στην πολιτική όχι διατριβή.... PhD χρειάζεται να μάθεις πώς ξςεκαβλώνουν οι αγάμητοι.

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά έχει κανείς έγκυρες πληροφορίες αν θα παίξει μεταφορικό μέσο για ΟΑΚΑ σήμερα;Ούτε το site της ΑΕΚ λέει τίποτα ούτε της ORIGINAL. γαμώ τις απεργίες μου δε θέλω να τα σκάω στους ταρίφες :tickedoff:

Επισκέπτης
Οταν δε γαμείς ποτέ χρειάζεται να βαράς καμμιά μαλακία.... 14 χρόνια αγάμητος στη μπάλλα, μια ζωή αγάμητος στην πολιτική όχι διατριβή.... PhD χρειάζεται να μάθεις πώς ξςεκαβλώνουν οι αγάμητοι.
είπα να συζητάω με μαλάκες ότι λέγεται η διατριβή μου και εσύ επιμένεις να συζητάς μαζί μου.
δεν θα φταίω εγώ αν στο τέλος σου βγει το όνομα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είπα να συζητάω με μαλάκες ότι λέγεται η διατριβή μου και εσύ επιμένεις να συζητάς μαζί μου.
δεν θα φταίω εγώ αν στο τέλος σου βγει το όνομα.
σε βοηθάω στη διατριβή σου... προσπαθώ να σε πείσω ότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως.....
Βάρα κάνα δυό να ξεκαβλώσεις.... Είναι καλά όταν υπάρχει στέρησις γενικώς........ :dancing: :dancing:

Υ.Γ. Αλλος έχει τη χάρη και άλλος το όνομα.... :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
σε βοηθάω στη διατριβή σου... προσπαθώ να σε πείσω ότι επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως.....
Βάρα κάνα δυό να ξεκαβλώσεις.... Είναι καλά όταν υπάρχει στέρησις γενικώς........ :dancing: :dancing:

Υ.Γ. Αλλος έχει τη χάρη και άλλος το όνομα.... :uglystupid: :uglystupid:
καλά εσύ την έχεις κάνει σφεντόνα δεν παίζεσαι με τίποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά εσύ την έχεις κάνει σφεντόνα δεν παίζεσαι με τίποτα.
εγώ δεν παίζομαι με τίποτα και εσύ δεν την παίζεις με τίποτα!!!!!!!!! :dancing:

Αντε ξεκόλλα τώρα και να είσαι λιγότερο επιθετικός....... Το αυτό ισχύει και για πάρτη μου.. Ας μη γαμάμε άλλο αυτό το θρεντ...
Συγγνώμη αεκόνια......

Επισκέπτης
εγώ δεν παίζομαι με τίποτα και εσύ δεν την παίζεις με τίποτα!!!!!!!!! :dancing:

Αντε ξεκόλλα τώρα και να είσαι λιγότερο επιθετικός....... Το αυτό ισχύει και για πάρτη μου.. Ας μη γαμάμε άλλο αυτό το θρεντ...
Συγγνώμη αεκόνια......
καλά που το κατάλαβες άντε τώρα άδειαζε μας την γωνιά γιατί θα πιάσουμε και ψείρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά που το κατάλαβες άντε τώρα άδειαζε μας την γωνιά γιατί θα πιάσουμε και ψείρες.
οκ συγγνώμη.... Οταν γαμάς έχεις πιθανότητα να πιάσεις μουνόψειρες. Αλλά δικαιολογείσαι λόγω στέρησης. Τέλος. :booty:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom