Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δε ρωτάω την αδεια "αρχιδάτων" που θα πάω και πως θα μιλάω. Κλάψε τώρα.....
ρε φίλε από που τόσο μίσος για τον Ντέμη? τα αρχίδια του τα έδειξε όταν έγραψε εκεί τον προεδρό σου και τον Αλαμάνο και ήρθε στην ΑΕΚ. Οταν σας κάρφωνε σε κάθε αγώνα ο "ένα κι ένα μήλο" όπως τον λες, άλλα θα έλεγες. Τελικά πιστεύω ότι έχεις μεγάλο κόμπλεξ με τον Ντέμη.
κάνε υπνοθεραπεία. Πιάνει.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά  

Επισκέπτης
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη σ αυτή τη χώρα αρίωνα. Είτε σ αρέσει είτε όχι.... Στα λοιπά συνφωνούμε.
εσύ τελικά τι βιολί βαράς εδώ μέσα και χώνεσαι σε όλα τα θρεντ ΑΕΚ δεν είσαι πάντως και σε έχει όμως πιάσει μεγάλος καημός για αυτήν τώρα για την ψυχή της μάνας σου το κάνεις? μήπως είσαι κλώνος κανενός άλλου γραφικού εδώ μέσα και μπαίνεις και με αυτό το νικ για να μην σε κράζουν περισσότερο.

karvelinio

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ηρεμηστε και αφηστε τους εγκαθετους. Ας κοιταξουμε την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τους έχουμε αφήσει καιρό ρε συ.Αλλά βλέπεις όταν έχεις συνηθίσει στην κλανιά...θες κ άλλο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε και με τη νίκη Αεκάρες!!! :rockon:

Επισκέπτης
Σόνυ βλέπω απλά τα πράγματα όπως είναι είτε μου αρέσουν είτε όχι. Τωρα επειδή υπερασπίζομαι εκ του αποτελέσματος τον πρόεδρο του γαύρου ο άλλος νομίζει ότι είμαι Ολυμπιακός... Ειδικά εσείς ο αεκτζήδες ζείτε σε εικονική πραγματικότητα χρόνια τώρα.... Oσο για το ποιος τρανσφορμάρεται δες τους φιλάθλους της ΑΕΚ του Μπάγιεβιτς και δες τους σημερινούς......

Δεν περιγράφω άλλο.
άκου φίλε γιατί όπως θα δεις στο προηγούμενο μου ποστ τα έχω μπερδέψει μαζί σου τι ρόλο βαράς, τελικά εσύ είσαι μεγαλύτερο θύμα από εμάς τους ΑΕΚτσήδες και απλά αυτοαυνανίζεσαι με το να σού πιάνουν τα οπίσθια οι κύριοι Σ. και υιός Κόκκαλη και πριν σου απαντήσω εγώ και να καταθέσω τα επιχειρήματα μου για αυτό για σκέψου λίγο πρώτα εσύ τι είναι το ποδόσφαιρο τελικά ψάξε να δεις την υπόσταση του ποδοσφαίρου μέσα στο γενικό κοινωνικό σύνολο και αν το μυαλό σου δεν έχει αυτή την δυνατότητα να ανακαλύψει γιατί στα λέω τα ποιο πάνω που πάω στοίχημα ότι το μυαλό σου δεν έχει την δυνατότητα να φτάσει έως εκεί γιατί απλά αν είχε δεν θα είχες και αυτή την συμπεριφορά εδώ μέσα.

Επισκέπτης
Ηρεμηστε και αφηστε τους εγκαθετους. Ας κοιταξουμε την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.
μάλλον μερικούς δεν τους φτάνει να τους πιάνει τον κώλο ο Κόκκαλης και ξέρουν ότι στο πιάσιμο κώλου έχουμε βαρύ χέρι αλλά δεν έχουν ακόμα πάρει χαμπάρι ότι δεν πιάνουμε βρώμικους κώλους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φίλε από που τόσο μίσος για τον Ντέμη? τα αρχίδια του τα έδειξε όταν έγραψε εκεί τον προεδρό σου και τον Αλαμάνο και ήρθε στην ΑΕΚ. Οταν σας κάρφωνε σε κάθε αγώνα ο "ένα κι ένα μήλο" όπως τον λες, άλλα θα έλεγες. Τελικά πιστεύω ότι έχεις μεγάλο κόμπλεξ με τον Ντέμη.
κάνε υπνοθεραπεία. Πιάνει.

Κάποτε για όλα αυτά που λες μαγκα τον Ντέμη τον είχα πολύ ψηλά..... Η αγάπη απ το μίσος όμως είναι πολύ κοντά.... Ο Ντέμης που αναφέρεις δεν έχει καμμία σχέση με το χελωνονιντζάκι του σήμερα. Εγώ περίμενα να μπει μέσα στο σύστημα να του γαμήσει το σπίτι.... Αυτός αντ αυτού άρχισε να συνδιαλλάσσεται μαζί του. Επίσης τη ρουφιανιά την περσινή με τους Εισαγγελείς δε θα του τη συγχωρήσω ποτέ.... Εχω ένα κόλλημα με τους ρουφιάνους... Εάν έχεις πρόβλημα και είσαι ισχυρός μπορείς να βρεις ένα κάρο τρόπους να τους τελειώσεις εσωτερικά.......Αυτό στην δική μου κοσμοθεωρία είναι θέσφατο. Δεν δίνεις στεγνά τους δικούς σου διαφωνούντες στο σύστημα που κάποτε πολεμούσες. Τελεία και παύλα... Γραβατώθηκε κι αυτός και έγινε ίδιο λαμόγιο. Και επειδή έχω πολλή προσωπική γνώση και εμπειρία για την καθημερινότητά του, σε πλληροφορώ ότι ακόμα και κοντινοί του άνθρωποι δεν τον αναγνωρίζουν πια.....

Επισκέπτης
Κάποτε για όλα αυτά που λες μαγκα τον Ντέμη τον είχα πολύ ψηλά..... Η αγάπη απ το μίσος όμως είναι πολύ κοντά.... Ο Ντέμης που αναφέρεις δεν έχει καμμία σχέση με το χελωνονιντζάκι του σήμερα. Εγώ περίμενα να μπει μέσα στο σύστημα να του γαμήσει το σπίτι.... Αυτός αντ αυτού άρχισε να συνδιαλλάσσεται μαζί του. Επίσης τη ρουφιανιά την περσινή με τους Εισαγγελείς δε θα του τη συγχωρήσω ποτέ.... Εχω ένα κόλλημα με τους ρουφιάνους... Εάν έχεις πρόβλημα και είσαι ισχυρός μπορείς να βρεις ένα κάρο τρόπους να τους τελειώσεις εσωτερικά.......Αυτό στην δική μου κοσμοθεωρία είναι θέσφατο. Δεν δίνεις στεγνά τους δικούς σου διαφωνούντες στο σύστημα που κάποτε πολεμούσες. Τελεία και παύλα... Γραβατώθηκε κι αυτός και έγινε ίδιο λαμόγιο. Και επειδή έχω πολλή προσωπική γνώση και εμπειρία για την καθημερινότητά του, σε πλληροφορώ ότι ακόμα και κοντινοί του άνθρωποι δεν τον αναγνωρίζουν πια.....
ρε το φτύσιμο που σας έχει κάνει εδώ και χρόνια σε καίει και άσε της παπαριές που γράφεις για δικαιολογίες.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ειχα κανονισει να παω σημερα στο οακα αλλα κατι μου ετυχε δυστυχως.

Αντε, καλη τυχη χανουμια. Θα την χρειαστητε.  

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν παιδιά,ακλό απόγευμα σε όλους

ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ποιο είναι το χρέος μας σήμερα έτσι;
Ο Νίκος Κωστένογλου κ τα παιδιά έχουν την ανάγκη το χειροκρότημά μας κ την συμπαράστασή μας.

ΕΣΥ ΚΡΗΤΙΚΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ,ΜΟΝΗ;;; :tickedoff:

Σημ:Ντυθείτε καλά,θα έχει κρύο σήμερα στο ΟΑΚΑ

[move]...ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...[/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ τελικά τι βιολί βαράς εδώ μέσα και χώνεσαι σε όλα τα θρεντ ΑΕΚ δεν είσαι πάντως και σε έχει όμως πιάσει μεγάλος καημός για αυτήν τώρα για την ψυχή της μάνας σου το κάνεις? μήπως είσαι κλώνος κανενός άλλου γραφικού εδώ μέσα και μπαίνεις και με αυτό το νικ για να μην σε κράζουν περισσότερο.
ακου κομμουνάκο....... Εγώ δε χρειάζομαι ούτε κλώνους ούτε μπούργκες... Οι μοντεράτορες μπορούν να σου απαντήσουν για τις μαλακίες που υπαινίσσεσαι....Αυτές τις μαλακίες στο συνάφι σου. Και το που χώνομαι δε σου πεφτει λογαριασμός. Μάθε επίσης και την ετυμολογία της λέξης ηλίθιος για να μάθεις να τη χρησιμοποιείς σωστά.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Συνημμένα

• to_indalma_mou.jpg
    to_indalma_mou.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 28

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε το φτύσιμο που σας έχει κάνει εδώ και χρόνια σε καίει και άσε της παπαριές που γράφεις για δικαιολογίες.
τράβα φτύσε τη χούφτα σου και βαρέστε μια μακακία μαζί με τον Φίλο σου το κομμουνιστή... Πες του να σε κάνει μια βόλτα και με το φερραρικό του.......ο προστάτης των φτωχών ... Ου ρε..........

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...πώς,όπως κάνεις εσύ όταν σε στήνουν στα ραντεβού κ κρυώνεις από το πολύωρο στήσιμο;

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μάλλον δεν ξέρεις τι λες. η μαγκιά δεν συνάδει με το ότι είσαι ισχυρός. Η μαγκιά είναι να βγεις και να δώσεις αυτούς που κάνουν επεισόδια και πληγώνουν την ομάδα. Η λιγοψυχία είναι αυτό που υποστηρίζεις εσύ, δηλαδή το να βάλεις άλλους να κάνουν την δουλειά σου και μάλιστα κρυφά. Αυτό που θεωρείς εσύ μαγκιά είναι ο οροσμός της ρουφιανιάς. Επειδή έχεις αυτές τις αντιλήψεις, γράφεις και με τον τρόπο που γράφεις βρίζοντας. Κατανοητό και σου συμπαραστεκόμαστε όλοι εδώ.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

Επισκέπτης
ακου κομμουνάκο....... Εγώ δε χρειάζομαι ούτε κλώνους ούτε μπούργκες... Οι μοντεράτορες μπορούν να σου απαντήσουν για τις μαλακίες που υπαινίσσεσαι....Αυτές τις μαλακίες στο συνάφι σου. Και το που χώνομαι δε σου πεφτει λογαριασμός. Μάθε επίσης και την ετυμολογία της λέξης ηλίθιος για να μάθεις να τη χρησιμοποιείς σωστά.
το ηλίθιος και με δικαστική απόφαση δεν αποτελεί βρισιά όπως και το βλάκας είναι περίπου το ίδιο.
τώρα για το κομμουνάκος είναι τιμή μου να με αποκαλούν άτομα σαν και εσένα έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom