εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο προεδρος δεν βγαζει ενα δελτιο να μπει μεσα και να ριχνει απο 2 μπαλακια σε καθε αγωνα..βαζελος και ολυμπιακακι τους εχει για τα αρχιδια του με τα χαλια που εχουν..ετσι και αλιως ειναι πολυ καλυτερος απο τους επιθετικους που εχουμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τόση φασαρία και μανούρα για να πάρουμε τον Ενσαλίβα πέρυσι...Και τι έχει κάνει μέχρι τώρα?????Για να μην πιάσω τους γνωστούς "συνταξιούχους" Ζήκο,Αρουαμπασκαταρένα,κλπ.Α,ρε ΑΕΚΑρα που βαδίζεις....
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πεστα τωρα μεγαλε πριν μπει ο αριων και σε κατηγορησει για πολεμιο της ΑΕΚΤόση φασαρία και μανούρα για να πάρουμε τον Ενσαλίβα πέρυσι...Και τι έχει κάνει μέχρι τώρα?????Για να μην πιάσω τους γνωστούς "συνταξιούχους" Ζήκο,Αρουαμπασκαταρένα,κλπ.Α,ρε ΑΕΚΑρα που βαδίζεις....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μην ανησυχείς,τα έχουμε πει και κατ'ιδίαν με τον Ariona..Ένα ημίχρονο στα σκουπίδια...πεστα τωρα μεγαλε πριν μπει ο αριων και σε κατηγορησει για πολεμιο της ΑΕΚ
Επισκέπτης
υπομονή και θα χιονίσει.Γεέμισε μαύρους η ομάδα.Άμα νυχτώσει δε θα φαίνονται!!!!!!!!!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλώς τον φαντάρο...Μπας και μας φέρεις γούρι....Καλησπέρα αδέρφια, ελπίζω το β' ημίχρονο να ανακυκλωθεί από τα "σκουπίδια" και να δούμε κάτι αξιόλογο....
Μπας και δούμε άσπρη μέρα....υπομονή και θα χιονίσει.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά αν είναι αυτός φαντάρος...εγώ είμαι αστροναύτης!Καλώς τον φαντάρο...Μπας και μας φέρεις γούρι....Μπας και δούμε άσπρη μέρα....
Επισκέπτης
καλά τόσο μαλάκας είναι ο παπούς? αντί να ξεκινήσει με τον άλλο τον μαυρούλη που πήραμε και να βάλει μετά τον Εντίνιο καλά κόκα τραβάει?
Επισκέπτης
καλά μαλάκας είναι ο παπούς? τους περισσότερους βαθμούς με της μαλακίες του τους έχουμε χάσει.Που είναι ο Καλόν ρε.............
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Μην παίζεις με τον πόνο μου gatto, γιατί έχουμε εμπλοκή.....Καλά αν είναι αυτός φαντάρος...εγώ είμαι αστροναύτης!
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα κανει παντως και βγαζει το καφε,αλλλα αμα τραυματιστει κανενας τη πουτσισαμε...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Χάλια μαύρα....Αν πάρουμε αποτέλεσμα θα πρέπει να ανάψουμε λαμπάδα....Και τώρα ο παππούς αλλάζει ΟΛΗ την επίθεση!!!!!!!!!!!Μανού,Λύμπε,Καλόν αντί Μπλάνκο,Καφέ,Εντίνιο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις