και παει να πει οτι πρεπει να σταματησουμε να σχολουμαστε?η να μην παρακολουθουμε την αεκ για αυτο?και δεν το πιστευω φιλε μου..ΕΙΝΑΙ στημενα..Μια απλή ερώτηση:
Αφού πιστεύεις οτι ΟΛΑ είναι στημένα, γιατί ασχολείσαι ακόμα βρε φίλε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Παναθηναϊκός είμαι φίλε μου.και παει να πει οτι πρεπει να σταματησουμε να σχολουμαστε?η να μην παρακολουθουμε την αεκ για αυτο?και δεν το πιστευω φιλε μου..ΕΙΝΑΙ στημενα..
Αλλά δεν γίνεται να τα αποδίδουμε όλα σε σενάρια συνωμοσίας και να πορευόμαστε μόνο μ' αυτά.
ρε φιλαρακι ημαρτον στημενα και ιστοριεςκαι παει να πει οτι πρεπει να σταματησουμε να σχολουμαστε?η να μην παρακολουθουμε την αεκ για αυτο?και δεν το πιστευω φιλε μου..ΕΙΝΑΙ στημενα..
τι ειδα με τον πανιωνιο?
τα δικα μου τα ματια ηταν μια αεκ που μεχρι εκεινο το παιχνιδι μου αρεσε πολυ μετα απο πολλα χρονια
και εκεινη τη μερα ειχε κατσει στη γωνια και ειχε παθητικο ρολο
μηπως τα πηραν και οι αεκτζιδες????ημαρτον ρε φιλαρακι
χμμμμμ..καλα τοτε..μπορεις να μου εξηγησεις το πεναλυ με την καλαμαρια?που δοθηκε στον παο?και την μη αποβολη του γκουμα????που εσπρωξε 3-4 φορες τον αντιπαλο του???η την μη αποβολη του κοβασεβιτς??Παναθηναϊκός είμαι φίλε μου.
Αλλά δεν γίνεται να τα αποδίδουμε όλα σε σενάρια συνωμοσίας και να πορευόμαστε μόνο μ' αυτά.
εγώ φίλε μου ξέρεις τι είδα με τον Πανιώνιο? Μία ΑΕΚ να μην παίζει καλά και έναν αλήτη διαιτητή να της στερεί επίτηδες το διακίωμα να ξαναμπεί στο παιχνίδι δύο φορές. Με το έτσι θέλω. Ο ΠΑΟ με την Καλαμαριά δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού π΄πεναλτυ. Ο ΠΑΟ με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού αποβολές. Σε 6 παιχνίδια από τα 19 του ΠΑΟ ο αντίπαλος παίζει με λιγότερο παίκτη.ρε φιλαρακι ημαρτον στημενα και ιστοριες
τι ειδα με τον πανιωνιο?
τα δικα μου τα ματια ηταν μια αεκ που μεχρι εκεινο το παιχνιδι μου αρεσε πολυ μετα απο πολλα χρονια
και εκεινη τη μερα ειχε κατσει στη γωνια και ειχε παθητικο ρολο
μηπως τα πηραν και οι αεκτζιδες????ημαρτον ρε φιλαρακι
Ο Γάυρος με τον ΑΡΗ δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού πέναλτυ. Ο ΓΑύρος με τον Ηρακλή δεν ήταν καλός και δεν μέτρησε γκολ του Ηρακλή στο 88.
Η διαφορά είναι ότι η ΑΕΚ όχι απλώς δεν ευνοείται αλλά ούτε παίρνει αυτά που δικαιούται. Οι άλλοι παίρνουν πολλαπλάσια από αυτά που δικαιούνται.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Οτι υπάρχει σπρώξιμο στους μεγάλους (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ, πολλές φορές), αυτό είναι δεδομένο.χμμμμμ..καλα τοτε..μπορεις να μου εξηγησεις το πεναλυ με την καλαμαρια?που δοθηκε στον παο?και την μη αποβολη του γκουμα????που εσπρωξε 3-4 φορες τον αντιπαλο του???η την μη αποβολη του κοβασεβιτς??
Αλλά αυτό δεν εξηγεί το χάλι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, νομίζω.
Ούτε πρέπει να σε κάνει να επιχειρηματολογείς ως γάβρος.
Φιλικά το λέω.
λυμπεροπουλο και καλον ξεκιναει..για μενα καλυτερα να εβαζε καλον μπλανκο.Καλημέρα σε όλους αδέρφια. Εχει κανείς πληροφορίες για τη σημερινή ενδεκάδα; Κυρίως για τους επιθετικούς που θα βάλει ο Φερερ;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Μια απλή ερώτηση:
Αφού πιστεύεις οτι ΟΛΑ είναι στημένα, γιατί ασχολείσαι ακόμα βρε φίλε;
αυτό δεν είναι τίποτα. εδώ ένας άλλος, στο thread για τα μουντιάλ, γράφει ότι ΟΛΑ τα μουντιάλ είναι στημένα!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Λιάκο, καλά τα λες αλλά λες τα μισά.εγώ φίλε μου ξέρεις τι είδα με τον Πανιώνιο? Μία ΑΕΚ να μην παίζει καλά και έναν αλήτη διαιτητή να της στερεί επίτηδες το διακίωμα να ξαναμπεί στο παιχνίδι δύο φορές. Με το έτσι θέλω. Ο ΠΑΟ με την Καλαμαριά δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού π΄πεναλτυ. Ο ΠΑΟ με τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού αποβολές. Σε 6 παιχνίδια από τα 19 του ΠΑΟ ο αντίπαλος παίζει με λιγότερο παίκτη.
Ο Γάυρος με τον ΑΡΗ δεν ήταν καλός και πήρε μαιμού πέναλτυ. Ο ΓΑύρος με τον Ηρακλή δεν ήταν καλός και δεν μέτρησε γκολ του Ηρακλή στο 88.
Η διαφορά είναι ότι η ΑΕΚ όχι απλώς δεν ευνοείται αλλά ούτε παίρνει αυτά που δικαιούται. Οι άλλοι παίρνουν πολλαπλάσια από αυτά που δικαιούνται.
αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά
Δεν μιλάς ούτε για το πού ευνοήθηκε η ΑΕΚ σε παιχνίδια της (και μη μου πεις πως δεν έχει ευνοηθεί), ούτε για τον Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για το γκολ που μέτρησαν στον Ηρακλή. Γιατί καλό είναι να λέμε για αυτά που ακυρώνουνε, αλλά να βλέπουμε και αυτά που μετράνε. Και το πρώτο του Ηρακλή ήταν μούφα. Από άουτ μπήκε. Για να μη συζητήσουμε γκολάκι Σαλπιγγίδη στο 1-0 που ήταν καρα-άουτ.
Απλά πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτούμε πως οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι κακιστοι ανεξαρτήτως. Αν εσύ ξέρεις ΜΙΑ, μόνο ΜΙΑ ομάδα που να μη διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στην Ελλάδα, τότε μπορείς να μιλήσεις για στημένα ή για μεροληψία.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Εμείς τους δίνουμε τελικά αξία. 30 νοματαίοι μιλάνε κάθε Κυριακή στις τηλεοράσεις για το τι έκαναν οι διαιτητές και τελικά δεν αλλάζει τίποτα.
Καλύτερα θα έπαιζαν οι ομάδες αν δεν είχαν μέσα διαιτησία. Καλύτερα τα βρίσκαμε μεταξύ μας στις αλάνες.
μια βοηθεια απο τον ερανο των απλων οπαδων που συγκινηθηκαν απο το δραμα της βροχοπουλου ...Καλά ήταν σίγουρο ότι ο Μπλάνκο θα την πλήρωνε τη νύφη...πρέπει να πέσει και η τιμή του...μην ξεχνάμε!
ΛΙΑΚΟ συντονίσου
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Για άντε να δούμε τώρα τι γίνεται...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γεέμισε μαύρους η ομάδα.Άμα νυχτώσει δε θα φαίνονται!!!!!!!!!!!
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε ποστη μου παλι στο εικοσαλεπτο μηδεν φασεις η αρωστεια...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Η ανάπτυξη της ομάδας πάντως είναι..εντυπωσιακή!Κανείς δεν την έχει καταλάβει.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις