You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Καθότι απο τους λιμανίσιους είμαι και του λόγου μου, ξέρεις αυτούς που κατά καιρούς αποκαλείς απογόνους, αρουραιούς και ενίοτε πετάς σπόντες, μετά τα γεγονότα του Λαυρίου, για "απαντήσεις" κλπ κλπ...κάνε μου την χάρη και μην μου ξανα απευθύνεις το λόγο.Κρητικέ , μήπως υπονοείς πως οι λιμανίσιοι θα μιλήσουν για "ηθική δικαίωση" και θα αποσύρουν την ένσταση, προσπαθώντας να κρατήσουν όση αξιοπρέπεια νομίζουν πως τους απέμεινε?
Δεν προλαβαίνει να εκδικαστεί ξανά το θέμα μέχρι αύριο.
Και δεν υπονοώ κάτι, απο αύριο θα κάνουμε την πλάκα μας με τους Αεκτζήδες.
ΟΚ. Σωστά.
Δεν θα απευθύνω το λόγο ξανά στον κύριο. Εδώ όμως σέβομαι το thread που με φιλοξενεί. Οι χαρακτηρισμοί μου γίνονται στο δικό μου thread και μόνο.
Οι απόψεις μου παραμένουν φυσικά οι ίδιες. Σπόντες θα πετάω όσες θέλω, εκεί που "επιτρέπεται" ;)
Δεν θα απευθύνω το λόγο ξανά στον κύριο. Εδώ όμως σέβομαι το thread που με φιλοξενεί. Οι χαρακτηρισμοί μου γίνονται στο δικό μου thread και μόνο.
Οι απόψεις μου παραμένουν φυσικά οι ίδιες. Σπόντες θα πετάω όσες θέλω, εκεί που "επιτρέπεται" ;)
γεια σου φιλε alfa με τα κοφτα postαρισματα. ;)ΟΚ. Σωστά.
καλα εισαι πως πανε τα βαρη?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ο φίλος alfa είναι απο τα πιο συμπαθή παιδιά εδώ μέσα...Κι επειδή τον γνωρίσαμε και από κοντά,επιβεβαιώνω μέχρι κεραίας τα καλά σχόλια..γεια σου φιλε alfa με τα κοφτα postαρισματα. ;)
καλα εισαι πως πανε τα βαρη?
καλα και εγω.ακουσα στο ραδιο οτι μετα απο μελετες διαπιστωθηκε οτι η ασκηση με βαρη ειναι εξισου καλη με το τζοκινγκ,τρεξιμο κτλ. σε θεματα υγειας οπως διαβητη,καρδια,χασιμου λιπους και αλλα.οποτε με τη γυμναστικη που ριχνουμε μας βλεπω να πηγαινουμε 100 χρονων.Μεγαλώνουνε και σκληραίνουνε
Εσύ πως πας φίλε?
καιγω το ιδιο.Ο φίλος alfa είναι απο τα πιο συμπαθή παιδιά εδώ μέσα...Κι επειδή τον γνωρίσαμε και από κοντά,επιβεβαιώνω μέχρι κεραίας τα καλά σχόλια..
Χαίρε Ναύαρχε!
Όλα καλά?
Τα βάρη φίλε Requiem μια χαρά είναι, εκείνο το διάδρομο σκυλοβαριέμαι ρε γαμώτο...Kαι δεν ακολουθώ τις ιστορίες για "διατροφή". Τρώω ό,τι μούρθει. Έτσι κι αλλιώς μετά πεινάω τόσο, που δεν είμαι και πολύ επιλεκτικός...
Όλα καλά?
Τα βάρη φίλε Requiem μια χαρά είναι, εκείνο το διάδρομο σκυλοβαριέμαι ρε γαμώτο...Kαι δεν ακολουθώ τις ιστορίες για "διατροφή". Τρώω ό,τι μούρθει. Έτσι κι αλλιώς μετά πεινάω τόσο, που δεν είμαι και πολύ επιλεκτικός...
διαδρομος?τι ειναι αυτο?εχω να κανω διαδρομο πολυ καιρο.καλα που παιζω και κανα μπασκετακι που και που.καλα διατροφη καιγω μη φανταστεις οτι κανω απλα αποφευγω να τρωω το βραδυ και δεν τρωω πολυ απεξω.Χαίρε Ναύαρχε!
Όλα καλά?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ειδικά τα βάρη έχουν το ιδιαίτερο πως το σώμα συνεχίζει να καίει και μετά τη γυμναστική για κανα δύωρο. Οπότε, αν θέλετε να φάτε, αργήστε να φάτε λιγάκι....
Αχ, πώς μου λείπει η γυμναστική γμτ....τα γμμενα ωράρια...
Αχ, πώς μου λείπει η γυμναστική γμτ....τα γμμενα ωράρια...
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και αυτη καλη ειναιΠοια από τις 2 θέλεις?
Συνημμένα
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το επιπεδο του γαυρου πεφτει συνεχως.ιχνος ντροπης!δωστε τους τη κουπα απο τωρα να τελειωνουμε..Δεκτή η ένσταση του θρήνου-επανάληψη του αγώνα!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
Ο Νίκος Κατσαβάκης, προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, δήλωσε μόλις άκουσε την απόφαση: "Αισθάνομαι σαν να μου κάνουν πλάκα, απορώ πως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ επέτρεψαν να πάρει τέτοια απόφαση η Σούπερ Λίγκα. Από εδώ και πέρα μπορώ να έχω στον πάγκο τον παίκτη, και όποτε χάνουμε να τον βάζω;".
Καλη φάση η δήλωση Κατσαβάκη!
Καλη φάση η δήλωση Κατσαβάκη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις