You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όχι είχα να φροντίσω τα γατάκια μου...Εσύ δεν πήγες γατούλη...???
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Καλά,φάε τη μπανάνα σου τώρα...Όχι είχα να φροντίσω τα γατάκια μου...
να σαι καλα Νικολα...Με την πρωτη ευκαιρια που θα μπωρεσω θα ειναι χαρα μου να βρεθω στην ομορφη παρεα σας!!!εσενα και τον ποδολαγνο σας περιμενω!!!!
οποτε μπορειτε ειστε ευπροσδεκτοι!!
Επισκέπτης
ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να ήμαστε ακόμα περισσότεροι.
απουσία από την συνάντηση από τους φίλους του ΟΣΦΠ αλλά τα κομμάτια της πίτας του πιάσανε τόπο τα τιμήσαμε εγώ με τον φίλο τέρας ο οποίος ήταν και αυτός που έκοψε την πίτα αλλά και επέλεξε το μενού από πολίτικες και ανατολίτικες γεύσεις.
απουσία από την συνάντηση από τους φίλους του ΟΣΦΠ αλλά τα κομμάτια της πίτας του πιάσανε τόπο τα τιμήσαμε εγώ με τον φίλο τέρας ο οποίος ήταν και αυτός που έκοψε την πίτα αλλά και επέλεξε το μενού από πολίτικες και ανατολίτικες γεύσεις.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην με κάνεις να σου απαντήσω όπως απάντησα σε έναν "επιστήμονα"! ;)Καλά,φάε τη μπανάνα σου τώρα...
Επισκέπτης
αδελφέ Γκάτο ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσεις και εσύ το παρόν.Μην με κάνεις να σου απαντήσω όπως απάντησα σε έναν "επιστήμονα"! ;)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν ενθυμούμε το περιστατικό αλλά αν έχει σχέση με τη μπανάνα,καλύτερα μη μου απαντήσεις...μακριά από μας ;)Μην με κάνεις να σου απαντήσω όπως απάντησα σε έναν "επιστήμονα"! ;)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η δουλειά μου είναι κυρίως απογευματινή και είναι δύσκολο να βρεθώ τέτοια ώρα προς τα μέρη σου...δεν πιστεύω να μην ήπιες ούζο?αδελφέ Γκάτο ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να δώσεις και εσύ το παρόν.
Επισκέπτης
το ποτό μας εχθές ήταν το κρασί, ίσως σήμερα να τιμήσω και την πατρίδα μας με μια επίσκεψη στα μυτιληνιά ουζερί του κέντρου και το πιθανότερο εντός των ημερών να περιμένω την ανακοίνωση της σύναξης Μυτιληνιών για την κοπή της πίτας εντός ενός εκ των μεγάλων καραβιών της ΝΕΛ με την συνοδεία βιολιού και σαντουριού.Η δουλειά μου είναι κυρίως απογευματινή και είναι δύσκολο να βρεθώ τέτοια ώρα προς τα μέρη σου...δεν πιστεύω να μην ήπιες ούζο?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Χαιρετώ τον φίλο μου τον πάνθηρα τον Bodo κ τον ταύρο εξ Ιωαννίνων.
Πραγματικά χαίρομαι που η παρέα μας έχει την καθολική υποστήριξη αλλόθρησκων κ θα χαρώ την επόμενη φορά να είναι περισσότεροι από τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
Πραγματικά χαίρομαι που η παρέα μας έχει την καθολική υποστήριξη αλλόθρησκων κ θα χαρώ την επόμενη φορά να είναι περισσότεροι από τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι μήν ξεχάσεις και τα παγούρια σου!Καλημέρα φίλε DARK,πάντα τέτοια... πιστεύω κάποια στιγμή να τα καταφέρω να κατέβω...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αν ήξερες πραγματικά γιατί μας λένε παγουράδες δεν θα το έλεγες αυτό...Ναι μήν ξεχάσεις και τα παγούρια σου!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα φίλε DARK,πάντα τέτοια... πιστεύω κάποια στιγμή να τα καταφέρω να κατέβω...
Καλημέρα φίλε DARK,πάντα τέτοια... πιστεύω κάποια στιγμή να τα καταφέρω να κατέβω...
Άσε μάλλον θα έχω ανέβει εγώ μέχρι τότε.Παίζεται να έρθω το Μάρτη οπότε θα τα πούμε εκεί.Μου χει λείψει το ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ,εκείνου στην πλατεία που τα σερβίρει στην λαδόκολλα.
Επισκέπτης
η επόμενη συνάντηση στο Μέτσοβο.Άσε μάλλον θα έχω ανέβει εγώ μέχρι τότε.Παίζεται να έρθω το Μάρτη οπότε θα τα πούμε εκεί.Μου χει λείψει το ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ,εκείνου στην πλατεία που τα σερβίρει στην λαδόκολλα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 977
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις