Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε PanosK32 εγω μιλουσα μονο για τον αγωνιστικο τομεα.Εξ'αλλου αν περνουσε η"κλαψα" και η "μα
νουρα" δεν θα μεναμε ετσι τοσα χρονια.
φιλε αν δεις τα ποστ μου,και για την ομαδα μου γκαζωνω,οταν κανουν μαλακιες - σημερα αξιζανε να φανε που...α απο τον ηρακλη ! οκ ?
αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους για ΟΛΟΥΣ !!!!!!!! υπαρχουν τρεις-χειροτεροι απο τον ολυμπιακο,και δεν θελετε να το καταλαβετε !!!! ουτε οι ακετζηδεςουτε οι βαζελοι !

Επισκέπτης
σωστος φιλε - ειμαστε γραφικοι,γιατι ξεχασα κατι....το "1-και-να-καιει" που φαγατε!!! βεντουζα!!!!!!!!! :rockon:
δεν μας λετε ποιον θα δωσετε "δανεικο" στην τριπολη αυριο για να παρετε το παιχνιδι ομως
μπράβο είσαι μάγκας μας έφτιαξες πάλι αλλά ανέβασε και τίποτα άλλο το έχεις ανεβάσει 20 φορές.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
φιλε αν δεις τα ποστ μου,και για την ομαδα μου γκαζωνω,οταν κανουν μαλακιες - σημερα αξιζανε να φανε που...α απο τον ηρακλη ! οκ ?
αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους για ΟΛΟΥΣ !!!!!!!! υπαρχουν τρεις-χειροτεροι απο τον ολυμπιακο,και δεν θελετε να το καταλαβετε !!!! ουτε οι ακετζηδεςουτε οι βαζελοι !
μη βιαζεσαι arion...

Επισκέπτης
αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους για ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!
εντάξει εμάς τι μας τα λες άντε τράβα στο αεροδρόμιο που θα γυρίσουν και ριχτούς κανένα κορνέ προλαβαίνεις και τον Γρηγόρη  ανοιχτό για να τα αγοράσεις.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
και στην τελικη,εστω οτι εμεις οι ολυμπιακοι,ειμαστε απατεωνες,ο δε τζιγκερ ανυπαρκτος,και η διαιτησια "χεσμενη" στον κοκκαλη- ο προεδρος σας γιατι μετα τα..... καπνογονα στο "κ.βικελιδης" σταματησε να τα χωνει εκει που πρεπει,δηλαδη στην διαιτησια κατα κυριο λογο,οπως εκανε τα προηγουμενα χρονια,πριν "καθαρισει" την παρτη του ?
αντε,αν και τρελαμενος γαυρος,να συμφωνησω μαζι σας - που ειναι ο ντεμης φετος,ωεο???? :think:,ξερει κατι που δεν ξερουμε,και την κανει..αβαβα την δουλεια ?

Επισκέπτης
και στην τελικη,εστω οτι εμεις οι ολυμπιακοι,ειμαστε απατεωνες,ο δε τζιγκερ ανυπαρκτος,και η διαιτησια "χεσμενη" στον κοκκαλη- ο προεδρος σας γιατι μετα τα καπνογονα στο "κ.βικελιδης" σταματησε να τα χωνει εκει που πρεπει ?
αντε,αν και τρελαμενος γαυρος,να συμφωνησω μαζι σας - που ειναι ο ντεμης φετος,ωεο???? :think:
καλά εσύ είσαι ειδική περίπτωση.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Κοιτάξτε κάτι φάτσες ανθρώπων....Ουδέν άλλο σχόλιο οι φάτσες τα λένε όλα

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/Articles/Images/article_image1_53503.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε σεις προσεξε κανεις το σορτσακι του πολατιαν?Αγριεμενος φαινεται.....

Επισκέπτης
καλημέρα αδέλφια.

το μάθατε το ανέκδοτο που κυκλοφόρησε σήμερα?

λόγο του σεισμού θα αναβληθεί ο αγώνας Αστέρας Τριπόλεως  ΑΕΚ για να βγει ο γαύρος πρωταθλητής χειμώνα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλημέρα αδέλφια.

το μάθατε το ανέκδοτο που κυκλοφόρησε σήμερα?

λόγο του σεισμού θα αναβληθεί ο αγώνας Αστέρας Τριπόλεως  ΑΕΚ για να βγει ο γαύρος πρωταθλητής χειμώνα.
:2funny: :2funny: :2funny:.Ούτε ο σεισμός δεν τους σώνει λέμε!Αφού θα είμαι εγώ στο γήπεδο μη φοβάστε τίποτα......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημέρα Αεκάρες!!! :rockon:
Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ έχει στο μυαλό του το 4-4-2 με τη μεσαία γραμμή σε ευθεία. Το βασικό σχήμα αναμένεται να είναι Mορέτο, Pάμος, Aρουαμπαρένα, Δέλλας, Zεράλδο, Pιβάλντο, Kαφές, Tόζερ, Σέζαρ, Μαντούκα και Λυμπερόπουλος.
Για να δούμε αν θα του βγει η έμπνευση πάλι με τον Μαντούκα προωθημένο... :think:
Μπορεί τον σεισμό να τον προκάλεσε και το κοντό λαμόγιο για να αναβληθεί το ματς και να μάθουμε το αποτέλεσμα του ντερμπι των απατ-αιωνίων έτσι ώστε να ξέρουμε αν θέλουμε τη νίκη στην Τρίπολη!       :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμια καλημέρα....σήμερα ετοιμαστείτε να τον πιείτε.....σαν έχουν μάλλον στημένους....βλέπω να τελειώνετε τον αγώνα με 9 παίκτες....είναι ευκαιρία να σας πιάσει ο γαύρος....2 σε 1 ΣΚ....να πείτε ότι έχετε και να ξεθυμάνει το πράγμα......σαπιλαααααααααα......και λυπάμαι το φιλαράκι τον ναύαρχο που πήγε κάτω.....μακάρι να διαψευστώ.....

εμε'ις θα γιορτ'ασουμε τα 100 χρόνια....καινούργιες φανέλλες,γλέντια,θα φωνάξουμε και τον vaso να φέρει κανένα ...φραπεδάκι και όλα καλά....το ότι δεν έχουμε ομάδα είναι ψιλά γράμματα....'αρτον και αγώνες σήμερα....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.....

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια :rockon: :rockon:για να δουμε τι θα γινει σημερα. :think:αν κερδισουμε σημερα εχουμε ευνοικο προγραμμα στη συνεχεια και μπορουμε να συνεχισουμε το σερι νικων.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
θα τους τσουξει πολυ αν κερδισουμε σημερα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδέλφια φεύγω!Θα γυρίσω με τη νίκη!!!!!!!
[move][size=14pt] :rockon: :rockon:ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ,ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ..ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ ΜΠΕ :rockon: :rockon:[/size][/move]

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.150
Πόντοι
12.056
Καλο δρομο και με την νικη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μακαρι ναυαρχε.καλο δρομο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραία τα σποτάκια της μπασκετικής ΑΕΚ , μπράβο πολύ καλή ενέργεια! :rockon:
Δυστυχώς όμως τέτοια ώρα που βάλαν το ματς ήταν δύσκολο να έχει κόσμο...
Ελπίζω να το γυρίσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο! :rockon:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
το εργο συνεχιστηκε και σημερα με γερμανακο.5 ημιχρονα να επαιζε ακομα δεν θα εβαζε γκολ ο παο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom