You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν άντεξες...εκδηλώθηκες κοτάρα!Πίκραααααααααααααα :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Κλάααααμμμμμμμμμμμααααααααααααα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Γιατι δεν μπαίνεις με το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι?
Επισκέπτης
ούτε να ασχοληθείς μαζί του δεν αξίζει το άτομο.Δεν άντεξες...εκδηλώθηκες κοτάρα!
Γιατι δεν μπαίνεις με το κανονικό σου προφίλ?Τι φοβάσαι?
Επισκέπτης
μας την χάλασε την δουλειά ο ναύαρχος την έκανε Τρίπολη.ρε ξαδέλφια τι χάλια είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
σας την φέρανε οι χαμουτζήδες...
Επισκέπτης
έλα 2 - 1 ίσως κάτι να γίνει.
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
κοιτα ρε πουστη μου, που θα ειμαστε κι ευχαριστημενοι αν παρουμε βαθμο απο ποιον? απο τον Αστερα!
Επισκέπτης
φίλε ποδόσφαιρο είναι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα το παν φυσικά είναι η νίκη αλλά αν δεν σε θέλει και η μπάλα?κοιτα ρε πουστη μου, που θα ειμαστε κι ευχαριστημενοι αν παρουμε βαθμο απο ποιον? απο τον Αστερα!
τουλάχιστον έπαιξες καλή μπάλα σου έκατσε μια γκέλα ο τερματοφύλακας και σε γύρισε ανάποδα.
φίλε ποδόσφαιρο είναι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν ένα αποτέλεσμα το παν φυσικά είναι η νίκη αλλά αν δεν σε θέλει και η μπάλα?
τουλάχιστον έπαιξες καλή μπάλα σου έκατσε μια γκέλα ο τερματοφύλακας και σε γύρισε ανάποδα.
σωστά!
το κεφάλι ψηλά!
τιποτα δεν τελέιωσε ακόμα!
Επισκέπτης
μάλλον ο παππούς πρέπει να την κάνει για τα ξενοδοχεία του μου φαίνεται.Τι τον αφήνει ο εκτός ενδεκάδας τον Μπλάνκο?
Επισκέπτης
τα παντελόνια είναι παράξενα ρούχα αλλά μερικοί τα φορούν για να κρύψουν τα κόκκινα στριγκάκια τους.σωστά!
το κεφάλι ψηλά!
τιποτα δεν τελέιωσε ακόμα!
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Αδέλφια φεύγω!Θα γυρίσω με τη νίκη!!!!!!!
[move][size=14pt] ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ,ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ..ΜΕ ΤΟ ΜΠΕ ΜΠΕ [/size][/move]
Φίλε εντάξει , την έφερες την νίκη ?
τα παντελόνια είναι παράξενα ρούχα αλλά μερικοί τα φορούν για να κρύψουν τα κόκκινα στριγκάκια τους.
τώρα μπορείς να κλάψεις σε μια γωνιά όσο θές φορώντας το παντελόνι σου (νουμερο ΧΧΧL!!!)
χαχαχα!
Επισκέπτης
σε λυπάμαι είσαι για κλάματα.τώρα μπορείς να κλάψεις σε μια γωνιά όσο θές φορώντας το παντελόνι σου (νουμερο ΧΧΧL!!!)
χαχαχα!
Τώρα θα μπουν όλα τα μαλκισμένα του σάιτ να φανταστώ ε; Μπορούμε να ανοίξουμε ένα θρεντ να μιλάμε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι για μπάλα γαμώ το μου; Ας μπαίνουν οι καφρομαλάκες να κάνουν σπάσιμο. Νιώθω ότι είμαι ξανα στην ε' δημοτικού
Επισκέπτης
σήμερα από την μια η γκέλα του Μορέτο και από την άλλη ο παππούς που από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να έχει τον Μπλάνκο και τον Μανού μας έκανε και χάσαμε το παιχνίδι και όχι μόνο αυτό αλλά σκάσανε μύτη εδώ και κάτι γραφικές αρσακιάδες και μας κάνουν κονσομανσιόν στα @@@δια.Τέρμα το δούλεμα. Η ομάδα είναι χωρίς προστασία. Παππούς, Σέζαρ, Ντέμης, Μορέτο κι ο κάθε λούζερ σπίτι του.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Θα μπουν κι εκεί ρε φίλε...εδώ κάθονται και φτιάχνουν 2-3 προφίλ για να λένε ελεύθερα τις τους!!!Τώρα θα μπουν όλα τα μαλκισμένα του σάιτ να φανταστώ ε; Μπορούμε να ανοίξουμε ένα θρεντ να μιλάμε όλοι οι υγιείς φίλαθλοι για μπάλα γαμώ το μου; Ας μπαίνουν οι καφρομαλάκες να κάνουν σπάσιμο. Νιώθω ότι είμαι ξανα στην ε' δημοτικού
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Αυτον τον παιχταρα τον Μανου μπορειτε να μου πειτε γιατι τον χρησιμοποιει τοσο λιγο? Ο Ριβαλντο σημερα σκετη καταστροφη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις