Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.427
- Πόντοι
- 456
ΑινταξειΣυνηθηστετο.. θα παει μεχρι το τελος ετσι!
ΑινταξειΣυνηθηστετο.. θα παει μεχρι το τελος ετσι!
Αυτό είναι το ωραίο ότι δεν μας αφηνουνΣε καμία περίπτωση δεν το περνουμε εμείς...δεν μας αφήνουν!!
Oπως περυσι που το χασαμε μονοι μας ε?Αυτό είναι το ωραίο ότι δεν μας αφηνουν
Η όπως πρόπερσι που το έχασαν οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο... Γενικά δεν ξέρουμε τι κανονίζουν τα μου μουνοπανα πίσω από την πλάτη μας αδερφέ... Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.Oπως περυσι που το χασαμε μονοι μας ε?
Μη βρίζεις μαν,τι τσιμπησες,?Η όπως πρόπερσι που το έχασαν οι άλλοι με τον ίδιο τρόπο... Γενικά δεν ξέρουμε τι κανονίζουν τα μου μουνοπανα πίσω από την πλάτη μας αδερφέ... Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.
Γυρναει σε ολα τα νηματα η κοτα της Τουμπας και ποσταρει το ιδιο. Κωλο στοιχημα δεν βαζει ομως.Αινταξει
Άστα με κάτι σάντουιτς τη βγάζω καθημερινά κ κάτι σαλάτες... Τρέχω σαν τον παλαβό κ δεν προλαβαίνω να κάνω τα δικά μουΜη βρίζεις μαν,τι τσιμπησες,?
Απο τα δικα σου χερια εξαρτάσσι και εσυ στο φαι;Άστα με κάτι σάντουιτς τη βγάζω καθημερινά κ κάτι σαλάτες... Τρέχω σαν τον παλαβό κ δεν προλαβαίνω να κάνω τα δικά μου
Καλύτερα να μασάςΣυνηθηστετο.. θα παει μεχρι το τελος ετσι!
Δε μιλαμεΚαλύτερα να μασάς
Μην βριζεις, ρε μουνι!Και ξαφνικα ο τυχαρπαστος ο ο,τι ηταν να δωσει το εδωσε κτλ εγινε ο μαγκας που εστησε την ομαδα οπως επρεπε και ολα αυτα τα ωραια...
ΓΑΜΙΟΛΕΕΕΕΕΕΣ
Μόνο τυχάρπαστος δεν είναι.Και ξαφνικα ο τυχαρπαστος ο ο,τι ηταν να δωσει το εδωσε κτλ εγινε ο μαγκας που εστησε την ομαδα οπως επρεπε και ολα αυτα τα ωραια...
ΓΑΜΙΟΛΕΕΕΕΕΕΣ