mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Όσα έβαλε κ ο μαστουρας χθες!Πόσα γκολ έβαλε ρε ο τσιμπλουλης
Όσα έβαλε κ ο μαστουρας χθες!Πόσα γκολ έβαλε ρε ο τσιμπλουλης
Δεν επαιζε ρεΌσα έβαλε κ ο μαστουρας χθες!
Μουνάκια και τα δύο... Τουλάχιστον εμείς είχαμε πούλμαν μπροστά και με Παναιτωλικό και Άρη.
@κωλο-γερος τους αφήνω στα χέρια σου.
Τι τσιμπησες?Ομολογουμένως η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό.
Απο τον Ολυμπιακο το βρηκατε ομως.Ομολογουμένως η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό.
Δεν εχει πιασει ρε ρυθμο ρε ακομα το...παιδιΑμεσως να τον παρεις απ τα μουτρα....Πόσα γκολ έβαλε ρε ο τσιμπλουλης
Δεν εχει πιασει ρε ρυθμο ρε ακομα το...παιδιΑμεσως να τον παρεις απ τα μουτρα....
Ουτε η μιση ομαδα δεν επαιζε σημερα...Ομπυλιακος δεν υπαρχει πουθενα φετος...Θα σκοτωθουνε μεταξυ τους αυτοι φετος..Ο βαζελος θα στρωσει μολις αλλαξει προπονητη..Ομολογουμένως η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό.
Δεν πιστευεις οτι τα γραφω σοβαρα αυτα για τσιλουλη ετσι?
Ε ναι ρε θέλει και ερώτημαΔεν πιστευεις οτι τα γραφω σοβαρα αυτα για τσιλουλη ετσι?
Ε ναι μην τρελλαθουμε τωρα στα γεραματα.Ε ναι ρε θέλει και ερώτημα
Ένα βαθμόΤι τσιμπησες?
Εγω από την άλλη πιστεύω ότι φέτος θα το πάρουμε εμείς κ μετά ας κόψουν το σβέρκο τους... Δεν νομίζω ότι ο ρωσος είναι πιο μάγκας από τον χοντρό όσο κ αν τον κυνηγάει ο κουλης... Το φετινό στα 100 χρόνια τους όμως θα έρθει στην στρουγγα. Να τους ευχηθούμε κιόλας.Την 4ετια που θα είναι ο γκαγκατσης πρόεδρος ΕΠΟ 2 στα 4 μην πω 3 πρωταθλήματα θα είναι του ΠΑΟΚ... το λέω σαν ΑΕΚΤΖΗΣ φανατικός...η ΑΕΚ δεν θα πάρει κανένα...ο ΟΣΦΠ ίσως 1!!!
Σε καμία περίπτωση δεν το περνουμε εμείς...δεν μας αφήνουν!!Εγω από την άλλη πιστεύω ότι φέτος θα το πάρουμε εμείς κ μετά ας κόψουν το σβέρκο τους... Δεν νομίζω ότι ο ρωσος είναι πιο μάγκας από τον χοντρό όσο κ αν τον κυνηγάει ο κουλης... Το φετινό στα 100 χρόνια τους όμως θα έρθει στην στρουγγα. Να τους ευχηθούμε κιόλας.