Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
απο οτι βλεπω ...ναι!!
αντε την κυριακη με παοκ να τελειωνουμε για το 2007....
στο ημιχρονο οκ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Δρόσος απειλεί με αποχώρηση σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλοι οι όροι του συμφωνητικού που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Δρόσος θα πρέπει να καταβάλει τα 3.7 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευθεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φιλίππου, ως ο σύνολο των οφειλών της ΚΑΕ προς τρίτους. «Ναυάγησε» η μεταγραφή του Ιμπραίμ Κουτλουάι επειδή ο Αγγέλου θεωρεί ότι δεν είναι απαραίτητος ο Τουρκος για το ρόστερ της ΑΕΚ...

Άντε να δούμε πότε επιτέλους θα απαλλαχθούμε ολοκληρωτικά από τον γιαουρτά! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι σκατά εκκρεμότητες έχουμε ακόμα με αυτόν;;;;δεν ξεμπερδέψαμε;;;;

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλημερα αδερφια.που εισαι nik χρονια πολλα.για το νατσο που ακουγεται  δεν το βλεπω να τον παιρνουμε.θα ζηταει ο σκορδας 4-5 εκατομμυρια.βασικα βλεπω στο τελος να μην παιρνουμε κανεναν απο αυτους που ακουγονται.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι εκτός αποστολής ο Ζήκος!!! :think:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός.θα έχουμε ως βασικό χαφ-σωτήρα τον Καφέ. :headbang: :headbang:

r0mph

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι όπως είναι ο Ζήκος φέτος χίλιες φορές Καφές...Πολύ σταθερός στα τελευταία παιχνίδια!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
«Θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα»  ;)

Να επιστρέψει η ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά ο Ριβάλντο, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε η ομάδα. «Έχω πάρει τρία πρωταθλήματα με Ολυμπιακό, αλλά αυτό θα το ευχαριστηθώ περισσότερο», είπε ο Βραζιλιάνος «σταρ». «Να μην βρούμε διαιτητές απέναντι μας όπως αυτός απέναντι στον Ολυμπιακό», η ευχή του Μάρτιν Αρουαμπαρένα. «Μακάρι στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές», η επιθυμία του Ισμαέλ Μπλάνκο. Την περίπτωση του Άγγελου Μπασινά συνεχίζει να κοιτά ο «δικέφαλος», με τον διεθνή μέσο να εμφανίζεται αρνητικός στην επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ριβάλντο: «Το καλύτερο απ’ όλα»

Το πρωτάθλημα ευχήθηκε να πάρει η ομάδα του τη νέα χρονιά, ο Ριβάλντο στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης της ΑΕΚ. «Ευχή είναι να είμαστε όλοι καλά. Να έχουμε υγεία. Να έχει υγεία όλος ο κόσμος. Και για την ΑΕΚ εύχομαι να κάνει την καλύτερή της χρονιά το 2008 και να πάρει το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να το κρύψω. Προτιμώ και προτιμούμε το πρωτάθλημα. Εχουμε 13-14 χρόνια να το πάρουμε και το θέλει πάρα πολύ ο κόσμος. Βέβαια έχω πάρει τρία πρωταθλήματα το διάστημα που είμαι στην Ελλάδα, όμως αυτό το πρωτάθλημα θα είναι κάτι που θα με ευχαριστήσει περισσότερο από όλα».

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Καλησπερα αλλοθρησκα αδρφια!!!Χαθηκαμε λογω ημερων!Ελπιζω να στε ολοι καλα και να τρωτε σαν πουστηδες ολο το γιορτινο μαμ...
να στε ολοι καλα..χρονια πολλα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέρφια μου καλό απόγευμα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω όσοι μείνουμε Αθήνα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7;;;;

Αφήστε για λίγο τα μασατζάκια,τις πουτανίτσες,τα καζίνο μερικοι-μερικοί που δεν κερδίζετε κ τίποτα κ αφιερώστε κ λίγο χρόνο στην ομάδα μας που μας έχει ανάγκη να είμαστε δίπλα της,αφού όλοι μας βλέπουμε ότι κάτι καλό παει να γίνει φέτος.
Όσοι πάμε να χειροκροτήσουμε τους 2 φίλους από τα παλιά τον Φερνάντο Σάντος και τον Βασίλη Λάκη.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

...για τον Κρητικό δεν το συζητώ,την έχει χεσμένη προ πολλού :shit:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αδέρφια μου καλό απόγευμα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσω όσοι μείνουμε Αθήνα που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7;;;;

Αφήστε για λίγο τα μασατζάκια,τις πουτανίτσες,τα καζίνο μερικοι-μερικοί που δεν κερδίζετε κ τίποτα κ αφιερώστε κ λίγο χρόνο στην ομάδα μας που μας έχει ανάγκη να είμαστε δίπλα της,αφού όλοι μας βλέπουμε ότι κάτι καλό παει να γίνει φέτος.
Όσοι πάμε να χειροκροτήσουμε τους 2 φίλους από τα παλιά τον Φερνάντο Σάντος και τον Βασίλη Λάκη.

Εσύ ΑΕΚΤΖΗ θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

...για τον Κρητικό δεν το συζητώ,την έχει χεσμένη προ πολλού :shit:

Άλλα μου έλεγε το Φρωσάκι κουφάλα!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εσεις τον χαβα σας.....σονυ ωραιο το αβαταρ το νεο ρε μαν...αρχισες να ξεσκατιζεις?χρονια πολλα και παλι ρεεεεεεεεεεεε!και σε σενα σκοτεινε!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
χρόνια πολλά κ σε σένα psaxnw.όχι ρε συ το νέο αβάταρ είναι για τα κλάματα των δεύτερων ρε συ.ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa καλοοοοοοοοοο!!!αλλα η νεα χρονια δεν ξερω πως θα σας βρει...χεεχεχεεχεχχεχεεχχεεχ
ερχεται ο μεγας Μπαοκ...μπουχαχααχαχ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Psaxnw ξεσκατίζω 3 χρόνια τώρα............. ;) Χρόνια σας πολλά!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16

Psaxnw ξεσκατίζω 3 χρόνια τώρα............. ;) Χρόνια σας πολλά!!!
ωχ...κι εγω νομισα οτι την ειχες σκαπουλαρει και ξαφνικα φιλοτημηθηκες να ξεκουρασεις την γυναικα σου...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όταν είμαι σπίτι είμαι καλός σύζηγος.........όταν είμαι με το Φρωσάκι ξεφεύγω!!!!! Δεν πιστεύω να μας ακούσει το λαμόγιο με τις διπλές παραθέσεις!!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Όταν είμαι σπίτι είμαι καλός σύζηγος.........όταν είμαι με το Φρωσάκι ξεφεύγω!!!!! Δεν πιστεύω να μας ακούσει το λαμόγιο με τις διπλές παραθέσεις!!!!
xaaxaxxa
αυτο το φρωσακι εχει κλεισει σπιιιιιιιιιιιιιιτιαααααααααααααααααα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom