Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αντι να παρουμε τον τζιμπουρ καναμε τη σωστη επιλογη και πηραμε τον καπετανο τοτε.ο σεζαρ καλυτερα να φυγει.ειναι φανερο οτι δεν τον υπολογιζει ο παππους στα πλανα του.ετσι και αλλιως υπαρχει πολυς συνωστισμος στις θεσεις αυτες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το αρνητικό του Τζιπούρ όταν ασχολήθηκε η ΑΕΚ ήταν ότι έκανε τσαμπουκάδες στις προπονήσεις. Τώρα βέβαια με τον Γερμανό του έχει ψιλοστρώσει και σε αυτό το θέμα. Το κακό για εμάς με τον Τζιπούρ είναι οι διαταραγμένες σχέσεις με το Νιονιο (λόγω Ενσαλίβα). Πολύ φοβάμαι ότι θα τον δώσει στον Τάκη (κοψοχρονια) μόνο και μόνο για σπάσιμο...
Το αρνητικό του Τζιπούρ όταν ασχολήθηκε η ΑΕΚ ήταν ότι έκανε τσαμπουκάδες στις προπονήσεις. Τώρα βέβαια με τον Γερμανό του έχει ψιλοστρώσει και σε αυτό το θέμα. Το κακό για εμάς με τον Τζιπούρ είναι οι διαταραγμένες σχέσεις με το Νιονιο (λόγω Ενσαλίβα). Πολύ φοβάμαι ότι θα τον δώσει στον Τάκη (κοψοχρονια) μόνο και μόνο για σπάσιμο...

ΜΕγάλο τσαμπούκι είναι.Εδώ την προηγούμενη φορά όταν πέταξαν Παόκια πέτρες στο πούλμαν του Πανιωνίου,στάματησε το πούλμαν κ κατέβηκε να τους κυνηγήσει.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ΜΕγάλο τσαμπούκι είναι.Εδώ την προηγούμενη φορά όταν πέταξαν Παόκια πέτρες στο πούλμαν του Πανιωνίου,στάματησε το πούλμαν κ κατέβηκε να τους κυνηγήσει.
Καλησπέρα αδέλφια καλώς γυρίσατε στο κλεινόν άστυ και πάλι.Dark ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ αν δεν ξέρεις τις παραθέσεις,μας έχεις βγάλει τα μάτια ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ χρόνια πολλά κ πάλι KALI.Και αν έχεις πρόβλημα με τις διπλές παραθέσεις την κανά ή τζους.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ευχαριστώ χασοκαζινούλη μου.... :smitten:
Αγάπη μου πες στο χαζοσκοτεινούλη σου να σου βάλει το thread του καζίνο να δεις αν έχασα!Επίτηδες στα λέει για να μη σε βγάλω βόλτα και δεις τη διαφορά από τον ΚΑΒΟΥΡΗ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Κλέιτον μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στην επίθεση...παλιότερα έχει παίξει και σεντερ φορ , έχει παίξει και στον ασβέστη , έχει παίξει και δεύτερος επιθετικός...
Πάντως τόσο αυτός όσο και ο Τζιμπουρ δεν είναι οι παίχτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ΑΕΚΑΡΑ μας...απλά μπαλώματα είναι...αλλά με το μπάτζετ που παίζουμε είναι προτιμότερες λύσεις από τον άγνωστο Χ από την Ουγκάντα που θα μας τον παρουσιάσουν ως τον νέο Μαραντόνα!Μακάρι να πέσουν πιο πολλά φράγκα και να έρθουν παιχταράδες!

Επισκέπτης
Mε ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 19:00 όλοι εκεί! Σημαντικό ματσάκι. Θα είμαι στα "γυάλινα" ;)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε "χανουμια" πως το βλεπετε το ματς; θα κερδισετε,κατεβαινουμε με πολλες απουσιες; μπας και πληρωθουμε τουλαχιστον, 1,45 ειναι στο ανταλλακτηριο

Επισκέπτης
ρε "χανουμια" πως το βλεπετε το ματς; θα κερδισετε,κατεβαινουμε με πολλες απουσιες; μπας και πληρωθουμε τουλαχιστον, 1,45 ειναι στο ανταλλακτηριο

Θα δείξει.... στα εκτός έδρας φέτος δεν λέτε και πολλά πάντως! Αν μας κόψετε βαθμούς.. μαγκιά σας!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Θα δείξει.... στα εκτός έδρας φέτος δεν λέτε και πολλά πάντως! Αν μας κόψετε βαθμούς.. μαγκιά σας!
ε οχι και δε λεμε πολλα.πηραμε το πρωτο θετικο αποτελεσμα και ...συνεχως ανεβαινουμε.εγω παντως λεω να τον τιμησω τον ασσο.
κριμα παντως που δε δινετε εισιτηρια, θα ηταν καλη ευκαιρια και για καμια τσαρκα, με τις τιμες που διαβαζουμε

Επισκέπτης
ε οχι και δε λεμε πολλα.πηραμε το πρωτο θετικο αποτελεσμα και ...συνεχως ανεβαινουμε.εγω παντως λεω να τον τιμησω τον ασσο.
κριμα παντως που δε δινετε εισιτηρια, θα ηταν καλη ευκαιρια και για καμια τσαρκα, με τις τιμες που διαβαζουμε

Mε τους μαλάκες που κυκλοφορούν (και από εσάς και από εμάς) καλύτερα χωρίς εισητήρια... Αν κι εμείς θεωρούμαστε κάπως "αδελφά σωματεία" λόγω του δικέφαλου και της καταγωγής των ομάδων!!! Φύλαγε τα ρούχα σου όμως ;)

Κι εγώ 1 το βλέπω... ίσως και Χ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Mε τους μαλάκες που κυκλοφορούν (και από εσάς και από εμάς) καλύτερα χωρίς εισητήρια... Αν κι εμείς θεωρούμαστε κάπως "αδελφά σωματεία" λόγω του δικέφαλου και της καταγωγής των ομάδων!!! Φύλαγε τα ρούχα σου όμως ;)

Κι εγώ 1 το βλέπω... ίσως και Χ.
εσεις νομιζα οτι στην μ.κ. (μετα κοντου) εποχη τα εχετε λυσει αυτα.
εμεις παλι αν κανουν καμια μαλακια, δεν το εχει και πολυ ο τεο  να παρατησει και να γυρισει στην λιλη (στον τομεα αυτο, αεκ-παοκ:2), και το γηπεδο δεν ενδεικνυται για μανουρες (καμερες δεν εχει;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
«Εχω πρόταση από ΑΕΚ»!

Πρόταση από την ΑΕΚ έχει ο Νάτσο Γκαρσία, όπως φέρεται να δήλωσε στην ιστοσελίδα «Football De Bolivia»: «Η οικονομική πρόταση που μου έχει γίνει είναι καλή και απομένει τώρα να συμφωνήσουν και οι ομάδες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία». Διαψεύδει τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και ο Λάμπρος Σκόρδας. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν στην προπόνηση της Πέμπτης, Ζήκος και Γεωργέας. Χαλαρά γυμνάστηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης. Πολύ κόσμο αν και σε περίοδο εορτών περιμένουν στην «Ενωση».

Και ξαφνικά… Νάτσο Γκαρσία

Μεταγραφικό θέμα από το πουθενά προέκυψε το απόγευμα της Πέμπτης στην ΑΕΚ. Αυτό ακούει στο όνομα Νάτσο Γκαρσία. Ο μέσος του Αρη, που πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά, φέρεται να δήλωσε στην ιστοσελίδα της χώρας του «Football De Bolivia», ότι έχει πρόταση από την «Ενωση»:

«Εχω πρόταση από την ΑΕΚ. Η οικονομική πρόταση που μου έχει γίνει είναι καλή και απομένει τώρα να συμφωνήσουν και οι ομάδες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ θα κριθεί, θετικά ή αρνητικά, μέσα στον Ιανουρίου».

Ωστόσο, ο Βολιβιανός αρνείται ότι είπε κάτι τέτοιο, περιπλέκοντας κάπως την κατάσταση. Διάψευση ήρθε και από το στόμα του Λάμπρου Σκόρδα. «Ουδεποτέ υπήρξε πρόταση από ομάδα για τον Γκαρσία. Καμία δεν μας έχει πλησιάσει. Ούτε εμείς τον παραχωρούμε», ήταν τα λόγια του «αφεντικού» της ομάδας της Θεσσαλονίκης…

Συνεχίζεται η δουλειά

Με πρωινή προπόνηση στους Θρακομακεδόνες συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Βέβαια, κανένας στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, από τη νίκη, καθώς επιθυμία όλων είναι να παραμείνουν στην πρώτη θέση με την είσοδο του 2008.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Άκης Ζήκος με τον Νίκο Γεωργέα, ενώ σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα. Και οι τρεις αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Λορένσο Σέρα Φερέρ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ειδική θεραπεία ακολούθησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που θα επιστρέψει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα. Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες της «Ένωσης» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 10.30 και δεν θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ζεράλντο-Δέλλας στην άμυνα

Ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αναγκάζει τον Λορένσο Σέρα Φερέρ να κάνει αλλαγές στο κέντρο της άμυνας, αφού ο νεαρός άσος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο αρχικό σχήμα. Το δίδυμο που σκέφτεται ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτό του Ζεράλντο Άλβες με τον Τραϊανό Δέλλα. Έτσι θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ. Επιπλέον, ο Σέρα Φερέρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και τον Ισμαέλ Μπλάνκο.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Κυριακή 30/12, 19:00 μ.μ.). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210-8064210
• aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525759
• aekshop 3: Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210-3236750
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 7: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Παράλληλα, εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμ. ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης 11:00-18:00).
Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση και μέσω του αυτόματου τηλεφωνικού κέντρου 210-8108021. Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου ή τηλεφωνικού κέντρου θα μπορούν να τα παραλάβουν στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη από ειδικό εκδοτήριο, το οποίο θα λειτουργήσει μόνο τη ημέρα του αγώνα από τις 16:00 μ.μ. μέχρι και 10’ μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Για την παραλαβή των εισιτηρίων, απαραίτητη είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας με τον αριθμό δελτίου που έχει δηλωθεί κατά την τηλεφωνική ή ηλεκτρονική αγορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
Θύρες: 1, 2, 15, 16, 35 : 20 €
Θύρες: 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33 : 25 €
Θύρες: 7, 8, 9, 10, 11 : 35 €
Θύρα: 29 : 50 €
Θύρα: P1 : 100 €

Παιδικά εισιτήρια θα εκδοθούν σε όλες τις θύρες η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 έως 30 €. Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ στην θύρα 13 τα οποία κοστίζουν 10 € θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
λες να μας παρετε τον νατσο? αν ναι μαγκια σας και σιγουρα θα σας βοηθησει. καλη επιτυχια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Τα τελευταία μας μεταγραφικά μας νέα:

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο προπονητής της ΑΕΚ Λορένθο Σέρα Φερέρ εμφανίζεται να αναζητάει σίγουρες λύσεις, που θα ενισχύσουν άμεσα την ομάδα του στην προσπάθειά της να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Έτσι, πέρα από το όνομα του Αγγελου Μπασινά για το οποίο κάνει λόγο ο ισπανικός Τύπος, σενάρια θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να ενδιαφέρονται για τον Σίλβα Κλέιτον της Λάρισας και τον Νάτσο Γκαρσία του Αρη. Μάλιστα, η εφημερίδα «El Deber» της Βολιβίας φιλοξενεί δήλωση του Γκαρσία, ο οποίος υποστηρίζει ότι «η οικονομική πρόταση που μου έχει κάνει η ΑΕΚ είναι καλή και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσουν οι δύο σύλλογοι».

Aν κ νομίζω ότι τα νέα περί του Νάτσο Γκαρσία από την Βολιβία μου μοιάζουν με ράδιο αρβύλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον Ζήκο ξεχάστε τον.Άγνωστο πότε θα ξαναπαίξει.

Ποιον βλέπετε να κατεβάζει ο παππούς για τέρμα την Κυριακή:Μάχο ή Μορέττο;;;
πάντως κ ο Μάχο μια χαρά έπαιξε κυρίως με τον Εργοτέλη.Κ στην φάση του γκολ ενήργησε μια χαρά,ουσιαστικά μας γλίτωσε στο τετ α τετ με την εκπληκτική παρέμβαση του,άσχετα αν κοιμόντουσαν τα χαφ κ δεν πήραν την μπάλλα κ ο Ράμμος έβλεπε την μπάλλα να περνάει από δίπλα του κυριολεκτικά κ δεν την ακούμπαγε γιατί νόμιζε ότι ήταν νάρκη.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
6wrbz3v1nuhbu1aofc7d.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.