matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.983
- Πόντοι
- 5.235
Γιαννη εισαι γαυρος και αμπαλος γαυρος οποτε δεν θελω πολλες συζητησεις μαζι σου αδερφε.matrixako
Αυτος ελεγε για δυο ενδεκαδες και εγινε ρομπα,οι δημισογραφοι της πλακας δεν γραφανε για διαστιμικο ποδοσφαιρο ? Που ηταν το διαστιμικο που το πηρε ΣΤΗ ΤΡΙΧΑ ?
3ος φορ δεν ειναι ,ειναι ο ανύπαρκτος φορ αφου δεν παιζει?Τα ιδια εκανε και με τον τσουμπερ περσι ,τον εβαζε αλλαγες και οποτε τον εβαζε τον ξεφτιλιζε .Οπότε τον εβαλε βασικο φετος.Ο πονσε χαΙρομαι και παντα μου αρεσε αλλα αμα εισαι γιδι και τον βαζεις 20 λεπτα δε θα βρει ρυθμο, ξεκλείδωσε επειδη ο γκαρσια εμεινε εξω ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.Ο Γκαρσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ και θα παιζαμε καλυτερα με εξτρεμ Γκαρσια και να μπαινει μαζι με Πονσε δευτερο σεντερ φορ.Τωρα ξερεις να διαβαζεις ή οχι ? Για τον πηλιο αυτο εγραψα,το παιδι ειναι εξαιρετικο και κακος δεν τον ειχε βαλει απο την αρχη και ουτε θα επαιζε αν δε φευγαν οι αλλοι με την εθνικη τους,ποια καταλληλη στιγμη?Απλα δεν ειχε να βαλει αλλον και τον εβαλε .Σιγα ο μυρωδιας μην τα ειχε υπολογισει.Αν τα ειχε υπολογισει ο σωστος προπονητης βαζει το μικρο να παιρνει χρονο και δεν τον πεταει στα σκατα.Προτεινε πινεδα ναι.ΑΛΛΑ προτεινε να μεινει κι ο βιντα των 34 ετων που πολλοι ειδατε μονο το γκολ που εβαλε και δεν ειδατε ολη τη χρονια ποσες φορες εχει πουλησει την αμυνα και ακομα και στο γκολ που φαγαμε ηταν τοσο πισω που θα εκανε παρεα στον αντιπαλο τερματοφυλακα και ετρεχε ο κακομοιρης ο γιονσον να καλυψει.Για τον αμπραμπατ μεσα εχω πεσει,σε καθε παιχνιδι ξυλο ριχνει και θελει να περασει ολη την αμυνα και οσες φορες επαιξε ο ελιασον εβγαλε ματια.AEK δεν ειναι οποιος υποστηριζει τυφλα με παροπιδες τον προπονητη και τον καθε παιχτη που του πλασαρουν.Εγω οταν κοιταω τη λάσπη δε βλέπω μεσα της τα αστρα που αντανακλώνται,ουτε βλεπω τον ανθρακα για χρυσο.Οταν εγω πηγαινα φιλαδελφεια οι περισσοτεροι ηταν ακομα ιδεα του πατερα τους.
Μην κοιτας που συζηταω με τον Zebu, αυτος είναι ταλαιπωρος γαυρος και καλο παιδι και ψαχνει λιγο σημασια στο νημα της ΑΕΚ τωρα που περνάει δυσκολα χρονια με την ΑΕΚαρα να τον κερναει πικρες. Σε 2-3 χρονια θα φυγει ο Αλμειδα θα ξαναγελασει το χειλακι του Zebu και θα ξαναγινεις και εσυ ΑΕΚτζης ρε Γιαννο, που τοσο σε χαλαει ο Αλμειδα.