Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506

ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ​

καλα εσεις το μονο που θα παρετε φετος θα ειναι το 3ου αντρικου στα κωμικα του χουανκαρ....στα μπαφτα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
αυτο το ξερουμε τυπε

640px-Doublepen-neutral.png

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
997
Πόντοι
81
Ο Μελ εχει χρονια στην μπαλα κι εμαθε,ειχαμε την καλυτερη ομαδα και τα πηραμε το 92-94, μετα ομως ειδε και σου λεει με ομαδα μονο δε πας πουθενα,εκανε την αυλη του στην ΕΠΟ παιζει και λιγο μπαλα ,ειναι και οι αλλοι λιγο μια απο τα ιδια και ολα καλα.Λιγο με νοιαζει μετα απο αυτα που ειδα το 90-94 αν παιρνουμε πρωταθληματα γιατι δε βλεπω τη μπαλα που εβλεπα,αλλα μακαρι να τα παιρνει στυμενα ο Μελ για αλλα 20 χρονια ,κι αν οχι η ΑΕΚ ,ο ΠΑΟΚ,ο ΠΑΟ κι ολοι οι αλλοι.Εκτος των γαυρων.Αλλα να τα παιρνουν στημενα οχι κανονικα κι οχι στημενα απλα ,καραστημενα να βγαζουν ματια

Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Σας γλενταω ρε, με την ταχα μου ομαδαρα και τον ταχα μου προπονηταρα που εχετε. Ακομα να το καταλαβεις;
Zebu πες μου που ακριβώς σε χάλασε το χθεσινό ..... το ότι δεν κατέβηκε καν να παίξει στο ροστερ ο Τσιιλουλης ή ότι έγραψε στο παπαρι του την Λαμία και τον Βοκολο και χαιρέτισε πριν το ματς ??..... sorry που ρωτάω μαν απλά για να καταλάβω που σε κόβει το σωβρακο ......

Τελευταία τροποποίηση:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
Αναρχιδη
Ενωση
Κοτοπουλων

Μεγαλος παιχτης ο Τσιλουλης, απωθημενο του
απατεωνα Αλμειδα και ο Τίγρης δεν του χαλαει χατηρια.
Απατεώνας ο Αλμέιδα γιατί ρε zebu?

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.095
Πόντοι
6.635
γιατί τόση συζήτηση μετά την χθεσινή νίκη μας και την διαρροή σχετικά με Τσιλουλη?
Βγαίνει ο κάθε πικραμένος και μιλάει για παραρτήματα.
Και όλα αυτά επειδή πέρασε εύκολα λεει η ΑΕΚ από την Λαμία.
Ρε τιγραρε τί τους έχεις κάνει πάλι φέτος?
Κλείσαμε κανονικότατα έναν παίκτη για το καλοκαίρι.
Που είναι το πρόβλημα σας ρε μπουρδέλα?
Ο βαζελος θυμήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου να σχολιάσει ότι ο Καρλίτος δηλώθηκε με ΑΕΚ.
Αναρχιδα πλάσματα αποφεύγετε να πείτε ότι ο παίχτης τιμωρήθηκε και συμπλήρωσε κάρτες στις 4 Φεβρουαρίου με τα Γιάννενα.
Έπρεπε να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα 3 ματς με αστέρα, ΠΑΟ, ΑΕΚ.
Και δηλώθηκε με ΑΕΚ.
Εεε και?
Αν είχε δηλωθεί με ΠΑΟ θα έβγαιναν δηλαδή από την ΑΕΚ να πουν ότι ο Βόκολος το έκανε γιατί θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟ?
Τι καραγκιοζιδες είσαστε ρε?
Και εγώ μπορώ να σχολιάσω ότι ο Βόκολος κατέβηκε με ΠΑΟ με 2 σέντερ μπακ ενώ με ΑΕΚ στην έδρα του κατέβηκε με 3αδα στα στόπερ.
Ε και τι έγινε?
Έτσι είναι τα παραρτήματα ρε?
Με ΠΑΟΚ δηλώθηκαν να μην παίξουν παίξουν οι δύο βασικοί της άμυνας, Σιμόν και Σίντκλεϊ. Είναι και του ΠΑΟΚ παράρτημα η Λάμια?
Όλα σας φταίνε ρε μουνόπανα!
Ο Τσιλουλης δεν έπαιξε, γιατί δεν έπαιξε?
Αν ο Τσιλουλης έπαιζε, και δεν σκόραρε πράγμα πιθανό, θα λέγατε γιατί έπαιξε αφού έχει κλείσει στην ΑΕΚ.
Γιατί ο Βόκολος επέλεξε να κάνει αυτή την δήλωση χθές ενώ η Λάμια γνωρίζει από τον Γενάρη?
Γιατί ο ΠΑΟ επέλεξε να σχολιάσει στις 23 Φεβρουαρίου κάτι που γνώριζε πριν 2 βδομάδες?
Στην προπαγάνδα δεν σας πιάνει κανένας ρε μουνια!
Τίγρη τι τους έχεις κάνει ρε?
Χαχαχα
Δεν ξέρω αν το πάρουμε πάλι φέτος, εγώ γουστάρω που βλέπω για 2η χρονιά ωραία μπάλα, που η ομάδα θα το διεκδικήσει μέχρι τέλους, και που βλέπω τον επικοινωνιακό πανικό πράσινων και κόκκινων, ο ΠΑΟΚ τηρεί πιο αξιοπρεπή στάση και διεκδικεί τις πιθανότητες του.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Matrix δεν χρειάζεται να καθεσε και να αναλύουμε τα αυτονόητα μυστη μου , επίσης δεν μπορώ να καταλάβω -κατανοήσω το παραλήρημα που τρώνε καποιοι για την ΑΕΚ και δεν βλέπουνε που τους έχει κάνει μπούρδελο την Ομαδα ο χοντρός , και ειδικά ο zebuδης ,που τον είχα για πιο γατονι ,....αλλά μάλλον δεν βλέπει γήπεδο ο μαν , βλέπει μόνο ίντριγκα και Τολμη και Γοητεία , anyway εκτός από την φρίκη παραλήρημα που έφαγε με την κίνηση του Τσιλουλη ( που στα @@ μου κι όλας ο Τσιιλουλης ) το πιο ατοπο σημείο στο ποστ του ήταν το σχόλιο περί Αλμειδα ,εκεί γέλασα απλά και λέω μάλλον επινε τσίπουρα χθες το βράδυ πριν γράψει το ποστ και του άφησαν καουρα όταν γύρισε σπίτι και άνοιξε το PC .....

Υ.Γ Αν κάποιος είναι υπεύθυνος για αυτό που βλέπουμε από περυσι σε ταχύτητες και σε μπάλα στο ροστερ της ΑΕΚ τότε ένα Μεγάλο Μπράβο πάει στον Μαεστρο. Αλμειδα , τα υπόλοιπα απλά τα βλέπω και γελάω με κακομοίρηδες και μυζερους , Αυτά και προσπαθηστε να βλέπετε γήπεδο μάγκες όχι σιριαλ ,δράκους και νεράιδες , φιλάκια και τα υπόλοιπα στα Play Off ζουζουνιαρηδες !!!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
«o Τσιλούλης είναι ένας παίκτης, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μας. Aπό τον Ιανουάριο ενημερώσαμε ως οφείλαμε τη Λαμία ότι θα ανοίγαμε συζητήσεις για ενδεχόμενη συμφωνία μαζί του και από τον Ιανουάριο έχουμε φτάσει σε μία καταρχήν προφορική συμφωνία με τον παίκτη».

«Μιλάμε από τον περασμένο Ιανουάριο μαζί του, χρονικά δεν έχει συμβεί τίποτα αυτές τις ημέρες».

ΠΑΕ αεκακι. Και αφου ειχατε ενημερωσει την Λαμια απο τον Γεναρη οτι θα ανοιξετε κουβεντα με τον παιχτη και συμφωνησατε απο τοτε μαζι του, γιατι ο προπονητης της το εμαθε μολις χτες. Μας πεισατε...)

..............

Είναι πια στα 29 του, δεν είναι παίκτης εξελίξιμος. Αλλά είναι παίκτης έτοιμος, ικανός να δώσει λύσεις σε διάφορες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Τσιλούλης έκανε (παραέκανε για την ακρίβεια) το ποδοσφαιρικό αγροτικό του σε Πανιώνιο, Απόλλωνα, Λαμία και δείχνει πλέον πιο ώριμος και ικανός από ποτέ. Δεν είναι από τα ονόματα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μια χρησιμότατη κίνηση.

Ηδη, στην τρέχουσα σεζόν έχει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Παίζει δεξιά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι Ελληνας που πάντα η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει σε γηγενείς παίκτες. Δεν χρειάζεται μεγάλες κουβέντες, αλλά φαίνεται στα μάτια μου σωστή επιλογή. Προφανώς, ότι έφτασε 29 και ακόμα δεν είχε κάνει το μεγάλο άλμα, είναι ένα ζητούμενο. Επίσης, άλλες οι φανέλες και οι απαιτήσεις των ομάδων μέχρι τώρα και άλλη της ΑΕΚ. Θα δούμε.

Σταυρος Καζατζόγλου. Κουτσαβακι του Μελισσανιδη και σανοπωλης S(ανο)dna

Ρε μιλαμε για ψαγμενη κινηση με τις ευλογιες, παντα, του μαστροΑλμε(γ)ιδα.
Εισαι αρρωστος ρε ζεμπουδια αλλα δε θα σου περασει...Θα γινει χειροτερο φιλε δυστυχως:confused:

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Πωπωωω κοιτα μουσαφιραιους που εχουμε παλι...Βγαλατε κανα συκαλακι ρε μουνοπανα στα παιδια η ξεροσφυρι παει το μοιρολοι:grin:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Απατεώνας ο Αλμέιδα γιατί ρε zebu?
Ο Giannis.mt ειναι ο μονος που εγραψε δυο σωστες κουβεντες. Ξανα διαβασε τες και ξανα κοιτά ποσες φορες τον "εφτισξε" ο Μελισσανιδης τον Αλμειδα για παρει περυσι πρωταθλημα και για να ξανα ειναι πρωτη η αεκ φετος. Και μας τον βγαλατε προπονηταρα.

Για το αλλο σχόλιο που εκανες, φαντασου αυτα να τα ειχε κανει ο Ολυμπιακος. Οχι οτι δεν τα εκανε στο παρελθον. Αλλα οπως τα λουστηκαμε ενω ειχαμε ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ετσι θα τα λουστειτε.

Δεν μου λες. Το προσυμφωνο ειναι σαν αυτο του Λαζαρου τοτε;

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.672
Πόντοι
11.956
Με το ζόρι οι γαύροι τον αστέρα να κερδίσουν .....ο μέγας νέος προπονητής τους πάλι μαλακίες έκανε στο πρώτο ημίχρονο....ούτε παρέλαση δεν βγάζει και αυτός....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456

ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ​

ειναι νωρις ακομα αλλα ειναι δικαιο και θα γινει πραξη.... τους υπολογιζω σε καμια 5ετια.... και επεται και συνεχεια

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
997
Πόντοι
81
Ο Giannis.mt ειναι ο μονος που εγραψε δυο σωστες κουβεντες. Ξανα διαβασε τες και ξανα κοιτά ποσες φορες τον "εφτισξε" ο Μελισσανιδης τον Αλμειδα για παρει περυσι πρωταθλημα και για να ξανα ειναι πρωτη η αεκ φετος. Και μας τον βγαλατε προπονηταρα.

Για το αλλο σχόλιο που εκανες, φαντασου αυτα να τα ειχε κανει ο Ολυμπιακος. Οχι οτι δεν τα εκανε στο παρελθον. Αλλα οπως τα λουστηκαμε ενω ειχαμε ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ετσι θα τα λουστειτε.

Δεν μου λες. Το προσυμφωνο ειναι σαν αυτο του Λαζαρου τοτε;
Εγω συμφωνω κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο, ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει.Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια,και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι.Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? θα κουρασω.......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom