troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
καλα εσεις το μονο που θα παρετε φετος θα ειναι το 3ου αντρικου στα κωμικα του χουανκαρ....στα μπαφταΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ
καλα εσεις το μονο που θα παρετε φετος θα ειναι το 3ου αντρικου στα κωμικα του χουανκαρ....στα μπαφταΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ
παω για ΝΤΑΜΠΛκαλα εσεις το μονο που θα παρετε φετος θα ειναι το 3ου αντρικου στα κωμικα του χουανκαρ....στα μπαφτα
θα χτυπησεις και οσκαρ?παω για ΝΤΑΜΠΛ
μιλαμε για ΑΡΜΑΔΑ ΟΘΩΜΑΝΟΥθα χτυπησεις και οσκαρ?
Μη βρίζεις παλιό βαζελαΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ
ο μελλισανιδης,ο αλαφουζος και ο κουλης μητσοτακης διαβρωσανε το ελληνικο DNA....μονο αληθειεςμιλαμε για ΑΡΜΑΔΑ ΟΘΩΜΑΝΟΥ
ειδες αδερφε? μπηκε σε μια σοβαρη,ηπια,πολιτισμενη κουβεντα να κανει μπαχαλοΜη βρίζεις παλιό βαζελα
Zebu πες μου που ακριβώς σε χάλασε το χθεσινό ..... το ότι δεν κατέβηκε καν να παίξει στο ροστερ ο Τσιιλουλης ή ότι έγραψε στο παπαρι του την Λαμία και τον Βοκολο και χαιρέτισε πριν το ματς ??..... sorry που ρωτάω μαν απλά για να καταλάβω που σε κόβει το σωβρακο ......Σας γλενταω ρε, με την ταχα μου ομαδαρα και τον ταχα μου προπονηταρα που εχετε. Ακομα να το καταλαβεις;
Απατεώνας ο Αλμέιδα γιατί ρε zebu?Αναρχιδη
Ενωση
Κοτοπουλων
Μεγαλος παιχτης ο Τσιλουλης, απωθημενο του απατεωνα Αλμειδα και ο Τίγρης δεν του χαλαει χατηρια.
Εισαι αρρωστος ρε ζεμπουδια αλλα δε θα σου περασει...Θα γινει χειροτερο φιλε δυστυχως«o Τσιλούλης είναι ένας παίκτης, που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μας. Aπό τον Ιανουάριο ενημερώσαμε ως οφείλαμε τη Λαμία ότι θα ανοίγαμε συζητήσεις για ενδεχόμενη συμφωνία μαζί του και από τον Ιανουάριο έχουμε φτάσει σε μία καταρχήν προφορική συμφωνία με τον παίκτη».
«Μιλάμε από τον περασμένο Ιανουάριο μαζί του, χρονικά δεν έχει συμβεί τίποτα αυτές τις ημέρες».
ΠΑΕ αεκακι. Και αφου ειχατε ενημερωσει την Λαμια απο τον Γεναρη οτι θα ανοιξετε κουβεντα με τον παιχτη και συμφωνησατε απο τοτε μαζι του, γιατι ο προπονητης της το εμαθε μολις χτες. Μας πεισατε...)
..............
Είναι πια στα 29 του, δεν είναι παίκτης εξελίξιμος. Αλλά είναι παίκτης έτοιμος, ικανός να δώσει λύσεις σε διάφορες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Τσιλούλης έκανε (παραέκανε για την ακρίβεια) το ποδοσφαιρικό αγροτικό του σε Πανιώνιο, Απόλλωνα, Λαμία και δείχνει πλέον πιο ώριμος και ικανός από ποτέ. Δεν είναι από τα ονόματα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μια χρησιμότατη κίνηση.
Ηδη, στην τρέχουσα σεζόν έχει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Παίζει δεξιά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι Ελληνας που πάντα η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει σε γηγενείς παίκτες. Δεν χρειάζεται μεγάλες κουβέντες, αλλά φαίνεται στα μάτια μου σωστή επιλογή. Προφανώς, ότι έφτασε 29 και ακόμα δεν είχε κάνει το μεγάλο άλμα, είναι ένα ζητούμενο. Επίσης, άλλες οι φανέλες και οι απαιτήσεις των ομάδων μέχρι τώρα και άλλη της ΑΕΚ. Θα δούμε.
Σταυρος Καζατζόγλου. Κουτσαβακι του Μελισσανιδη και σανοπωλης S(ανο)dna
Ρε μιλαμε για ψαγμενη κινηση με τις ευλογιες, παντα, του μαστροΑλμε(γ)ιδα.
Ο Giannis.mt ειναι ο μονος που εγραψε δυο σωστες κουβεντες. Ξανα διαβασε τες και ξανα κοιτά ποσες φορες τον "εφτισξε" ο Μελισσανιδης τον Αλμειδα για παρει περυσι πρωταθλημα και για να ξανα ειναι πρωτη η αεκ φετος. Και μας τον βγαλατε προπονηταρα.Απατεώνας ο Αλμέιδα γιατί ρε zebu?
Εχω μπλεξει με κακες παρεες. Κανω παρεα με κατι Πολωνους διαιτητες τελευταια...Πάλι σουρωμενος γράφεις ρε μπάρμπα?
ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΠΑΛΙ
Εγω συμφωνω κι ας μου τα χωνουν,αν ο σαμουραΙ ηταν προπονηταρα, πέρσι που ηταν ολοι χωμα θα επρεπε να ειχαμε δεκα βαθμους διαφορα απο το δευτερο, ανταυτου κοντεψε να κανει το θαυμα και να το χασει.Εμμονικος μεχρι αηδιας,καταστρεψε τον φαν φεερτ και ο πονσε δε θα ειχε ξεμπλοκαρει αν δεν τραυματιζόταν ο γκαρσια και δε θα επαιζε κι αυτος να παρει παιχνιδια,και τα ιδια αν δεν λειπαν ο χατζισαφι και ο μοχαμαντι δεν θα αναγκαζοταν να βαλει τον πηλιο και θα τον ετρωγε το μαυρο σκοταδι.Τα ιδια κανει και με τον ραντονια αφου βαζει το μ@l@k@ το κουτσο τον αναπηρο το σιντιμπε και ακομα και ο γατος μου βλεπει οτι ειναι για κλωτσιες.Να γραψω κι αλλα λάθη ? θα κουρασω.......Αλλα και παλι του Μελ του βγαζω το καπελλο τον "εφτιαξε" προπονηταρα και τον πουλαει του χρονου και ολα καλα.Ο Giannis.mt ειναι ο μονος που εγραψε δυο σωστες κουβεντες. Ξανα διαβασε τες και ξανα κοιτά ποσες φορες τον "εφτισξε" ο Μελισσανιδης τον Αλμειδα για παρει περυσι πρωταθλημα και για να ξανα ειναι πρωτη η αεκ φετος. Και μας τον βγαλατε προπονηταρα.
Για το αλλο σχόλιο που εκανες, φαντασου αυτα να τα ειχε κανει ο Ολυμπιακος. Οχι οτι δεν τα εκανε στο παρελθον. Αλλα οπως τα λουστηκαμε ενω ειχαμε ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ετσι θα τα λουστειτε.
Δεν μου λες. Το προσυμφωνο ειναι σαν αυτο του Λαζαρου τοτε;