Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Συμφωνησε φετος το καλοκαιρι και εξασφαλισε δυο χρονια τηλεοπτικο συμβολαιο στα 30 εκατομμυρια συνολικο κερδος ή οχι; (15 εκ. Τον χρονο.
Δεν εγραψα πουθενα οτι εκανε συμφωνια για 40 εκατομμυρια τον χρονο για ονομασια γηπεδου. Συνολικο κερδος ειπα.

15εκ τον χρονο αλλα 30 αθροισες απο πανω!
40εκ εγραψες και το αθροισμα σου ηταν για 12 μηνες
και εβγαλες και αθροισμα 110 εκ
Μεσα σε δωδεκα μηνες εγραψα οτι τα εξασφαλισε αυτα τα λεφτα. Τωρα τι καταλαβαινεις εσυ στα αρχιδια μου.

και ο Ολυμπιακος απο τις πωλησεις δεν τα πήρε μετρητά το εικοσαρικο. Τα εβγαλε ομως; Να τα αφαιρεσω επειδη δεν ειναι μετρητα;

Κατα τα αλλα ξεκινα....

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ ΣΚΙΜΠΙΝΤΙ ΝΤΟΜ ΝΤΟΜ ΝΤΟΜ... ΤΣΑΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ktm950

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
47
Πόντοι
0
Δεν θα τα βαζεις οπως σε συμφερει. Καταλαβες κωλοτουμπα;
Πηρες 6,5, Πινεδα, 4,0 Πονσε. (Για τεσσερα ξερω εγω) 350 χιλιαρικα εδωσες για να αγορασεις τον Ζινι.
Αυτα μας κανουν 10,850.

Τωρα αν εσυ τα λεφτα για δανεισμο που δινονται γιατι τελειως τζαμπα δεν δινουν ολοι ακομα και δανεικους. Προσεχε οχι το συμβολαιο τους αλλα να κανεις τον δανεισμο, δεν ειναι λεφτα γιατι ετσι σε συμφερει για να κανεις κωλοτουμπα, σπουτσαμ.
Με λιγοτερα εσοδα και εβγαλα αποντο ταμειο παραπανω απο οσα εβγαλες εσυ με επρισσπεταρ εσοδσ.

Οχι οπως σας συμφερει, λαμογια. Αλλα οπως ειναι.
κωλοτουμπα? χαχαχα
ρε τυπε πραγματικα ενα βιντεο μου ερχεται στο μυαλο αυτη την στιγμη...ειναι ακριβως οτι θα ηθελα να πω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
κωλοτουμπα? χαχαχα
ρε τυπε πραγματικα ενα βιντεο μου ερχεται στο μυαλο αυτη την στιγμη...ειναι ακριβως οτι θα ηθελα να πω
Και εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό αυτήν τη στιγμή είναι αυτό:

IMG-8b7d626a2d3025af2505b45e4fd127cf-V.jpg

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.059
Πόντοι
6.635
Γαμα μας λοιπον.

Εδωσες απο τα 110 που εβγαλες τα 10,850. Τι λες τωρα!
Ακου ειναι διφορετικα.
οταν σε εβγαλα στη σεντρα, τοτε το εγραψες:
Μεσα σε δωδεκα μηνες εγραψα οτι τα εξασφαλισε αυτα τα λεφτα.

εδω απο πανω τι εγραφες?
Εδωσες απο τα 110 που εβγαλες

και τα αθροισες ολα μαζι για να μας βγαλεις εσοδα 110 σε 12 μηνες!
και τα συγκρινες και με τα εσοδα του γαυρου σε 12 μηνες!
μαλακα γιατι ξεφτιλιζεσαι και επιμενεις πραγματικα δεν το καταλαβαινω!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
οταν σε εβγαλα στη σεντρα, τοτε το εγραψες:
Μεσα σε δωδεκα μηνες εγραψα οτι τα εξασφαλισε αυτα τα λεφτα.

εδω απο πανω τι εγραφες?
Εδωσες απο τα 110 που εβγαλες

και τα αθροισες ολα μαζι για να μας βγαλεις εσοδα 110 σε 12 μηνες!
και τα συγκρινες και με τα εσοδα του γαυρου σε 12 μηνες!
μαλακα γιατι ξεφτιλιζεσαι και επιμενεις πραγματικα δεν το καταλαβαινω!
Ρε δε πα να παιζεις με τις λεξεις; Ο Τιγρης σας τσεπωσε, ΜΑΛΑΚΕΣ! Σας τα τσεπωσε.

Μπρι μπρι.... Αη μαρη κουλαμ δω μαρη!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.059
Πόντοι
6.635
Ρε δε πα να παιζεις με τις λεξεις; Ο Τιγρης σας τσεπωσε, ΜΑΛΑΚΕΣ! Σας τα τσεπωσε.

Μπρι μπρι.... Αη μαρη κουλαμ δω μαρη!
ρε Pavlaras21 αυτο το κοπελι εδω ειναι φιλος σου ρε?
ή απλα λετε καμια μαλακια να περασει η ωρα?
μη μιλας με σκατογαυρους ρε Pavlara μου...καταλαβες τωρα για ποσο μαλακες μιλαμε?
ζητα ρε γκασμα συγνωμη απο τον Pavlara21 που στα μαθηματικα ησουνα τουβλο και στα 110εκ εκανες λαθος τα 53εκ.
μπουχαχαχαχα
ρομπαααααααααααα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
μη μιλας με σκατογαυρους ρε Pavlara μου...καταλαβες τωρα για ποσο μαλακες μιλαμε?
ζητα ρε γκασμα συγνωμη απο τον Pavlara21 που στα μαθηματικα ησουνα τουβλο και στα 110εκ εκανες λαθος τα 53εκ.
μπουχαχαχαχα
ρομπαααααααααααα
Μεσα σε 12 μηνες. Χωρις συμμμετοχη στο champions league τελικα. Και χωρις περσινη συμμετοχη σε οποιονδηποτε ευρωπαικο θεσμο. Εκανε τις παρακατω συμφωνιες και εξασφαλισε τα εξης εσοδα. Απο τα οποια τα περισσοτερα θα τα τσεπωσει ο Μελισσανιδης. Η Κουλα θα παρει ο,τι περισσεψει.

25,000,000 διαρκειας σε εναν χρονο
10 000,000 χορηγια για ονομασια γηπεδου για πεντε χρονια. (2 για καθε χρονο)
30,000,000 νεο τηλεοπτικο συμβολαιο για δυο χρονια (15 για καθε χρονο)
10,000,000 εξασφαλισμενα μεχρι τωρα απο Ευρωπη
5,000,000 περιπου συνολικο κερδος απο super league και χορηγούς της ΑΕΚ

Κανε την σουμα μονος σου.
Εξοδα μεχρι στιγμης: 10,850,000
Κανε και την αφαιρεση απο την σουμα.

:coffee:
Μου το εσιαξα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
μπουχαχαχαχα
ρομπαααααααααααα
Καλημερα στερημενοι. Δεν ειχα τον χρονο εκεινη την ωρα να το ψαξω να δω τελικα ποσο λαθος εχω βγει.

Για διαβασε ρε matrix, δικα σας σαητ ειναι που τα γραφουν, για ποσα χρόνια το εκλεισε το deal και με ποσα ο καβουριας; Το λες αμα το ψαξω ισως να βγαλω τελικα το σαρανταρι; Οσο για τον Παυλαρα, εχουμε και αλλα να πουμε. Στη ωρα τους....

Διάβασε που θα μου πεις να γυρεψω και συγγνωμη. Να πατε στον τιγρη να του την ζητησετε. Αλλιως καντε τουμπεκι και καθιστε να σας τα αρπαζει απο την αεκ.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.059
Πόντοι
6.635
Καλημερα στερημενοι. Δεν ειχα τον χρονο εκεινη την ωρα να το ψαξω να δω τελικα ποσο λαθος εχω βγει.

Για διαβασε ρε matrix, δικα σας σαητ ειναι που τα γραφουν, για ποσα χρόνια το εκλεισε το deal και με ποσα ο καβουριας; Το λες αμα το ψαξω ισως να βγαλω τελικα το σαρανταρι; Οσο για τον Παυλαρα, εχουμε και αλλα να πουμε. Στη ωρα τους....

Διάβασε που θα μου πεις να γυρεψω και συγγνωμη. Να πατε στον τιγρη να του την ζητησετε. Αλλιως καντε τουμπεκι και καθιστε να σας τα αρπαζει απο την αεκ.

ρε δεν φταει που δεν ειχες χρονο να ψαξεις
φταει που εισαι γκασμας και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε τι διαβαζεις.
Η ΑΕΚ παιρνει 2 εκ τον χρονο απο την ονοματοδοσια του γηπεδου στον ΟΠΑΠ και οχι 40 εκ οπως εγραψες.
Στο σχολειο πεταγες χαρταετο την ωρα των μαθηματικων ρε στουρνε και αθροιζεις μηλα με πορτοκαλια (δηλαδη εσοδα για 1 χρονο με εσοδα για 10 χρονια), βλακα.

Σου ξαναλεω, ζητα συγνωμη ρε γκασμα απο τον Pavlara21 που στα μαθηματικα ησουνα τουβλο και στα 110εκ εκανες λαθος τα 53εκ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
ρε δεν φταει που δεν ειχες χρονο να ψαξεις
φταει που εισαι γκασμας και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε τι διαβαζεις.
Η ΑΕΚ παιρνει 2 εκ τον χρονο απο την ονοματοδοσια του γηπεδου στον ΟΠΑΠ και οχι 40 εκ οπως εγραψες.
Στο σχολειο πεταγες χαρταετο την ωρα των μαθηματικων ρε στουρνε και αθροιζεις μηλα με πορτοκαλια (δηλαδη εσοδα για 1 χρονο με εσοδα για 10 χρονια), βλακα.

Σου ξαναλεω, ζητα συγνωμη ρε γκασμα απο τον Pavlara21 που στα μαθηματικα ησουνα τουβλο και στα 110εκ εκανες λαθος τα 53εκ.
:piss:αεκ. :piss:αεκ

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
ΑΕΚ είμαι χωρίς κιτρινόμαυρα γυαλιά και αντικειμενικός όσο δεν πάει,κατά 90% δίνω 2 σήμερα και πολύ άνετα ο ΟΣΦΠ.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.418
Πόντοι
456
ΑΕΚ είμαι χωρίς κιτρινόμαυρα γυαλιά και αντικειμενικός όσο δεν πάει,κατά 90% δίνω 2 σήμερα και πολύ άνετα ο ΟΣΦΠ.

εγω λεω θα ξεμπουκωσετε σημερα και θα τους παρετε με χαντικαπ 1.5+

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Με τι στοιχεία τα λες αυτά ...δώσε αντικειμενική απάντηση....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Αν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε αποτέλεσμα στην καλύτερη Χ ίσως λόγο διαιτησίας και μόνο
Και μην σε νοιάζει τι θα κάνει η ΑΕΚ φίλε ....από Θεσσαλονίκη και ΑΕΚ δεν πάει ....δες τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ η ομάδα σου και άσε τα κίτρινο μαύρα γυαλιά ...για εμάς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom