Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Και να χάσει η ΑΕΚ οκ τι έγινε ντέρμπι είναι μην τρελαθουμε και για να θυμησω σε φίλους και εχθρούς ότι φέτος η ΑΕΚ σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν ήταν με όλους τους παίχτες που πήραν εύκολα πέρυσι το πρωτάθλημα...είχαμε προμοτορες στις κορασίδες έχουμε και στις ομάδες τώρα ....ποιο πολύ θα ακούσω την γνώμη του @Zebu παρά ενός άσχετου

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Αν έπαιζα στοίχημα, θα το έπαιζα ισοπαλία..νομίζω είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, έτσι όπως είναι τώρα οι ομάδες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Αν έπαιζα στοίχημα, θα το έπαιζα ισοπαλία..νομίζω είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, έτσι όπως είναι τώρα οι ομάδες
Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά....αλλά μην μας λέει τώρα ο άλλος ότι βλέπει αντικείμενα τα πράγματα ....δηλαδή τι παραπάνω έκανε ι Ολυμπιακός σε απόδοση με την ΑΕΚ στην Ευρώπη η στα μέχρι τωρα παιχνίδια πρωταθλήματος.... μπορεί να είναι σήμερα καλύτερος η το αντίθετο αλλά μην λέμε αερολογιες όπως λέει τώρα ο Μητσοτάκης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.479
Πόντοι
28.246
Και να χάσει η ΑΕΚ οκ τι έγινε ντέρμπι είναι μην τρελαθουμε και για να θυμησω σε φίλους και εχθρούς ότι φέτος η ΑΕΚ σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα δεν ήταν με όλους τους παίχτες που πήραν εύκολα πέρυσι το πρωτάθλημα...είχαμε προμοτορες στις κορασίδες έχουμε και στις ομάδες τώρα ....ποιο πολύ θα ακούσω την γνώμη του @Zebu παρά ενός άσχετου
Εαν κατεβαινες κομπλε, οπως ο Ολυμπιακος (Ελ Αραμπι και Αλεξανδροπουλος δεν ειναι απωλειες μιας και εχω λυσεις) θα σου ελεγα παρε βελονα και κλωστη να ραψεις το κωλο σου και τον κωλο και των αλλων αεκτζηδων.
Η απωλεια του Λιβαι και Γκατσινοβιτς θα αναγκάσουν την αεκ να κατεβει πιο υποψιασμένη και πιο ορθα στο γηπεδο. Αρα η αεκ μιας και ξερει οτι ο Ολυμπιακος δεν ειναι ο περσινος και ουτε αυτη η περσινη, θα παει με το σκεπτικο, παιχνιδι που δεν μπορεις να κερδισεις φροντισε να μην το χασεις. Και θα κοιταξει να "κλεψει" ή να κλεψει την νικη!

Αυτο πιστευω. Περισσότερο Χ βλεπω παντως.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Άλλη ερώτηση στους αντικειμενικούς αεκτζιδες...τέτοια εποχή πέρυσι πίστευαν ότι θα πάρει η ΑΕΚ με τον Αλμέιδα να ψάχνει το σύστημα οτι θα κάνει το νταμπλ...μην τρελαθουμε τώρα ... ντέρμπι είναι.... θυμάμαι πριν κάποια χρόνια να κερδίζει στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός 2-0 και στο δεύτερο μπήκε με κάτω τα χέρια και εχασε...θα δούμε το βράδυ τι θα γίνει αλλά μην ακούω...... αερολογιες και για τριετειες και μισθούς 1500ευρω...σαν αυτά που λέει ο καντεμης που του δώσανε 41%

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Ειναι ντερμι κυριοι, ολα ειναι ανοιχτα.
θα παιξει τεραστιο ρολο ποιος θα ανοιξει το σκορ και ποτε (αν μπει γκολ βεβαια).
και γω x θα το επαιζα, ειναι αποτελεσμα που λογικα θα εχουν ως πρωτο μελημα και οι δυο ομαδες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.479
Πόντοι
28.246
ημίχρονο ο Ολυμπιακός 2-0
Ηταν η χρονια που πηρες πρωταθλημα το 2018. Και παλι τοτε οπου βρεθηκαμε με ξεπαστρεψες.

Την επομενη ακριβως χρονια, εκτη αγωνιστικη φεραμε Χ στο ΟΑΚΑ με τον Φετφατζιδη να χανει το αχαστο μετα απο τρελη κουρσα του Ποντενσε.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Και συνεχίζω ...θα παίξει σήμερα από αρχή έτοιμος ο Αραούχο???? Λιβαι έξω γκατσινοβιτς έξω ... Αραούχο????. Άμα δεν παίζουν τρεις τέσσερις σούπερ βασικοί πω; θα δείξει η ομάδα τις δυνατότητες της

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Ηταν η χρονια που πηρες πρωταθλημα το 2018. Και παλι τοτε οπου βρεθηκαμε με ξεπαστρεψες.

Την επομενη ακριβως χρονια, εκτη αγωνιστικη φεραμε Χ στο ΟΑΚΑ με τον Φετφατζιδη να χανει το αχαστο μετα απο τρελη κουρσα του Ποντενσε.
Ναι τότε ήταν αλλά επειδή είμαι και μεγάλος άνθρωπος και ξεχνάω δεν ειθελα να πω ημερομηνία μην πω μαλάκια .....οκ δεν θα βρίζω!!!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.479
Πόντοι
28.246
Ειναι ντερμι κυριοι, ολα ειναι ανοιχτα.
θα παιξει τεραστιο ρολο ποιος θα ανοιξει το σκορ και ποτε (αν μπει γκολ βεβαια).
και γω x θα το επαιζα, ειναι αποτελεσμα που λογικα θα εχουν ως πρωτο μελημα και οι δυο ομαδες.
Ντερμπι ειναι και δεν θα κρινει κανενα πρωταθλημα. Το πρεστιζ ειναι το μεγαλο ζητημα και επισης η αεκ εχει μεγαλυτερο αγχος. Αν παρει ισοπαλια με ενα παιχνίδι λιγοτερο εχει ελπιδες να πλησιασει. Με ηττα οπως και να το κανουμε σου γαμει την ψυχολογια. Της αεκ την ψυχολογια κυριως.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Πάω να ποιο καμμία μπύρα αφού λεφτά εχουμε.
.και τριετειες και 1500 μισθό όλα οκ ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.181
Πόντοι
11.956
Ντερμπι ειναι και δεν θα κρινει κανενα πρωταθλημα. Το πρεστιζ ειναι το μεγαλο ζητημα και επισης η αεκ εχει μεγαλυτερο αγχος. Αν παρει ισοπαλια με ενα παιχνίδι λιγοτερο εχει ελπιδες να πλησιασει. Με ηττα οπως και να το κανουμε σου γαμει την ψυχολογια. Της αεκ την ψυχολογια κυριως.
Έτσι είναι....και έρχονται παιχνίδια Ευρώπης για όλους..
Ανάλογα το αποτέλεσμα οι παίχτες αποκτούν ψυχολογία

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.479
Πόντοι
28.246
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Και μην σε νοιάζει τι θα κάνει η ΑΕΚ φίλε ....από Θεσσαλονίκη και ΑΕΚ δεν πάει ....δες τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ η ομάδα σου και άσε τα κίτρινο μαύρα γυαλιά ...για εμάς...
Ούτε καν μένω σαλουγκα φίλε απλά μένω κοντά και κατεβαίνω όποτε μπορώ να ξεσκασω.Αν ήμουν ΠΑΟΚ θα το λεγα δεν έχω να κρύψω κάτι, απλά με την άμυνα που έχουμε και σε κάθε ματς τρώμε πρώτοι γκολ τι θες να πω;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Like
367
Πόντοι
21
Με τι στοιχεία τα λες αυτά ...δώσε αντικειμενική απάντηση....
Τα λέω με όσα έχω δει μέχρι στιγμής. Πρώτον δεν έχουμε τέρμα ότι πάει μέσα γράφει, δεύτερον η άμυνα είναι για κλάματα, τρίτον δεν βάζουμε γκολ ούτε με πρωθυπουργικη αίτηση, τέταρτον δεν έχουμε Γκατσι και Λιβαι.Αυτα σου φτάνουν; η θες και άλλα;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μπορεί κάποιος με επιστημονικά- διαιτητικά επιχειρήματα, να μου εξηγήσει γιατί το μαρκάρισμα στον ελιαδον και τον ρωτα ,δεν ήταν πεναλτι?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Μπορεί κάποιος με επιστημονικά- διαιτητικά επιχειρήματα, να μου εξηγήσει γιατί το μαρκάρισμα στον ελιαδον και τον ρωτα ,δεν ήταν πεναλτι?
Εχω κι εγω το ιδιο ερωτημα.
ασχετως παντως της φασης αυτης, αμυντικα υπαρχει τεραστιο κενο.
επισης μετα το γκολ η πμαδα ξεφουσκωσε τελειως λες και ειχε ενα λεπτο για τη ληξη.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.281
Πόντοι
206
Είμαστε τραγικοί, παίξαμε για 20 λεπτά περίπου και μετά τρικυμία... Μας βλέπω και για δεύτερο

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.834
Πόντοι
2.306
Και το δευτερο αμφλιεγομενο, περισσοτερο ωμος.
εχουν ξεσαλωσει οι γαυροι, για 10’καρτες ειναι εκαστος

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Στην περίπτωση του Ρώτα, είχε αρχίσει να πέφτει πριν τον βρεί το πόδι. Εκεί, σωστά δεν το έδωσε, αλλά κακώς δεν τον έβαλε ο VAR να δεί και το πάτημα στον Ελίασον. Εκεί, όπως το έδειξε μάλλον ήταν πέναλτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom