Όταν ρωτησα στο thread αν προτιμάτε CL ή EL δεν ήμουν ηττοπαθής ούτε απαισιόδοξος αλλά ρεαλιστής.Βλεποντας την ομάδα χθες να μην έχει την πέρυσινη σπιρτάδα κι εκρηξη,το συνεχές πρεσσαρισμα μπροστά και τις αδιακοπες αλληλοκαλυψεις ,δικαιώνομαι που χαμήλωσα τον πήχη των προσδοκιών μου.
Θες η προετοιμασία που έπεσε βαριά,θες η στασιμότητα στα μεταγραφικά για την άμυνα, πιστεύω ότι διανύουμε κακό φεγγάρι και δυστυχώς προβλέπω συνέχεια..
Αρχίσαμε στραβά στο πρωτάθλημα, έχουμε στη συνέχεια δύσκολο πρόγραμμα και η ομάδα σε αυτήν την περίοδο δεν εμπνέει σιγουριά κι εμπιστοσύνη.
Μεταγραφές δεν θα κάνουμε και θα με θυμηθείτε..Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουν οι αρμόδιοι.Δεν τους αδικώ,τέτοια εποχη τι θα βρεις από τα αζητητα.Θα πορευθούμε λοιπόν με τα ίδια Μπακ τα ίδια στόπερ και τα δύο τέρματα και σε όποιον μας αρεσει-εμενα όχι αλλά η γνώμη μου είναι αμελητέα -.
Και με το Βόλο την Κυριακή δεν ξέρω πώς θα περάσουμε αλώβητοι,ξεψαρωσαν όλοι με τον Πανσερραϊκό και θα ζητάνε την ευκαιρία τους.Και γαύρους την άλλη εβδομάδα...
Η Ευρώπη φαντάζει βουνό σε τέτοια συγκυρία,οποίος και να μας τύχει..
Εκείνο που πρέπει να διαφυλάξουμε είναι η ηρεμία και η στήριξη στον προπονητή, Λατίνος είναι κι επηρεάζεται και δεν είναι ώρα να αυτοκτονήσουμε.Αν και από την ΑΕΚ όλα τα έχω δει...
Προβληματισμός φίλοι..Όχι για τον αποκλεισμό,σχεδόν το περίμενα,αλλά από το μέλλει γενέσθαι και πόσο γρήγορα θα σηκωθεί και πάλι η ομάδα όρθια...
ΥΓ: Ο βαζελος αποκλείστηκε σχεδόν πανομοιότυπα με μας και γραφονται διθύραμβοι.Ο γαυρος παιζει με την Κηφισια της Σερβίας και μονο που δεν γραφεται οτι παιζει με τη Σιτυ.Εμείς...μιζερια και μιρλα..Φταιει ο Τερμας,ο στοπερ,τα μπακ,ο καβουριας,ο κοουτς,η πεθερά μου η συγχωρεμένη...Τι ειχες ΑΕΚ,τι είχα πάντα...