aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Πάμε για μεγάλα πράγματα στο Γιουρόπα ....άνετα πρώτη στον όμιλο
Από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία μετα τα χθεσινά?Πάμε για μεγάλα πράγματα στο Γιουρόπα ....άνετα πρώτη στον όμιλο
Χασου ρε...Μιλάμε για πολύ αλλιώς φέτος. Μιλάμε για πολύ καλύτερα.
Τα έσοδα που έβγαλε η αεκ πιάσανε τόπο. Και προπονητή εχετε ρε πάντα όλα.Ειδικτ οι μεταγραφές.... Εκεί να δεις καύλες.
εχει ενα μεγαλοΜάγκες λίγο άσχετο με το θέμα..έλεγα να κατευω να δω την αεκαρα Νέα Φιλαδέλφεια..εκεί έχει μπουρδέλα; Έρχεσαι εύκολα από τον ΟΣΕ Αθηνών;
μόλις μπήκε σήμανε η αντεπίθεση!!!μακάρι να είχαν αλλά 2 το ίδιο πάθος και προσήλωση....βέβαια άμα δεν είχε κάνει τη μαλακια ο Ρότα εγώ πιστεύω θα είχαμε περάσει...έστω και αν κάναμε άθλια εμφάνιση!!!@tasouras21 Θα σου πληρώσω τις βενζίνες, κανόνισε να πάμε στα Σπάτα σε προπόνηση της ΑΕΚ. Θα του πάρω αυτόγραφο του σκληρού καριόλη.
Έπρεπε να είναι στον θρύλο αυτός ο παίχτης ρε πουστη μου.
Μόνο τον Ντέμη σεβάστηκα τόσο πολύ από την ΑΕΚ και τώρα τον Αραούχο.
Λάθος φανέλα φοράει ο σκληρός καριολης. Το σωστό θα ήτανε όπως στην φώτο.μόλις μπήκε σήμανε η αντεπίθεση!!!μακάρι να είχαν αλλά 2 το ίδιο πάθος και προσήλωση....βέβαια άμα δεν είχε κάνει τη μαλακια ο Ρότα εγώ πιστεύω θα είχαμε περάσει...έστω και αν κάναμε άθλια εμφάνιση!!!
δεν του πάνε ρε μαλακά!!!κόκκινη φανέλα φοράνε στα μπουρδέλα!!!Λάθος φανέλα φοράει ο σκληρός καριολης. Το σωστό θα ήτανε όπως στην φώτο.
Κοκκινα φορανε οσοι σας στερησαν το τσου λου και εσενα και του βαζελου. Καριολια!δεν του πάνε ρε μαλακά!!!κόκκινη φανέλα φοράνε στα μπουρδέλα!!!
πάντως μαλακά χωρίς πλάκα η Αντβέρπ είχε 4 παίχτες μικρούς που είναι τρομεροι....κουλιμπαλι,Κεϊτά,φερμεερεν και μπαλικουισα θα μας απασχολησουν...και ο τερμας καλοςΚοκκινα φορανε οσοι σας στερησαν το τσου λου και εσενα και του βαζελου. Καριολια!
Σε άλλους θα πανε να παιξουν μπαλα, δεν θα ερθουν προς τα εδώ σε εμας, μην τους λιγουρευεσαι.πάντως μαλακά χωρίς πλάκα η Αντβέρπ είχε 4 παίχτες μικρούς που είναι τρομεροι....κουλιμπαλι,Κεϊτά,φερμεερεν και μπαλικουισα θα μας απασχολησουν...και ο τερμας καλος
Α, και επιμενω για τον Πονσε. Στην αεκ του Αλμειδα τζαμπα χωρο πιανει στην επιθεση.πάντως μαλακά χωρίς πλάκα η Αντβέρπ είχε 4 παίχτες μικρούς που είναι τρομεροι....κουλιμπαλι,Κεϊτά,φερμεερεν και μπαλικουισα θα μας απασχολησουν...και ο τερμας καλος
λες να μην το ξέρω???τους βλέπω τώρα που θα παίξουν τσου Λου του χρόνου να κάνουν ρεκόρ πωλήσεων με αυτούς!!!Σε άλλους θα πανε να παιξουν μπαλα, δεν θα ερθουν προς τα εδώ σε εμας, μην τους λιγουρευεσαι.
είναι άλλο στυλ από λιβαι...δεν φτιάχνει φασεις όπως ο λιβαι...θέλει να τροφοδοτήθει...χτες 2 φάσεις τις έχασε...δεν έχει ρυθμοΑ, και επιμενω για τον Πονσε. Στην αεκ του Αλμειδα τζαμπα χωρο πιανει στην επιθεση.
Μυστη αυτός και ο Ντέμης σας έχουν γραμμένους χρόνια τώρα !!!!!Λάθος φανέλα φοράει ο σκληρός καριολης. Το σωστό θα ήτανε όπως στην φώτο.