Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.479
- Πόντοι
- 28.246
Ποιοι ειναι αυτοι ομως δεν μου ειπες;Sorry..Βαζελόγαυροι ήθελα να πω....
Ποιοι ειναι αυτοι ομως δεν μου ειπες;Sorry..Βαζελόγαυροι ήθελα να πω....
Να ρωτησεις να μαθεις...Εγω δεν ειμαι εδω να παραδίδω μαθηματα προσωνυμίων οπαδών...Ποιοι ειναι αυτοι ομως δεν μου ειπες;
Εχεις τονισει την Ντινσμο Ζαγκρεμπ και αναφερεσαι σε γαυροβαζελους.Να ρωτησεις να μαθεις...Εγω δεν ειμαι εδω να παραδίδω μαθηματα προσωνυμίων οπαδών...
???Τι θες να πεις δεν καταλαβαίνω..Τι δουλεια εχει η Ντιναμο με τους γαυροβάζελους...Εχεις τονισει την Ντινσμο Ζαγκρεμπ και αναφερεσαι σε γαυροβαζελους.
Μηπως εγινα κατανοητος ή κιοτευεις να πειςς
Ρε πουλακι μου εγινε ολοκληρο φονικο απο τους Κροατες. Μεριδα οπαδων του Παναθηναικου συμμετείχαν σε αυτο. Και δεν παιρνει η μπαλα ολους τους βαζελους βεβαια. Και τονιζεις την Ντιναμο Ζαγκρεμπ και γραφεις γαυροβαζελους. Τι θελεις να καταλαβω απο την στιγμη που δεν ειχαν συμμετοχη οπαδοι δικοι μας και απο την στιγμη που δεν εχεις τονισει Ολυμπιακό και Παναθηναικο. ΟΚ τα ευκολως εννοουμενα παραλείπονται θα μου πεις αλλα τι θες να καταλαβω;???Τι θες να πεις δεν καταλαβαίνω..Τι δουλεια εχει η Ντιναμο με τους γαυροβάζελους...
Τελος! Οβερ!Αρχηγε παρεξηγησες..Εννοούσα ΄οτι λόγω εντοπιότητας δεν μπορούμε να παιξουμε με γαυρους και βαζελους..Οκ τωρα?Καμια αναφορα στα επεισοδια και σε πιθανη σχεση με Ντινάμο..
Οντως τα παιρνεις εσυ τα λεφτα απο το market pool του Παναθηναικου.Δεν το ξέρω σίγουρα ...εάν περάσει η ομαδάρα παίρνει και τα λεφτά του Παναθηναϊκού...
Οχι δεν ειναι ετσι πια...Δεν το ξέρω σίγουρα ...εάν περάσει η ομαδάρα παίρνει και τα λεφτά του Παναθηναϊκού...
Το έχω πει απο την ημέρα που τον έφερε πίσω.Πονσε ατομισταρος, τον εβγαζε μονο του παρε-βαλε