Δεν ειμαι και τόσο σιγουρος και δεν ξερω αν το θέλω κιολας...
Με τετοιες εφεδρείες θα γίνουμε η χαρά της καθε Μαντσεστερ,Μπαγερν κλπ.
Με τετοιες ελλείψεις σε στόπερ,μπακ,τερμα-είδατε τι εβγαλε χτες ο Μπρινιόλι?-φοβαμαι ότι θα μαζευουμε πολλά γκολ και αυτό θα εχει κι επίδραση στα ελληνικά παιχνίδια.
Κραζουμε:
- τον Ολλανδό,πόσο καιρό εχει να ξεκινησει ματς?Αφού είναι μεταξύ παγκου και αποχώρησης,πού να βρει ρυθμό να παιξει...
-Tο μικρό που επαιξε στόπερ,με καθοδηγητή τον ..Μήτογλου που είναι τριτοτέταρτος.Ποιος να τον συμβουλέψει?
-Tον Πινεδα που παιζει ..δεξί μπακ (!) κατ'αναγκη.
-Tο Γαλανόπουλο που μόλις φέτος αρχίζει και παιρνει παιχνίδια...
-Toν Mανταλο γιατί είναι ο Μανταλος και γουστάρουμε.
Σε λίγο θα μας φταίει και ο Αραούχο,ο Γκατσίνοβιτς,ο Τσούμπερ..Και φυσικά αρχίσαν και τα όργανα περί "αλάθητο του Παπα" για τον Αλμέιδα..
Είμαστε ατιμη φάρα οι Αεκτζήδες,στην πρωτη στραβη ξεχναμε τα παντα και βγάζουμε στη φόρα τα συμπλεγματά μας..
Επιγραμματικά,αν καταλογισω κάτι είναι ότι ο Ματίας εχει κολλήματα-Φαν Βεερτ- και τασεις απόκτησης υπεροψίας "αυτούς εχω και με αυτούς θα δουλέψω,δε χρειάζομαι άλλους,θα τα καταφέρω όπως περυσι".
Αλλά εδω που ηρθε, στην Κολομβία της Ευρώπης,δεν ειναι καθε μέρα της Λαμπρής, συμπεριφερόμαστε αλλοπρόσαλα και θα τον παρει και αυτόν η μπαλα συντομα..
Λαθος η μη εισήγηση για στόπερ,μπακ και τερματοφύλακα,απο όποιον και αν εγινε και η μη απόκτησή τους τελικά.Τωρα αν θα βρεις καποιον θα είναι από τις ...προσφορές του Σκλαβενίτη!
Επιμένω ότι το Europa είναι πιο διαχειρίσιμο και σε βγάζει στο Conference.
Σήμερα που είναι του Αγίου Φανουρίου,αναψτε μια λαμπαδα/κεράκι να μας φανερώσει ο Άγιος την προκριση την Τεταρτη μαζί με ένα καλό στοπερ κι ενα τέρμα μινιμουμ..
Αλλιώς μας βλέπω να σκοτωνόμαστε εδώ μέσα όλη τη χρονιά..