Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.746
Πόντοι
1.336
Σήμερα τελειώνει το πρωτάθλημα ,εσείς νικάτε έναν αδιάφορο Αρη , εμείς θέλω να πιστεύω ότι ότι θα τελειώσουμε τον πράσινο λαγό γιατί αν το δώσουν να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν αιωνίως .

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
595
Πόντοι
81
Σήμερα τελειώνει το πρωτάθλημα ,εσείς νικάτε έναν αδιάφορο Αρη , εμείς θέλω να πιστεύω ότι ότι θα τελειώσουμε τον πράσινο λαγό γιατί αν το δώσουν να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν αιωνίως .
Μακάρι αν και σας λείπουν παίκτες. Αν παίξετε όπως με την ΑΕΚ πιστεύω δεν κερδίζει ο ΠΑΟ

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.413
Πόντοι
736
Mπα το εχετε δωσει...

DArie94

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2022
Like
595
Πόντοι
81

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.413
Πόντοι
736
Δεν νομίζω ρε φίλε να το δώσουν. Είναι ξεφτιλα να το δώσει στον αιώνιο αντίπαλο. Θα μείνει στην ιστορία τους ως κάτι αρνητικό
Καλα εγω πιστευω το εχετε δωσει....

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.413
Πόντοι
736
Δλδ τα κανονισε η 7?

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Γνώμη μου προφανώς είναι αυτή και εννοείται δεν ξέρω κάτι αλλά ...

Στανταράκι 2πλο είναι του βάζελου παιδιά

Αν και περίμενα να το κάνουν πιο σαδιστικά , να προηγηθεί δηλαδή ο Ολυμπιακός και να παίξει και ανατροπή. Τόσο πολύ πίστευα και πιστεύω ότι σιχαίνεται τον δικό μας ο χοντρός ...

Αλλά και πάλι με 8 τελικές του γαύρου και 1 τελική του βάζελου στο ημίχρονο, πάλι σαδιστικό θα είναι στο τέλος το 0-1

Δεν βγάζει κανένα νόημα να ξεσκίστηκε με εμάς στην Αγία Σοφιά για να μας κόψει το πρωτάθλημα, και σήμερα να μην το δώσει στον Παναθηναικό ...

Κοντός ψαλμός που λένε

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
παλι σωθηκε απο δοκαρι ο βαζελος, τετοια κωλοφαρδια χρονια

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Ο φαν βερτ έπρεπε να είχε παίξει περισσότερο ως τώρα.
Ο Γκαρσία προβάλεται ( γιατί άραγε- ποιοι πιέζουν?) από δημοσιογράφους ως φοβερός παιχταρας ( καλός είναι εντάξει)- για να πουληθεί όσο ακριβότερα γίνεται
Το παρακαναν. Τέτοια κίνηση σαν του φαν βερτ σήμερα, ο Γκαρσία ούτε στον ύπνο του.

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Βγάλε άλλο ένα γκολ μωρή ομάδα να το σιγουρέψουμε εμείς, και καπάκια να ρίξω ενα 100αρικο στο 4 απόδοση το διπλό του βάζελου..

και να παρακαλάω να το χάσω

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1
Βγάλε άλλο ένα γκολ μωρή ομάδα να το σιγουρέψουμε εμείς, και καπάκια να ρίξω ενα 100αρικο στο 4 απόδοση το διπλό του βάζελου..

και να παρακαλάω να το χάσω
Διχασμός

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.381
Πόντοι
2.356
Γνώμη μου προφανώς είναι αυτή και εννοείται δεν ξέρω κάτι αλλά ...

Στανταράκι 2πλο είναι του βάζελου παιδιά

Αν και περίμενα να το κάνουν πιο σαδιστικά , να προηγηθεί δηλαδή ο Ολυμπιακός και να παίξει και ανατροπή. Τόσο πολύ πίστευα και πιστεύω ότι σιχαίνεται τον δικό μας ο χοντρός ...

Αλλά και πάλι με 8 τελικές του γαύρου και 1 τελική του βάζελου στο ημίχρονο, πάλι σαδιστικό θα είναι στο τέλος το 0-1

Δεν βγάζει κανένα νόημα να ξεσκίστηκε με εμάς στην Αγία Σοφιά για να μας κόψει το πρωτάθλημα, και σήμερα να μην το δώσει στον Παναθηναικό ...

Κοντός ψαλμός που λένε
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις, τύπε. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom