Δεν θα γίνει..Τα ματς τα έβαλαν για τη Δευτέρα 8/5 στις 21.00 εν τω μεταξυ
Θα κολλήσει το χτικιο
στους γαυρους η Σούλα από την τρουμπα..
Δεν θα γίνει..Τα ματς τα έβαλαν για τη Δευτέρα 8/5 στις 21.00 εν τω μεταξυ
Μου αρέσει που όταν παίρνουν το πρωτάθλημα άλλοι,πάντα λένε τις ίδιες μαλακίες συνέχεια...Κατσε μηπως παιξεις play off και δεν πας ουτε σε αυτο. Ή μπορει και να μην ερθεις και καθολου πλευ οφ
Μου αρέσει που όταν παίρνουν το πρωτάθλημα άλλοι,πάντα λένε τις ίδιες μαλακίες συνέχεια...
Τελειώσατε,δεν θα ξαναπάρετε τίποτα,θα τρώτε 4άρες,5άρες και μπλα,μπλα,μπλα,μπλα...
Όταν τον τρώνε τις επόμενες σαιζόν ασάλιωτα,ξαναμπαίνουν στις τρύπες τους
ΚαλησπέραΚαλησπέρα φιλε
Πες τα μανΜου αρέσει που όταν παίρνουν το πρωτάθλημα άλλοι,πάντα λένε τις ίδιες μαλακίες συνέχεια...
Τελειώσατε,δεν θα ξαναπάρετε τίποτα,θα τρώτε 4άρες,5άρες και μπλα,μπλα,μπλα,μπλα...
Όταν τον τρώνε τις επόμενες σαιζόν ασάλιωτα,ξαναμπαίνουν στις τρύπες τους
Σίγουρα?Τα ματς τα έβαλαν για τη Δευτέρα 8/5 στις 21.00 εν τω μεταξυ
Στο 365 το ειδαΣίγουρα?
Τωωωωρα το χουν μέσα τους αυτοιΔεν θα γίνει..
Θα κολλήσει το χτικιο
στους γαυρους η Σούλα από την τρουμπα..
Γι αυτό κάθε χρόνο μεγάλες διαφορές στο κεφάλι κ στα παπαρια μαςΜονο ΑΕΚ τιποτα αλλο !!! Και το πρωταθλημα θα παρουμε και κυπελο επισης ολα μα ολα !!!! οτι κι αν γινει γαυροβαζελες το ιδιο νομισμα ειστε . τη δευτερα αναμενουμε το gay φιλικο της χρονιας χαχαχαχα
Κάνα εγκεφαλικό η καμία καρδιά μην πάθει ο προεδρας και όλα καλά θα είναι..Άσε ρε να τα βρούνε μεταξύ τους οι απατεώνιοι και ο παοκακος. Εμένα με καυλώνει τρομερά το ΑΕΚ εναντίον όλων. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε έως που θα φτάσει η ΑΕΚ με Αλμέιδα στον πάγκο και φέτος και τα επόμενα χρόνια
Ρε ασε τις παπαριές.Προφανως δεν δηλωθηκε ΚΟΒΙΝΤ απο την ΑΕΚ επειδη θελατε να εχετε ολους σας τους παιχτες.
Αρχισατε τις παπαριες για παιδικη ιωση γιατι τετοιοι ειστε , κανετε τα παντα για ενα πρωταθλημα.
Καλα θα κανατε να ζηταγατε αναβολη αν βγαινατε με τα θετικα τεστ των παιχτων.
Δεν παιζουμε με αυτα.
Ο γκανεα και ο ναρει εχουν χασει ολη την σεζον απο κοβιντ
αυτα για οσους λενε οτι δε μας κλεβουν το πρωταθλημα
μιλας με βαζελο φετος και ειναι λες και μιλας με γαυρο
απλα ειχαμε ξεχασει πως ειναι οταν διεκδικουν κατι τοσα χρονια στην ανυπαρξια που ηταν
εχει πλακα ομως οταν ανοιγεις κουβεντα γιατι θα πεις επιχειρηματα και δε ξερουν να απαντησουν αλλαζουν θεμα και εκνευριζονται και λενε ασυναρτισιες
λεω σε εναν θα σου κανω μια απλη ερωτηση και θελω μια λογικη απαντηση
αμα εχω την επο και τη διαιτησια δε θα ηταν πανευκολο απο τα 50 πεναλτι που εχεις παρει με βαρ στο 90 να εχεις παρει τα μισα?μονο απο αυτο χωρις να ευνοηθω καν εγω σε καποιο ματς θα χε ληξει το πρωταθλημα
θα ησουν 10 ποντους πισω.μου ακουγεται πανευκολο να μπορω να το κανω
μου λεει μα με βαρ δε γινεται να μη το δωσεις
μα περσυ του λεω με ειχες ζαλισει τι επιστημονες ειναι εχουν βρει τροπο να μας σφαζουν με βαρ?φετος εφυγαν οι επιστημονες?αφου εχουμε την επο
μονο το βλεμμα ολα τα λεφτα δεν ηξερε τι να πει εφαγε κατι καντηλια και εφυγα
Αν δεις ποτε αμυνομενο παιχτη του Ολυμπιακου να την ριχνει με το κουτεπιε στην καρωτιδα σε επιτιθεμενο παιχτη της αεκ και πει παιζεται, μην απορησετε. Η φαση θα ειναι καθαρη.Καπως ετσι . Τρωει κοκκινη ο ΠΑΟΚ για το φαουλ στον Σιμανσκι (αυστηρη κοκκινη) σου λένε γιατι δεν εφαγε κοκκινη ο Σιμανσκι για το φαουλ- πανω στην διεκδικηση- στον Βαλμπενουα , λες οκ θα μπορουσε να φαει κιτρινη οχι ομως κοκκινη . Γινεται η συγκρουση με τον Ρότα και λες οκ να μην δωσει καρτα να μην δωσει καν φαουλ αλλα διεκοψε το γαμημενο το παιχνιδι γιατι χτυπησε στο κεφαλι ο Ρότα και σου λενε οτι ελεγχεις την ΕΠΟ και τον Αζερο/Πορτογαλο/Πολώνο διαιτητη
Τωρα θυμηθηκαν οι βαζελοι ποσο επικινδυνος ειναι ο corona . Ετοιμοι να εμβολιαστουν .
Κατα τα αλλα ο καβουρας ειναι διαπλεκομενος αλλα ο Αλαφουζος εχει ενα καναλι που γλυφει ολη μερα την κυβέρνηση .
Τελος δεν γνωριζω τι λεει πια ο κανονισμος για τον covid . Εστω οτι 2 παικτες της ΑΕΚ ηταν θετικοι στον covid θα αναβαλοταν το παιχνιδι ή απλα δεν θα επαιζαν αυτοι οι 2 .( Ο Ρότα μπηκε στο νοσοκομειο παντως και δεν μα ειπαν αν ειχε κοβιντ).
Απο την αλλη αυριο Δευτερα παλι κοβιντ θα εχουν καποιοι παικτες . Θα κανουν ραπιντ πριν τον αγωνα και θα αποκλειστουν;
Φημες λενε οτι και παικτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακου εχουν και αυτοι κόβιντ
Εν τω μεταξυ τωρα οι βαζελοι σκουζουν οτι τελευταια στιγμη τακιμιασε ο Μαρινακης με τον Νιαου, τα χανουμια οτι ο Μαρινακης παει να γαμησει την κουλα.