Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα είναι καθαρό? Χαχαχαχ..κάτι για φαντασία που είπες κοίταξε το λίγο χαχαχαχ
μονο καθαρο δεν ειναι τυπε, αλλα μην μπερδευεις τα σφυριγματα και τα εξωαγωνιστικα με τους παικτες. Ειναι βρωμικο οχι με τον τροπο που σας βολευει να το πιστευετε, για να νιωσετε καλυτερα. Ξαναρωταω, μπηκε ο προπονητης στα αποδυτηρια και ειπε στους παικτες, χαστε το πρωταθλημα που παιζετε επι ενα χρονο, για να το παρει ο καραφλας; Βαλτε αυτογκολ και χαστε;

Τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Αν, λεω αν, τα πραγματα τις επομενες 2 αγωνιστικες δεν γινουν ετσι οπως τα εχετε στο μυαλουδακι σας, ελπιζω να βρειτε τα αρχιδια να παραδεχτειτε οτι λεγατε μαλακιες...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536
μονο καθαρο δεν ειναι τυπε, αλλα μην μπερδευεις τα σφυριγματα και τα εξωαγωνιστικα με τους παικτες. Ειναι βρωμικο οχι με τον τροπο που σας βολευει να το πιστευετε, για να νιωσετε καλυτερα. Ξαναρωταω, μπηκε ο προπονητης στα αποδυτηρια και ειπε στους παικτες, χαστε το πρωταθλημα που παιζετε επι ενα χρονο, για να το παρει ο καραφλας; Βαλτε αυτογκολ και χαστε;

Τελος παντων τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Αν, λεω αν, τα πραγματα τις επομενες 2 αγωνιστικες δεν γινουν ετσι οπως τα εχετε στο μυαλουδακι σας, ελπιζω να βρειτε τα αρχιδια να παραδεχτειτε οτι λεγατε μαλακιες...
Παίξτε κανονικά (στο άδειο γήπεδο σας....) με τον Βαζελο όπως θα κάνετε και μεθαύριο που εμείς δυσκολευόμαστε να συμπληρώσουμε αποστολή και θα το παραδεχτούμε

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1

Φυσικά και δε θα σου πω για το πώς στήνονται τα ματς
Μη νομίζεις πως ξέρεις πώς σκέφτονται οι άλλοι " για να νοιώσουν καλύτερα"
Και φυσικά μη νομίζεις ότι εσύ έχεις κάποιο τεράστιο μυαλό και οι άλλοι " μυαλουδακι"

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.765
Πόντοι
5.396
Πως τελείωσε, ρε τύποι; :think:

Γράφω "τελείωσε" (διαλυτικά για να τονίσω το σχεδόν τελείωσε) επειδή δεν είναι πλέον στα πόδια μας.
Μέχρι χθες ήταν, τόσο απλά.
Αφού χρειαζόμαστε γκέλα του αντιπάλου.
Μπορεί μαθηματικά να γκελάρει, αλλά δεν μπορούμε να τον ρίξουμε πλέον εμείς.
Είχαμε την ευκαιρία μας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Επιμένω.

Πως τελείωσε, ρε τύποι; :think:

3 ντέρμπι έχει ακόμα.
εχουν δεσει κομπο οτι ολο το πρωταθλημα ειναι στημενο να το παρει ο καραφλας. Που παιζει να ειναι ο πιο φτωχος παραγοντας των big4. Και ολοι δουλευουν για αυτον :confused:
Εν τω μεταξυ η αεκ ειχε 2 ευκαιριες να παρει αποτελεσμα απο το βαζελο να περασει πρωτη :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Παίξτε κανονικά (στο άδειο γήπεδο σας....) με τον Βαζελο όπως θα κάνετε και μεθαύριο που εμείς δυσκολευόμαστε να συμπληρώσουμε αποστολή και θα το παραδεχτούμε
πιστεψε με αυτο ευχομαι να γινει.
Δεν μπορω να παραβλεψω οτι η ομαδα μου ειναι αδιαφορη βαθμολογικα, αλλα ελπιζω, για να κλεισουν πολλα στοματα, να ειναι ανταγωνιστικη. Τωρα αν το παρει ο βαζελος με πετσινο πεναλτι στο 95', βγαλε οτι συμπερασμα θελεις, σηκωνω τα χερια ψηλα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Γράφω "τελείωσε" (διαλυτικά για να τονίσω το σχεδόν τελείωσε) επειδή δεν είναι πλέον στα πόδια μας.
Μέχρι χθες ήταν, τόσο απλά.
Αφού χρειαζόμαστε γκέλα του αντιπάλου.
Μπορεί μαθηματικά να γκελάρει, αλλά δεν μπορούμε να τον ρίξουμε πλέον εμείς.
Είχαμε την ευκαιρία μας.
Κατανοητό ρε τύπε, αλλά με την χθεσινή εμφάνιση δε θεωρώ ότι έχουμε σίγουρο τον ΠΑΟΚ ή τον γαύρο στο Καραϊσκάκη.

Ούτε καν.

Από τον ΠΑΟΚ, φάγαμε 3 στη Λεωφόρο.

Φέτος. Όχι πριν 5 χρόνια.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Αρχιδια κανονικά θα παίξουν...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου.
Δεν έχω παράπονο.
Θα της δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την όμορφη μπαλίτσα που έπαιξε όλη την χρονιά.
bravo.gif

Υγ. Το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναικός, ας είναι, όπως και στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα δίκαια.
Φίλε μακάρι να το πάρουμε αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Το είδα πολλές φορές αν και το είδα από την πρώτη στιγμή...οποιος έχει παίξει μπάλα ακόμα και στις μικρές κατηγορίες και βλέπει μπάλα μπορεί να καταλάβει....
Τάπες στον αστράγαλο του Ρωτα....και μετά ....όχι κατά λάθος όχι πάνω στην κίνηση...το χέρι δεν πάει εκεί με την κίνηση σφαλιάρα στο κεφάλι.... Χάχαχα ούτε φάουλ...φυσικά ειμασταν καλύτεροι αλλά όλα παίζουν ρόλο....με ρωτά δεξί Μπακ και να μπαίνει ο Πινέδα στο δεύτερο ημίχρονο στην θέση του....εγώ ρωτάω δεν ξέρω τι θα γινόταν.....άκου καταλάθος κίνηση το χέρι χαχαχα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.482
Πόντοι
8.846
Κάνεις λάθος.

Κανονικότατα θα παίξουν.

Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Δεν είναι έτσι.
Σωστό.
Οι μεγάλες ομάδες δεν χαρίζουν ντέρμπι, ειδικά με τον αιώνιο.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
Πολύ κρίμα που χάθηκε η νίκη στο ματς της Λεωφόρου. Ο ΠΑΟ ήταν ανύπαρκτος, αλλά δυστυχώς θέλει και τύχη. Με τόσα απρόοπτα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τέτοια γκαντεμιά, η ομάδα έκανε αξιέπαινη προσπάθεια, συγκινητική θα έλεγα. Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.089
Πόντοι
2.356
Πολύ κρίμα που χάθηκε η νίκη στο ματς της Λεωφόρου. Ο ΠΑΟ ήταν ανύπαρκτος, αλλά δυστυχώς θέλει και τύχη. Με τόσα απρόοπτα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και τέτοια γκαντεμιά, η ομάδα έκανε αξιέπαινη προσπάθεια, συγκινητική θα έλεγα. Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές.
δεν ελπιζω σε κατι. 4 φορες παιξαμε απεναντι του... ουτε μια ουτε δυο.

οκ σιγουρα επρεπε να εχει 15 βαθμους λιγοτερους με τα καλπικα πεναλτι που πηρε αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. πες τον ευνοησε η τυχη...

εμεις μια ζωη καρκινο. αρρωστια.
ειχα να καπνισω ποσους μηνες και χθες ηθελα να βαλω ενα πακετο στο στομα μου και να το ντουμανιασω γαμω την τρελα μου και την αστοχια μας...

οι μονοι πιο καταραμενοι απο εμας ειναι οι παοκτσηδες καθε φορα που ειναι να βγουν τσουλου...

αχ που ειναι εκεινες οι εποχες σαντος που ξεραμε πως στο 80 θα βγει μια νεραιδα και θα μπει το γκολακι! ειχες τη σιγουρια οτι κατι καλο θα γινει. τωρα εχεις τη σιγουρια οτι καποια πατατα θα γινει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστό.
Οι μεγάλες ομάδες δεν χαρίζουν ντέρμπι, ειδικά με τον αιώνιο.
οι μεγαλες επιχειρησεις παντως μια χαρα κανουν συμφωνιες και τις τηρουν... δωσε μου ενα σοβαρο κινητρο να κερδισει ο αδιαφορος πλεον γαυρος?

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.353
Πόντοι
481
δεν ελπιζω σε κατι. 4 φορες παιξαμε απεναντι του... ουτε μια ουτε δυο.

οκ σιγουρα επρεπε να εχει 15 βαθμους λιγοτερους με τα καλπικα πεναλτι που πηρε αλλα τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη. πες τον ευνοησε η τυχη...

εμεις μια ζωη καρκινο. αρρωστια.
ειχα να καπνισω ποσους μηνες και χθες ηθελα να βαλω ενα πακετο στο στομα μου και να το ντουμανιασω γαμω την τρελα μου και την αστοχια μας...

οι μονοι πιο καταραμενοι απο εμας ειναι οι παοκτσηδες καθε φορα που ειναι να βγουν τσουλου...

αχ που ειναι εκεινες οι εποχες σαντος που ξεραμε πως στο 80 θα βγει μια νεραιδα και θα μπει το γκολακι! ειχες τη σιγουρια οτι κατι καλο θα γινει. τωρα εχεις τη σιγουρια οτι καποια πατατα θα γινει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι μεγαλες επιχειρησεις παντως μια χαρα κανουν συμφωνιες και τις τηρουν... δωσε μου ενα σοβαρο κινητρο να κερδισει ο αδιαφορος πλεον γαυρος?
Χαχα. Εντάξει βρε, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα!! Μην αρρωσταίνετε για την ομάδα. Με τη μπάλα που είδαμε φέτος (είχαμε να δούμε πολλά χρόνια αξιοπρεπή ομάδα) πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Έτσι είναι καλώς ή κακώς ο αθλητισμός. Μια λεπτομέρεια, ένα λάθος, μια διαιτητική απόφαση μερικές φορές, μπορεί να στοιχίσουν ή να δώσουν έναν τίτλο. Αυτή είναι και η ομορφιά. Πάντως φέτος γενικά είδαμε κατά καιρούς ωραία μπαλίτσα και από πολλές ομάδες και υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι τέλους. Εγώ δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Θα ήθελα να το σηκώσουμε κιόλας φυσικά και το αξίζουμε, αλλά και να μη γίνει φέτος, θα γίνει του χρόνου ή του παραχρόνου. Ας παίζει ωραία μπαλίτσα η ομάδα να το ευχαριστιόμαστε με αυτή την τρομερή ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και να δούμε και κάνα ευρωπαϊκό ματσάκι του χρόνου και όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα κατά τη γνώμη μου.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.193
Πόντοι
28.246
Παιξτε και εσεις κανονικα αυριο στα ισια χωρις να πιασετε το κορακι να σφυριξει παλι αεκ και αν μας κερδισετε θα παραδεχτουμε οτι μας κερδίσατε αρχιδατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom