Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Κανονικά θα είχες δίκιο αλλά ο ΠΑΟΚ μάλλον δεν μπορεί και ο ΟΣΦΠ σίγουρα δεν θέλει
Μου θύμησε πολύ το 2-2 με τον γαύρο που τα χάναμε πάνω στην γραμμή και είχαμε καλύτερη ομάδα αλλά το πρωτάθλημα το πήραν αυτοί αφού δεν νικήσαμε....
Έτσι είναι η μπάλα....
Πόρνη φίλε....
Το είδα στην Ν.Ερυθράια σε σπίτι φίλου μεζούρα,μαζί με άλλο μεζούρα....
Όλα καλά....Τα ήπιαμε μετά...Τώρα γυρνάω....

Ο Παοκ θα έρθει να κόψει βαθμούς,όπως σε εσάς ο γαύρος.

Αν δεν το πάρετε φέτος έχετε όλα τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον.

:hi:

Difra76

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ΑΕΚ-ΠΑΟ, ΑΛΜΕΙΔΑ - ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ευχαριστουμε για την μπαλιτσα
Κοουτς, Αργεντίνος είσαι αλλα άστο με τη διαιτησία , δεν χρειαζεται, στο χορταρι εκει ειναι η θεση σου, ασε τα γυρω γυρω....
Τσατάλης - Καραλης και αλλοι επαγγελματιες ΑΕΚΑΡΕΣ, που εχουν το σηματακι πανω απο την τσεπη και όσο φουσκωνει ή τσεπη τοσο φουσκωνει και το σηματακι, πανε να μας βγαλουνε τον καρκινο φετος , οι ξεφτιλες..... βγαλτε τον σκασμο επιτέλους γελοίοι...

Αν συνεχισει ο Αλμειδας σ'αυτους τους ρυθμους του χρονου θα θελει 25 παιχτες .... μαζι με Ευρωπη δεν θα προλαβαινει του μυϊκους..

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
ο μπερναρ βρισκει ξεκάθαρα πρώτα μπάλα και μετά συγκρούονται.
δεν είναι απολύτως τίποτα
Χτυπάει εσκεμμένα τον Ρότα με το χέρι στο κεφάλι για ν΄απαλλαγεί από το μαρκάρισμα.Αυτό είναι αντιαθλητικό.Μάθε τους κανονισμούς πρώτα πράσινε χτικιάρη

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
Χτυπάει εσκεμμένα τον Ρότα με το χέρι στο κεφάλι για ν΄απαλλαγεί από το μαρκάρισμα.Αυτό είναι αντιαθλητικό.Μάθε τους κανονισμούς πρώτα πράσινε χτικιάρη
Στο κατς δεν ειναι αντιαθλητικό..
:confused::confused::confused:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536
Μου θύμησε πολύ το 2-2 με τον γαύρο που τα χάναμε πάνω στην γραμμή και είχαμε καλύτερη ομάδα αλλά το πρωτάθλημα το πήραν αυτοί αφού δεν νικήσαμε....
Έτσι είναι η μπάλα....
Πόρνη φίλε....
Το είδα στην Ν.Ερυθράια σε σπίτι φίλου μεζούρα,μαζί με άλλο μεζούρα....
Όλα καλά....Τα ήπιαμε μετά...Τώρα γυρνάω....

Ο Παοκ θα έρθει να κόψει βαθμούς,όπως σε εσάς ο γαύρος.

Αν δεν το πάρετε φέτος έχετε όλα τα εχέγγυα για ένα λαμπρό μέλλον.

:hi:
Τουλάχιστον κάποιοι παναθηναϊκοί μπορούν να δουν την αλήθεια πέρα από τα οπαδικά. Είναι σημαντικό να δέχεται μια ομάδα συγχαρητήρια από τους υποστηρικτές των αντιπάλων.

Σε συγχωρώ Μαρκήσιε για διάφορα τρελά που έχεις πει ως τώρα γιατί είσαι οκ τύπος τελικά.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με πολλές συγκινήσεις και κάποιες φορές δεν είναι δίκαιο....φυσικά πάντα το αποτέλεσμα μετρά....εγώ από μωρό ΑΕΚ και έχω δεί την ΑΕΚ από το 77...και μετά νομίζω ότι για κάποια χρόνια θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...εχτές τώρα οποίος είδε το ματσάκι κατάλαβε την διαφορά νοοτροπίας από ομάδα σε ομάδα...ποιος έπρεπε να κερδίσει.
.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα με πολλές συγκινήσεις και κάποιες φορές δεν είναι δίκαιο....φυσικά πάντα το αποτέλεσμα μετρά....εγώ από μωρό ΑΕΚ και έχω δεί την ΑΕΚ από το 77...και μετά νομίζω ότι για κάποια χρόνια θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα...εχτές τώρα οποίος είδε το ματσάκι κατάλαβε την διαφορά νοοτροπίας από ομάδα σε ομάδα...ποιος έπρεπε να κερδίσει.
.
Πάντως αυτό το πρωτάθλημα αν χαθεί (το πιθανότερο), χάνεται στην αλλοίωση του αποτελέσματος από τον Καμπάκοφ στον πρώτο γύρο, που με 2 ανύπαρκτα πέναλτι έκανε 2-1 το 0-1 στην Λεωφόρο, στο χαμένο πέναλτι του Λιβάι στην Φιλαδέλφεια (θα είχαμε πλεονέκτημα σε ισοβαθμία) και στα 2 δοκάρια του Τσούμπερ χθες...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.888
Πόντοι
5.506
το πρωταθλημα χαθηκε που εκανε μαλακιες ο κυριος βαγγελης...ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Τουλάχιστον κάποιοι παναθηναϊκοί μπορούν να δουν την αλήθεια πέρα από τα οπαδικά. Είναι σημαντικό να δέχεται μια ομάδα συγχαρητήρια από τους υποστηρικτές των αντιπάλων.

Σε συγχωρώ Μαρκήσιε για διάφορα τρελά που έχεις πει ως τώρα γιατί είσαι οκ τύπος τελικά.
Αυτά βλέπουμε αυτά λέμε.
Ο γαυρος δεν το έδωσε,μην επιμένεις ότι λέω τρελά.
Με νίκη πήγαινε για πρωτάθλημα.
Την τελευταία αγωνιστική θα δούμε τι θα παιχτεί.
Η επόμενη ίσως τα κρίνει όλα,θα είναι πολύ δύσκολα ματς και για τους 2.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.888
Πόντοι
5.506
Αυτά βλέπουμε αυτά λέμε.
τσακω μου ειπε ο αδερφος να σου ριξω....εγω δεν ηθελα
:cum:
:cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum::cum:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.160
Πόντοι
5.006
Αυτά βλέπουμε αυτά λέμε.
:2on1::2on1::2on1::2on1::cum::cum::cum::cum:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου.
Δεν έχω παράπονο.
Θα της δώσω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την όμορφη μπαλίτσα που έπαιξε όλη την χρονιά.
bravo.gif

Υγ. Το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναικός, ας είναι, όπως και στην ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα δίκαια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
"Δώρο είναι επίσης το να έρχεται ο Ολυμπιακός να παίξει στην έδρα σου για το ντέρμπι που του δίνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να σου αμπαλάρει το 2-0 με ασίστ του Παπασταθοπούλου και αυτογκόλ του Ελ Αραμπί, σε υποτιθέμενο ντέρμπι που οι παίκτες του βαριούνται να μαρκάρουν τους δικούς σου, αν χρειάζεται να το κάνουν περισσότερο από όσο πρέπει με τα μάτια."

Οτι ας πουμε ο γαυρος ενω ηταν -6 και με ολα τα ντερμπι κορυφης μπροστα του, ηταν μιλημενος να παει να χασει στην λεωφορο για να το σηκωσει ο αλαφουζος; Δηλαδη ο προπονητης ειπε στους παικτες, μαγκες μην παιξετε μπαλα γιατι το χουμε δωσει το πρωταθλημα, εσυ ελ αραμπι αγορι μου θα τα βαρας ολα στην εστια μας μεχρι να βαλεις αυτογκολ, εσυ παπασταθοπουλε κυνηγα ολες τις μπαλιες αλλα στο τελος παρατα τες για να τις παιρνουν οι αλλοι επιθετικοι, πασχαλακη πηγαινε για ποταρες αποψε σε στριπτιτζαδικο να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου; :confused:

Πολυ φαντασια εχετε μαγκες... Να φανταστω επισης οτι η γη ειναι επιπεδη, ο μαικλ τζακσον ζει σε εξωτικο νησι παρεα με τον τουπακ και το φεγγαρι ειναι ολογραμμα;
Mr Rogers Clown GIF

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.278
Πόντοι
2.536
"Δώρο είναι επίσης το να έρχεται ο Ολυμπιακός να παίξει στην έδρα σου για το ντέρμπι που του δίνει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και να σου αμπαλάρει το 2-0 με ασίστ του Παπασταθοπούλου και αυτογκόλ του Ελ Αραμπί, σε υποτιθέμενο ντέρμπι που οι παίκτες του βαριούνται να μαρκάρουν τους δικούς σου, αν χρειάζεται να το κάνουν περισσότερο από όσο πρέπει με τα μάτια."

Οτι ας πουμε ο γαυρος ενω ηταν -6 και με ολα τα ντερμπι κορυφης μπροστα του, ηταν μιλημενος να παει να χασει στην λεωφορο για να το σηκωσει ο αλαφουζος; Δηλαδη ο προπονητης ειπε στους παικτες, μαγκες μην παιξετε μπαλα γιατι το χουμε δωσει το πρωταθλημα, εσυ ελ αραμπι αγορι μου θα τα βαρας ολα στην εστια μας μεχρι να βαλεις αυτογκολ, εσυ παπασταθοπουλε κυνηγα ολες τις μπαλιες αλλα στο τελος παρατα τες για να τις παιρνουν οι αλλοι επιθετικοι, πασχαλακη πηγαινε για ποταρες αποψε σε στριπτιτζαδικο να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου; :confused:

Πολυ φαντασια εχετε μαγκες... Να φανταστω επισης οτι η γη ειναι επιπεδη, ο μαικλ τζακσον ζει σε εξωτικο νησι παρεα με τον τουπακ και το φεγγαρι ειναι ολογραμμα;
Mr Rogers Clown GIF
Εγώ είδα κάτι πολύ χοντρούς τύπους που μετά το τρίτο καυλί του Μάνταλου στο λυόμενο του Πειραιώς, κλωτσούσαν κάτι μπάλες μέσα στο γήπεδο για να το κλείσει και να μην έχει γκρίνια που θα στήσει κωλάρα στον Βαζελο. Εσύ δεν τους είδες;

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.765
Πόντοι
5.396
Σε πρώτη ανάγνωση έμοιαζε όντως δώρο.
Σε δεύτερη και μετά από ειδική φιλική γαύρικη ανάλυση, μου εξήγησε φίλος ότι στο συγκεκριμένο ματς ο γαύρος πλήρωσε την "έμπνευση" Ανιγκό.
Ο συγκεκριμένος εμπιστεύεται "παλιούς" παίκτες που τους θεωρεί "δικά του" παιδιά και έφαγε τα μούτρα του.

Λογικά 2 στερημένες ομάδες που έφτασαν στην πηγή βλέπουν φαντάσματα.

Φαβορί πλέον ο ΠΑΟ.
Διαψεύδει τους πάντες που περιμέναμε ένα καλό ξεφούσκωμα αλλά με σωστή αμυντική τακτική δεν λέει να χάσει.
Φυσικά η ΑΕΚ είναι καλύτερη του ΠΑΟ.
Ας έβαζε το πέναλτι ο Γκαρσία αλλά το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟ στο ματς με Βόλο.

Η μόνη σχετική "αδικία" είναι ότι έπρεπε να επιδοκιμάζονται τα γκολ, όχι η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά αυτός ο κανόνας ίσχυε από την αρχή.
Μπορεί να είναι κακός για το ποδόσφαιρο και το θέαμα αλλά ισχύει από την έναρξη. Ας διαβάζαμε πιο σωστά τους κανόνες.

Μπορεί να "τελείωσε" το πρωτάθλημα αλλά οφείλουμε να το διασκεδάσουμε και να δέσουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση ομάδας φιλάθλων που είναι ότι ομορφότερο έχουμε να θυμόμαστε τα τελευταία 5 χρόνια και να μπουν οι βάσεις για ένα ομορφότερο μέλλον.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.567
Πόντοι
456
Τετοιο χειρουργικο σφαξιμο απο το καιρο της κοκκινης παραγκας.
FORCA AEKARA!!!

Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
120
Πόντοι
1

Mr Rogers Clown GIF
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το πρωτάθλημα είναι καθαρό? Χαχαχαχ..κάτι για φαντασία που είπες κοίταξε το λίγο χαχαχαχ

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Μπορεί να "τελείωσε" το πρωτάθλημα αλλά οφείλουμε να το διασκεδάσουμε και να δέσουμε ακόμα περισσότερο τη σχέση ομάδας φιλάθλων που είναι ότι ομορφότερο έχουμε να θυμόμαστε τα τελευταία 5 χρόνια και να μπουν οι βάσεις για ένα ομορφότερο μέλλον.
Επιμένω.

Πως τελείωσε, ρε τύποι; :think:

3 ντέρμπι έχει ακόμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom